106

доди

преди 12 години

Голяма заблуда е, че ще открием шистов газ. Районът е проучен още преди 20 години. Поправките ще разрешат нагнетяване на отровите, които ще замърсят цяла Добруджа, ще я оставят без жито и вода. нима ще се съгласим на това????????

105

до 135

преди 12 години

При обявените около 4400 кв. км за добив у нас това означава, че Шеврон ще продупчат земята, която в момента се използва за земеделие, с 28 160 сонди! Това може ли да си го представи кухата ти кратуна?... И какво - ще се превърне Добруджа в пустиня, но ти ще забогатееш, защото американците ще ти купят телевизор! Кух си като 6 хралупи българино!

104

тъп и прост

преди 12 години

НАЛИ ИМАШЕ МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ДОБИВА !!!!!ААА ДА БЕ ТОВА ВСЕ ПАК СА ГЕРБ !!!!БСП И ГЕРБ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

103

до 137

преди 12 години

Ако ще и за 10 000 000 000 000 000 млрд $ газ да има ти пак ще си беден, по простатапричина, че те управляват крадци! Трябва да си напълно ***, за да смяташ, че нещо ще се подобри, като почнат амеркианските корпорации да вадят газ. Американците като добиват злато в България чул ли си региона там да е забогатял бе кратуно??:) Единствено ще забогатеят от цялата тази работа (освен американците) онко-докторите поради бума на ракови заболявания.

102

shkabo

преди 12 години

Трайчо единствен се бил противопоставял на Шеврон ? Боже, колко брзо забравят хората .... грешка, българите.Я сега се сетете как точно тоя Трайчо дето сите плачете за него, беше рекъл от ефира на бтв, че филма Gasland е фалшифициран и едва ли не, че сцените с паленето на водата са нереални. Баш като противопоставяне на Шеврон ми звучи xD Айде, молим. Трайчо не беше нищо по-ралично от всичките *** и пионки у пародията, наречена НС.

101

Минувач

преди 12 години

От дадените концесии за търсене на газ, американските фирми откриха на сушата и акваторията на България газ за около 10 млрд $. Това не толкова много, но големите и скъпи проучвания тепърва предстоят на около 150 км в морето, в близост до акваторията на Румъния. Те вече вадят големи количества природен газ. Вярвам, че няма у нас толкова загубени хора, които искрено да желаят да продължаваме да сме бедни.

100

rumen221

преди 12 години

Така е...- РУШВЕТИТЕ СА ГОЛЯМА РАБОТА..., ОСОБЕНО ГОЛЕМИТЕ...!!!

99

Анонимен

преди 12 години

Тихичко и полека, нашия люб им пермиер-мутра ни оголи дупенцата на амерканските корпорации....

98

Анонимен

преди 12 години

Бочко ще подпише, ще прибере комисионната и ще се омете. А ние ще плащаме скъпо и прескъпо. Ще плащаме със здравето си и това на децата си. Гроб трябва да се махат докато не е станало прекалено късно. Държавата ни не е наша. Раздадоха я. Дори не я продадоха, те я подариха. Всички ***, като почнем от Костов, та свършим с тиквата. Баси, какви *** сме българите, щом не можем да си защитим своето. Защото България е наша, а не на шепата продажници в парламента. СЪБУДЕТЕ СЕ!

97

Гогата

преди 12 години

Вече знаете какво ни чака ,ако не свалим Гроб.България ще заприлича на Чернобил,след катастрофата

96

ДЕДКО

преди 12 години

ШЕВРОН ПОБЕДИ ! НЕ ЗНАМ КОЛКО ОТ МИНИСТРИТЕ НИ РАОТЯТ В ШЕВРОН

95

Анонимен

преди 12 години

На идващите избори ГРЕБ се пътници и нека се огледат какво стана с НДСВ!

94

Анонимен

преди 12 години

Повечето коментари обвиняват правителството за направените промени. Но нека помислим - кой има изгода от така-направените промени? Шеврон! Която е широко пропагандирана от американския посланник у нас. Според вас кой оказва силния натиск, вследствие на който са приети промените в закона?

93

Килъра

преди 12 години

Да си довърша мнението - една част от политиците ни да не кажа кои наистина искат да ни изгонят от тук за да заселят едни други хора, защото България е най-красивата и без бедствия природа на цялата земя! Така че спрете да веикате на хората да се махат, като искате махайте се, но не подстрекавайте другите!

92

dkf

преди 12 години

ами и ние ще редактираме гласуването си

91

Анонимен

преди 12 години

А на нас ни пробутваха тъпата версия, защо Трайчо (единственият, който отказа да лиже * на тъпия ни министър-председател) бил отстранен - щото отишъл на плажа, макар че именно Трайчо предупредил тъпия ни премиер, че срещата е обречена на провал! На нас ли ще пробутват тия, бе? Заради един плаж? Мислят си, че сме *** като боко! Истинският виновник се оказал лекето младенов! Ама младенов се е спукал да духа и лиже, а Трайчо, като умен и независим мъж, си има достойнство и собствено мнение!

90

Анонимен

преди 12 години

Сега разбрах, че Трайчо Трайков е голям пич, щото единствен се опъна на оня *** и дупедавец към сащ - баче ти боко, простия пожарникар! Затова именно боко сложи онова мазно и омазнено лигаво комсомолско секретарче, редом до оня *** външния ни министър ! По-голям страхливец и дупедавец от боко не е имало досега - тоя надмина всичките йесмени!

89

Един

преди 12 години

А някои ми се смеят, като кажа, че света има господари... ето ги в действие :)Крайната им цел:4 супер съюза - Европейски, Американски, Африкански и Тихоокеански.1 Световно правителство което диктува на съюзите, точно както нас ни командват от ЕС!Световна армия за налагане на волята - Н.А.Т.О., не правиш каквото казваме? Пускайте бомбите!Електронни пари и документи - т.е. несъществуващиМикрочипове и/или други устройства във всеки човек! Но разбира се спокойно! То е само да не се загуби дете

88

Анонимен

преди 12 години

Щом няма да има блокаж на конвенциалните сондажи - И ВАС ДА ВИ НЯМА, господа политици и дупедавци на хамерикански холдинг с лоша слава. Изглежда взетите по проектите кинти далеч надхвърлят страхът от народното негодувание, което ако съдим по пост 121 наистина не е чак толкова силно изразено.*** вие просто си плачете за линч, не за мирни протести и мораториуми!

87

Анонимен

преди 12 години

Честито. Продадоха ни на ШЕВРОН и махнаха единствения, който се противопоставяше на тях - Трайчо трайков ... Беше им неудобен ..