75

РОМ

преди 12 години

големи раасиси сте веей голяма работа хасиз е много добър певец и вийе му заавиждате заштото нямате пари като него знамасиз е много богат има пари и истински ром евиште и при ромите има хора с светли очието хасиз на очите му се виждамного завиждате като видите ром който е успял фживотаас много харесвам асиз

74

нона

преди 12 години

пълно безумие!!!! има си сега и ***.... на лицето....

73

Анонимен

преди 12 години

Тоя извратен *** нямали,кой да го застреля...

72

Анонимен

преди 12 години

Ало, махнете този *** от сайта. Все още сме в България! Като станем Циганария си го сложете на герба ,ако искате това недоразумение, наречено азис.

71

РРР

преди 12 години

"...високите рейтинги на "Столичани в повече", "Стъклен дом", "Под прикритие", "Отплата" ще останат в миналото..." Абе *** чалгаджийска продажна, вярвате ли си?!?? Знам, че сте от село дошли в София и се радвате чистосърдечно на чалгата и вашите кумири, ама аре стига!!! Кой ще ти гледа на пайнера сериала с тея ку*ви??? Освен *** и слабоумните... С здраве да си гледате новия сериал и слушате "музиката" на чалгиите и никаква по-сериозна музика мн ясно!

70

Анонимен

преди 12 години

Да не дава Господ да срещнете по тъмно чудовището от снимката! Побелях от ужас и през деня. Какво ли не правят комплексарите, за да се чувстват винаги "на върха". Уф, писна ми от *** селски парчета, от виден *** и от недооправени ***. Страаааашен шоу бизнес има в България, уникален, няма що!

69

ujas

преди 12 години

...jalko,mnogo jalko,dano decata mi ne rastat v bulgaria

68

Елена

преди 12 години

А,не искам си "Кантора Митрани" и "Отплата".

67

Анонимен

преди 12 години

Немаме ли си и ние некой Брейвик да се вземе в ръце и да го отстреля тва нищожество от снимката!?!?!?!

66

Студент в чужбина

преди 12 години

За мене това една завеса, гримаса и измишлиотина. Незнам как хората харесват - му се връзват на азис или не искам и да го назовавам по име...

65

три литра

преди 12 години

На снимката: След три литра ботокс, другарят Борисов изглежда много готин с новия си визаж!

64

Do #72

преди 12 години

Ех, АНТИ, колко си прав/права!Някой сега би казал, че защитавам един отминал строй, че не съм за демокрацията!Не, не тъгувам за отминало време, защото миналото трябва да си остане там, където е.Но, лично за мен, точно по " онова време " бяха създадени и изпяти най-хубавите български песни, изпълнителите бяха облечени със стил, красиво беше и да гледаш, и да слушаш!И пак по " онова време " щеше да бъде немислимо да се видят и чуят просташките чалгаджийски песни и визии на чалгарите!Азис? Какво е това? И има ли то почва унас?Реагираме бурно на чалгаджииницата, но си купуваме билети, ахкаме и охкаме на мръсотията, коиято ни залива, тревожим се да бъдещето на децата си, а нищо не предприемаме! От нас зависи, хора, да има стойностни неща в живота ни!Аз продължавам да слушам песните на Лили Иванова, Жоро Христов, Орлин Горанов, Сигнал, доста дуети , но все от " онова време "! Защото от " днешно време " просто няма какво друго да слушам!С много малки, ама наистина много малки изключения!

63

vinkeltu

преди 12 години

А дано, Гуде, а дано!

62

Гуде

преди 12 години

Казват че концлагерите ще отворят отново врати и ще върнат 5/45 с изместен център дали е вярно?

61

v

преди 12 години

аман от тоя *** ***

60

Фаст

преди 12 години

Азис няма да го коментирам...... ама парчето на Юсеин Болт добре се е получило :P

59

jorkata

преди 12 години

Едни мечтаят, да изкарват пари за хляб, други за кола, трети да идат на море......, а някои да приличат на порно актриси. Всеки с проблемите си

58

Ali

преди 12 години

Е това е истинский Българин на снимка!

57

Позор

преди 12 години

Слагайте предупредуждения ве, какви са тия снимки на първа страница. Като я видях тая снимка на гнисния *** и *** Азис, направо ми се догади, буквано ми се повръща в момента не се шегувам изобщо!!!!

56

АНТИ

преди 12 години

ДА ЖИВЕЕ ЛИЛИ ИВАНОВА,ГЕОРГИ СТАНЧЕВ,МАРГИ ХРАНОВА,ВАСИЛ НАЙДЕНОВ И ВСИЧКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ПО ТЯХНО ВРЕМЕ.СНОЩИ СЛУШАХ - БГ РАДИО.НЕЗАБРАВИМИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ИЗПЪЛНЕНИЯ И СЪДЪРЖАТЕЛНИ ПЕСНИ.НЕВОЛНО ЗАПЯХ С ТЯХ ДОКАТО ГИ СЛУШАХ.Е ТОВА Е ОТ МЕН.А АЗИС И ВСИЧКИ ПАЙНЕРКИ - ФОЛКАДЖИЙКИ - ПЪЛЕН *** - ПРОСТИТУТСКА ВИЗИЯ И ПЕСНИ БЕЗ НИКАКВО СЪДЪРЖАНИЕ.