121

Анонимен

преди 12 години

хахаха до БСП-не ти разбират иронията затова ти блъскат минуси,не виждаш ли.че каквото и да се направи недое...ните са първа писта по форумите,телевизиите и радията,тия същите мрънкалници,които похарчиха 1,5млрд.лева за великден а са нещастни колкото хаитяните"български парадокс"било това,не ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА ТЪПАНАРЩИНА!и го казвам с огромна неприятност защото иначе винаги гледам да защитавам българите от нападки където и както мога,но и на мен вече ми омръзна АМАН ОТ МРЪНКАЛНИЦИ!

120

Анонимен

преди 12 години

От как Берлускони падна Тиквуна с никой в европа не се среща :) само с някакви азиатци - Путин, Ердоган..................... )))

119

Анонимен

преди 12 години

Да живее Отомано-Катарската империяначело със султан Бойкоглу Борисхамед!

118

Анонимен

преди 12 години

Мутрата вместо да се мазни на Ердоган с проекти угодни само на Турция, да вземе и да свърши нещо полезно, диверсификация на газта може да се направи по десетки различни начини, ама трябва да има мерак и преди всичко не трябва да си руска ***

117

дзвер

преди 12 години

Путин го каза на Тиквун в очите, щото нашия тъпчо не се сети да иска информация или обяснение от по-знаещи по въпроса.Та ето какво каза оня:"На границата ви, ние доставяме газа на четири пъти по-ниска цена, от тази която плащат вашите потребители."Всякакви интерпретации и лъжи на Тиквун не важат.

116

дзвер

преди 12 години

141-ви, как просичко да ти го обясня?Още през 2003 г. Турция прие стратегията за енергиен център на региона. Според нея , през Турция не може да се транспортира газ от други държави и фирми. Газта се купува от Турция на входа на тръбата на границата и се препродава на изхода на другата граница. Затова Южен поток не минава през Турция, а НАБУтКО се провали. Така е , като нашите експерти и разведки спят или подвеждат с информация управляващите .Спомнете си поговорката : умният се учи от грешките на другите, а глупавият от собствените. Ние кои сме?

115

IQ146

преди 12 години

КОМУНОИДНАТА *** пак се е втурнала да плюе. Е, никой не е изненадан... Това с пътя не е чак толкова важно за България, за нас е просто един транзит в повече. А Ердоган е заинтересован, защото този път основно ще обслужва Турция. Така е, интереса клати феса... Но ЗАЩО БОРИСОВ не настоява и се примирява за НАЙ-ВАЖНОТО ЗА БЪЛГАРИЯ - интерконекторната връзка? Ето тук, без изобщо да изповядвам "светата конспирация", виждам "дългата ръка" на Москва... Какво му пречи на Ердоган да имаме постоянен достъп до алтернативни на руските газови доставки? Не действа ли Ердоган като руски агент, защитник на руския газов интерес и монопол? Какви тогава съвместни проекти, в угода основно на Турция, правиш на българска земя, Борисов? Защо не си по-категоричен, дори ултимативен, към Турция? А ако Ердоган не го е еня, защо не използваш строителството на този път за натиск върху Ердоган? И друго - нали сте си близки с Уорлик? Или сте близки за дупедавство, а когато нещо трябва да се свърши за България, американците бият отбой? И какъв "партньор" с Русия в "Южен поток" си, Борисов, пък Русия "ни дере" с НАЙ-ВИСОКИТЕ в Европа цени на газа??? Това "партньорски" бизнес ли е? Пикая аз на такива "партньори" - кожодери!!!

114

Анонимен

преди 12 години

В ЕС го разбраха че е поставено лице на КГБ и Путин и вече не го бръснат за слива и почна само с *** да се среща

113

до 136 от Мито

преди 12 години

Ми честито! Сега ще ти замирише на овнешки мъде и турска ***, предшествани от арабска "спешъл хабиби" любовна игеа! хахаха!

112

1

преди 12 години

HORA OSTAVETE POLITIKATA NA POLITICITE I 4AKAITE REZYLTATATI INA4E SAMO PRE4ITE NESTE POLITICI I NEZNAETE KAK STOIAT NESHTATA POD MASATA

111

do 134

преди 12 години

Не на комунизъм пич, на олигархия и корупция ми мирише :)) и ако трябва да съм точен не просто ми мирише, а на право ми смърди ))) ти как мислиш, дали случайно най-добрия приятел на ББ е ................ сети се кой )))

110

Dracula

преди 12 години

НА ТУРЧИН НИКОГА НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!

109

дзвер

преди 12 години

до 133-ти, виж Мито (130) к'во е написал.Само на неосъществените комсомолци и партийци им мирише руския газ и нефт на комунизъм, защото са стамали върли антинамк'ви си...

108

do дзвер

преди 12 години

Мутрата е човек на Путни и малките деца го осъзнаха това, невиждаш ли какви ги върши всичко в угода на руската олигархия

107

Анонимен

преди 12 години

Боко тиквата няма ли той да си пусне мустак.Ще бъдат лика прилика.И да си носи възелин в джоба.

106

дзвер

преди 12 години

Василев, к'во ти стана бе човек?Значи Тиквун спира АЕЦ-а, иска да продаде "бидоня" на Виетнам, а за V блок да вземе американски и бил руски агент...Вдига цената на визите за руснаци и пак е техен агент...Губернатор си имаме тук, който го командва и пак е руски агент...Аз чакам от приятелска Америка евтин "бидонь", гза и други такЪви благинки...Чакам, ама няма-а, щот за тях не сме хора, а аборигени...

105

Мито

преди 12 години

Не ви ли образува некакво трептение единствената мозъчна гънка от това, че точно държавите, с които Русия най-много кръв си е преточила, са най-добрите и най-големи търговски партньори?Че ни на германци, ни на турци, дето Русия им е е..ла майката, не се замислят и търгуват, инвестират там и поемат руски инвестиции като луди? Само на нас ни мирише руският газ на комунизъм и руските кинти на незнам кво си. Затова и кинтите за пенсии ше ви отидат да си плаща Боко масрафите, докато духа на Уорлик!

104

Мито

преди 12 години

И кой е казал, че голяма, мощна и умна държава като Турция ще играе срещу още по-голяма, още по-мощна и по0умна държава като Русия? Заради посраните *** на шепа продажни българи-русофоби, дето не знаят къде са? Че Турция и Русия от години късат нервите на янките с прекрасните си бизнес-отношения, от които яко печелят и двете! Има ли друга, толкова проста нация като нас, която да е видяла само аванта от Русия и да е изляла толкова помия по нея? И искаш специални цени на газа заради това ли?

103

дзвер

преди 12 години

Василев, ле-еко бъркаш.И Путин го каза на Тиквун в очите, щото нашия тъпчо не се сети да иска информация или обяснение от по-знаещи по въпроса.Та ето какво каза оня:"На границата ви, ние доставяме газа на четири пъти по-ниска цена, от тази която плащат вашите потребители."Всякакви интерпретации и лъжи на Тиквун не важат.

102

Мито

преди 12 години

Ама верно големи чутури са се изпразнили по темата - съвсем очаквано, като се има предвид масовото нашествие на изкопаеми форми на ***-русофоби... Що не погледнеш на картата къде сме бре, Василев? Знаеш ли, че ако не беше единствената комунистическа тръба от Русия, която вече 50 г. храни Балканите с газ, щяхме още да се топлим на конски ***?От Турция газ ще внася! Ти имаш ли идея от колко години турците живеят и се развиват с руски газ? Имаш ли идея, че тепърва ще строят руски АЕЦ?