62

До 71

преди 12 години

Пич!Ама ти знаеш ли, че си много находчив!Не само ще ги отглежда с един хляб,ами и ще ти носи допълнителни бонуси и тя, и децата,които ще възпита по нейния си начин! Едно ще изпроси да ти купи цигари, друго ще задигне от супера я бира,я водка. Третото и четвъртото ще се научат да дрънкат с дайре, а петото - да пее .И те ще изкарат по някой лев.Майка им ще преджоби пътниците в няколко трамвая и ако "берекета" не е достатъчен, ще изкара нещо и на магистралата. А бе ти направо живот ще си живееш!

61

Работодател

преди 12 години

Спешно наемам: 62-годишен ватман; 60-годишна сервитьорка; 61-годишен шофьор на междуградски автобус; 65-годишен майстор на топло изолация на високи блокове; 62-годишна работничка - на 3 смени.........Тотю, Тотюуууууууууу, ти повЕрва ли ми? Щото форумците не верват!Стига с това ЕК, бе! Документите от ЕК-то и ние ги четем!Нещастници!1 работеш издържа ПОЛОВИН пенсионер и 3 м*нгала! М*нгалите впрегнете да бачкат!

60

anonimen

преди 12 години

Alo GROB stiga sas tozi ES i tezi Evreiski nomera,Nie ne sme Krepostni seliani, sas tia iziskvania ne ni triabva ES

59

Млад Българин

преди 12 години

Мисля да се оженя за ***, с 1 хляб ще гледа 5 деца ... чиста работа...

58

Анонимен

преди 12 години

Виц от 90-те години:Попитали Радио Ереван:-Какво е вегетарианец?-Български пенсионер - отговорило радиото.Този виц е актуален и днес.Мечтата на всеки български пенсионер - Хляб и кофичка с кисело мляко рядко като айрян.

57

kiki

преди 12 години

по 120 години като станем ще взимаме вече пенсия смешници....

56

кака

преди 12 години

без влог и за него ще ни измислятбъдете сигурнитака 4е живейте сегаутре може и да няма

55

До Василев

преди 12 години

Василев , ти от коя психиатрия си избягал?

54

петър ненов

преди 12 години

браво на *** цял живот на помощи...

53

киро киров

преди 12 години

време е и служителите в мвр и мо да се пенсионират поне на 55г както беше преди при ....и началниците им 80г......

52

kaka

преди 12 години

искам да работя и да плащам данъци до 100гкой ме иска на работа?

51

ром с манго

преди 12 години

Ще работите и до 70 години !!! Ние помощи трябва да вземаме.

50

Анонимен

преди 12 години

Ние ще изкараме до 2020 но ти да си в Орландовци там земята е топла.

49

Томас

преди 12 години

54На кое да не разчитам - аз не разчитам на факта, че Исус ще унищожи възродената римска империя. Но това е факт, който ще се случи - за съжаление на мнозина в света и за радост на мнозина.

48

se

преди 12 години

Алооо коментиращите нали искахте Европа,Европейски съюз и разни други фалшификати.Та ГЕРБ е оголил дуп....то заради парите от Европа и въобще не го я еня какво си мислите вие.А и избрахте ГЕРБ - модерната дясна алтернатива.Да ама НЕ !Всеки сам да се спасява ! Това е мотото на капитала.Социализъмът умря у нас преди 22 години .След това *** станаха капиталета и народа не разбра.Щом все още се гласува за капитала под формата на БСП,СДС,ГЕРБ,АТАКА,ДПС и т.н. то народа си заслужава съдбата.

47

баба Пена

преди 12 години

чудна картинка - работници и служители, които ходят на работа с памперси. Сутрин, когато се качат на автобуса, по някое време забравят за къде са тръгнали. Недовиждащи, недочуващи, с бастуни и проходилки на работното място. Или това или - кой работодател ще държи такива работници. Хора в предпенсионна възраст ще измират от глад заради загуба на работно място. Или ще трябва децата им да се грижат за тях, вместо те да им бъдат полезни. Така младите ще трябва да избират дали да имат собствени деца

46

Социален чиновник

преди 12 години

Редно е законодателната власт да приеме промени, според които, който реши да умре и поради това не си изработи годините за пенсия, недостигащите години да се поемат от наследниците му и да се трупат върху техния изискуем стаж. Така ако индивид почине на 62 години примерно, детето му да трябва да работи собствения си стаж + три години от тези на индивида = 68. Също така, ако се въведе Закон, според който пенсионер не трябва да взима повече от пет години пенсия ще се облекчи системата. Има избор !

45

до 45

преди 12 години

Томас, не разчитай на това, вземи си живота в ръце по - добре

44

Томас

преди 12 години

52именно поради тази причина не искам да дам и една стотинка уж за пенсия, пък парите ги крадат управляващите

43

Анонимен

преди 12 години

Какви пенсии бе вие нормални ли сте ??? На всеки нормален и мислещ човек му е ясно че пенсии за бъдещите поколения НЯМА ДА ИМА!