8

до 6 и 7

преди 12 години

сигурно затова във великобритания има Кралски Колеж по хомеопатия и Кралското семейство използват хомеопатията, а за простолюдието се рекламират агресивните и токсични фармацевтични лекарства, с безброй странични действия, на които всеки лекар е станал дистрибутор. и за сведение, в България хомеопати могат да бъдат само лекари, а не "лечители".

7

hehe

преди 12 години

Хомеопатията е най голямата измама !!! Все едно да си подсладиш чаша вода с едно кристалче захар , вместо с цяла лъжичка , принципите и са абсурдни Но това не пречи на псевдо лечители да баят с махалца и на наивни хора да им взимат паричките За сведение лечител хомеопат (психопат) изкарва на месец между 3 и 4 хил лв без да плаща каквито и да е било данъци Докато има балъци -ще има и тарикати !!! :)

6

Анонимен

преди 12 години

Абе стига с тази хомеопатия! Това е пълна шарлатания! Единствената причина поради която не е забранена, е понеже не е и вредна (хомеопатичните лекарства са чиста вода или захар).Няма НИКАКВИ солидни научни доказателства за какъвто и да е ефект от хомеопатията.Така наречената "памет на водата" НЕ Е доказана от нито един реномиран научен институт, университет и т.н. Дори самите "лекари хомеопати" не могат да предоставят солидни научни доказателства в подкрепа на хомеопатията - наблягат на много общи приказки, и почти никаква наука.Всичко се базира на някакви мъгляви предположения, граничещи с мистика.Колкото до ефекта от самите "лекарства" - ако го има, той е изцяло плацебо ефект.

5

Anon

преди 12 години

Такааа, откъде да започна... При всички достоверни изследвания, ефектът от хомеопатията е неразличим от плацебо-ефекта. Няма хомеопатични лекарства против сериозните болести като например туберкулоза, тиф и пр. защото те просто не работят; при масовото им ползване например при грип, той си минава сам. Хомеопатията се основава на принципи, които са абсурдни - "памет" на водата и пр. Вижте в Уикипедия, ако можете - английстата статия. Хомеопатията е поредната измама, като хранителните добавки.

4

Анонимен

преди 12 години

и един мармот завива шоколада в станиол......

3

Анонимен

преди 12 години

Ако спазваш всички тези предписания, и без хомеопатия ще се почустваш по - добре :))

2

Ignat

преди 12 години

Неизвестна и малко популярна в БГ, хомеопатията се използва масово по света и е супер ефикасна срещу много болести. Относно хроничните болести осигурява едно много добро качество на живот, за разлика от традиционните лекарства (синтетичната химия). Спешните състояния също се овладяват лесно и бързо от опитните хомеопати. Ама като всяко хубаво нещо е доста критикувана, въпреки , че времето е доказало действието и ползата на хомеопат. лечение. Кралицата на Англия се лекува с хомеопатия, например.

1

Анонимен

преди 12 години

Правило 1:Ако видиш че хомеопатичния ти разтвор е на привършване, *** на чешмата и долей още вода.