10

God

преди 12 години

Къде е порното тук, че не разбрах? По тъпата логика на автора на статията в древен Ефес е пълно с порно статуи на фалоси и на Богинята Майка, която е изобразявана не с 2, а с 4 и повече гърди! Фалическите символи са имали съвсем друго значение за древните хора (култ към плодородието), а не каквото си мисли болният мозък на авторите на статията. Явно порното след полунощ им идва малко в повече!

9

Анонимен

преди 12 години

малиии жабарите как ще се надуятВ средновековна Европа, хигиената била пренебрегната и водата била смятана за опасна. Чумата през 16-и век усилила това недоверие. По това време било популярно убеждението, че водата се просмуква през кожата и внася заразата. След като къпането било анатемосано, чистотата и хигиената били търсени в използването на бялото бельо. Лененият плат поглъщал потта. Знаменитости и членове от средната класа на обществото притежавали голям брой ризи, за да ги сменят често.През 17-и век на особена почит били парфюмите, неотменно допълнение към бялото бельо. Дотогава само дрехите скривали мръстотията. Сега ароматите били използвани да завоалират миризмата. През 18-ти век водата отново станала хигиенно средство, баните вече били приемливи, водата възвърнала своето законно място, и се появил сапунът.

8

ТАШУНКО САПА

преди 12 години

АКО ДО РИСУНКАТА НАБЛИЗО ИМА НАДПИС КАТО НА ФУРГОН СЪС СТРОИТЕЛИ - СЪС СИГУРНОСТ В ПЕЩЕРАТА СА ЖИВЕЛИ БЪЛГАРИ ПРЕДИ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ОЩЕ ;))

7

Анонимен

преди 12 години

"Женският полов орган" ли е "порно", че не разбрах?Значи яко порнография има в учебниците по биология;)Аман от селски морал

6

сменете си диоптъра

преди 12 години

1 и 2,Ами това е централното изображение. Як, може би не чак 37 000-годишен мъжки инструмент, но и той е от пещерна рисунка, макар фотосът да е архив. Ако не виждате, обяснявам ви: Вижте къде са думите "снимка: архив" в надписа под снимката. Гледате точно между тези две думи и вдигате поглед право нагоре - тогава виждате "инструмента"! Интересно, какво ли представлява това, което са открили?

5

Анонимен

преди 12 години

Това обяснява френските нрави. Явно традицията при тях е много древна.

4

Анонимен

преди 12 години

това е шибила от македония,древна македонка на рисунака...

3

Томас

преди 12 години

поредната глупава статия популяризираща разврата

2

Анонимен

преди 12 години

На някой му се е привидяло пуси и айде откритие голямо

1

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Дайте снимка на изображението де!