25

КОНСПИРАЦИЯ!!!!!!!!

преди 12 години

Световното толериране на хомосексуалистите и травеститите е основна част от глобалния план за намаляване на населението на земята!

24

огОрчен

преди 12 години

Ама какъв е смисълът от подобни кОнкурси, не е ли да се оцени естествената женска красота. Че то това прилича на състезание за най - добър пластичен хирург. Някаква ремонтирана отсекъде брантия, на това отгоре от мъжки пол. Скоро няма да се очудя и на мечките ако започнат да сменят пола и да ги епилират.

23

Цици

преди 12 години

Ай, сиктир,бе!!!Кво стана, само *** и травестити в тоя сайт!

22

...

преди 12 години

Тука природата го е измислила, тия нямат деца защото и не могат да имат и след време като умрат тази природна аномалия си умира с тях! Гадното е, че вече им разрешиха да си осиновяват и деца, освен това те са навсякъде около нас и по новините и въобще навсякъде, това довежда до невъзможноста на тази природна аномалия да изчезване по естествен начин! Което е лошо а най-лошото е, че тя не само не изчезва но и се разраства! Не знам може би това е начин да не се множим повече достатучно сме и явно!

21

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да прилича на жена пак си личи. Висок ръст, раменете са широки а дупето не е така пищно.Абе друго си е истинска жена.

20

КАКВО

преди 12 години

Става ве? Света нещо по4на да се изродява! Т! Стана мода мъжете да махат бравите и да слагат клю4алки, а жените да си слагат 4епъри.....не е за варване направо!

19

жо

преди 12 години

- Мамо , мамо , какво означава травестит?- Незнам , питай леля си Иван....

18

Анонимен

преди 12 години

Страхотно тяло. Не мога да повярвм, че е ***.

17

ччч

преди 12 години

страхотна е,изобщо не й личи

16

ina

преди 12 години

много добре изглежда

15

jo

преди 12 години

Отивам вика до една красавица и я заговарям.Викам и ... Как се казваш сладурано, а тя ми отговаря Минчо....

14

exaaa

преди 12 години

айдеее всички гадни чалгари да видят каква е новата мода и да си отрежат *** и да слагат силиконови гърди !!! и всички фенове на азис и те да продават каквото имат и да се подлагат на операции за смяна на пола : на мода е ако си се родил мъж да се направиш жена !!! и аз подкрепям това че да има повече жени после :D

13

нди

преди 12 години

Всичко добре, ама тоя ръст, на последната снимка помислих, че се е качила на столче, еб.ахти кобиляка

12

...

преди 12 години

Абре тоо и нашиа мистър България се оказа на тоя бряг така, че за голяма жалост на мен и на всички мъже по света в скоро време, май май ше се таковаме по двойки и повече само, че вече двойките нема да са от различни полове! Голяма гадост ей!!! Дано да напредне науката и ние нормалните хора да си намерим планета дето нещата са по-нормални! Че иначе не ми се мисли как ще требе да се правят дудуци и кавали и прочие музикални инструменти!!!

11

Темерут

преди 12 години

Егати, транссексуалната красавица... Това не е истина! Какъв мъж, какви 5 лева, ако не знаеш никога няма да разбереш, че тази мацка се е родила мъж!

10

Анонимен

преди 12 години

че мъжете, особено на Запад, се израждат с пълна сила, това е очевидно и придобива застрашителни размери. за да се запази човешката популация скоро жените ще трябва да причакват мъжките екземпляри по входове и градинки, за да се сдобият със заветния семенен материал

9

Анонимен

преди 12 години

На 5-та снимка направо кърти, като мацка, далеч по-хубав изглежда от доста жени мъжете да не се правят, ако не знаят направо ще им изтекат очите.

8

хетеросексуална

преди 12 години

Охааа, мъжагите от форума, дето сега ще се спукат да плюят, проклинат, заклеймяват, обиждат и т.н. Ей такова да ви се яви и така ще се объркате и облизвате, и ще си глътнете езика от стъписване, щото на живо не ви се е случвала толкова прелестна жена и така ще ви се иска. Ама ви разбирам де, всеки може да се обърка. Съвършена е. Пък вие нали сте мъжаги. По-добре само местете, нищо че не е Ким.

7

Анонимен

преди 12 години

Ще я скъсам!

6

Анонимен

преди 12 години

Айде бе, ако не ви бяха казали, изобщо нямаше да разберете, че са травестити.