13

Анонимен

преди 12 години

Тоя защо още е на свобода?

12

иво

преди 12 години

Точно Софиански и Е.Бакарджиев , нямат морал да съдят Костов.Допусна грешки.Единствено той допусна бившия монарх Симеон Сакскобург в България.Това не го направиха нито в Гърция,Сърбия , Черна гора , а румънците върнаха обратно Карол със същият самолет.Мисля , че повече от вас са шастливи , че той /Симеон/ ви управлява ,а?И то , два пъти.

11

Анонимен

преди 12 години

Сини *** !!!!!!

10

ДО 6

преди 12 години

Еавла ,затова сме най бедната държава в ЕВРОПА,защото Костов е бил Супер.България още не може да се оправи от поголовното разграбване .23 години преход към КАКВО ..............пенсии по 150 лева заплати по 400 лева.Това е геноцид спрямо народа си по турско не е било така питай Ердоган като дойде след 2 дни в БЪЛГАРИЯ.

9

Dedo Ivan

преди 12 години

Този крадльо, заедно с Бистришкия дръндар Антоан Николов си разделиха и присвоиха търговските обекти в София, принадлежали някога на Нармаг, наркооп, Здрава храна, Хранителни стоки и т.н. и т.н..... Ухилен и затънал в далавери той се превърна в емблемата на СДС, отблъснала хиляди наивни привърженици. И продължава да се показва! Егати наглеца!

8

Анонимен

преди 12 години

И този "велик" политик на партия създадена от "аз, жената и тъщата", заедно с *** Ваньо, Фъф МаЛтинчо, са за *** компактно!Писна ми от циркаджии.

7

до 6

преди 12 години

Прав си пич, доидоха с пълно мнозинство! Растеж и друго и трето, прав си и какво стана след това изведнъж целия НАРОД подкупен, не знам може би от комунистите, реши, че Костов го краде и го изрита от власт! И какво направи Костов, разсърди се на народа! Разсърден на народа, който му даде цялата власт!!! Нещо тука бъркам само, че ми кажи къде! И кажи кой е крив Костов или народа на които се сърдиха!

6

Нагъл бе

преди 12 години

Мани се бе Крадец Архидрацов Софиянски! Наглец изкривен.

5

за по добра СОФИЯ

преди 12 години

Най усмихнатия АЙДУК НА ПРЕХОДА.Защо поне Околовръсния път не направи бе СЕДЕФЧО?????????????? АМА Е ПО СЛАДКО ДА ОТКРАДНЕШ ИМОТИТЕ на хората и после да щавиш държавата за обещетение това го могат само комунисти и комунисти,,СДСари''.По твое време от Младост4 до Горнобансаки път се стигаше за 1 час сега за 10 мин.Дали, някой иска да си спомня за теб като кмет,малко вероятно.

4

ИЦО

преди 12 години

През 1997 г., след сериозна икономическа криза, довела до хиперинфлация, правителството на Българската социалистическа партия (БСП) с министър-председател Жан Виденов пада от власт две години преди края на мандата си. На последвалите парламентарни избори Обединените демократични сили (ОДС) коалиция, водена от Иван Костов, печели мнозинство в българския парламент, и той заема поста министър-председател на Република България.Кабинетът е изправен пред трудната задача да поднови забавените от кризата икономически и социални реформи в България. Костов е първият министър-председател след 1989, който остава на поста пълен четиригодишен мандат. Правителството на Иван Костов стабилизира финансовата система, въвеждайки финансов режим на валутен борд, провежда мащабна,повсеместна приватизация и поставя началото на период на устойчив икономически растеж.

3

Анонимен

преди 12 години

Тоя мафиот на снимката ми е толкова противен ... играеше с висаджиите на времето ... и която и групировка да го тупнеше по рамото тоя веднага се нагъзваше... сега ще ми говори за Костов и за Герб.

2

Свирки

преди 12 години

Играло по свирката ...Със свирките винаги има риск да те захапят - дал Бог такива страстни. Политически ...Ако пък ти е възмека свирката - какъвто се оказа случаят ...Ама онзи с меката *** си тръгна.И по-добре ...

1

Анонимен

преди 12 години

Бат Стефчо е най-честния и почтен политик на прехода!