39

boko

преди 12 години

do Tupoto - kaji ni de

38

ан

преди 12 години

много аматьорски клип,пък и пари дали..

37

Todor

преди 12 години

*** умрялата песен

36

Гелето

преди 12 години

Поредната напълно безмислена песен.. Не съм хейтър, събрали са се що годе кадърни изпълнители, но защо ни облъчват с подобна пумия. Всички знаем, че музикалното изкуство е едно от най-силно въздействащите на човешката психика и волю или неволю човек си повтаря наум парчетата, които постоянно ни заливат от ефира. Именно затова и се лансират подобни псевдо творци, за да може тъплата (грешката е вярна) тотално да изтрещи... Като онзи кукумицин дето пее "аз съм гей, а ти си лизбийка"..

35

царя

преди 12 години

Е това е като римейк на ДРС и Слим - "Няма такава песен".

34

sante_dog

преди 12 години

Тия са се натъркаляли още по светло... Иначе песничката е мн готина

33

Тъпото - до N:1 Нере

преди 12 години

А ти знаеш ли коя е жена му на Графа, и коя и каква беше преди време??? 'Айде няма да ви казвам.

32

Лили

преди 12 години

Хм..а бе това момиче няма ли да я смени малко тая прическа..С тия фибици в средата на къдравата си коса прилича на булонка :) Иначе са вселяци :)

31

вие сте крадливи пут

преди 12 години

Крадци...това е стара песен на слимарата

30

слимарата

преди 12 години

Що ми откраднахте парчето....плагиати

29

Анонимен

преди 12 години

винаги съм се чудил тия с какво се изхранват, освен по "бг радио" другаде пускат ли техни песни ?

28

дим

преди 12 години

не я харесах,но пък дано им донесе успех!

27

Грачещ

преди 12 години

ако събера тайфата и аз мога да я направя тая песен,даже може и по-добре да стане,*** смеха,а клипа-просто уникат.С тия пари на една детска градина може да смени дограмата примерно,ех културо-халтуро

26

яна

преди 12 години

яка песничка

25

Плд

преди 12 години

До 27Баща му някакъв неповторим и уникален творец ли е? Това че беше водещ на жалкото предване "Хит -1" е напълно достатъчно, за да ни стане ясно защо Владко Ампов от 15 години ни се натрапва в общественото пространство заедно с всичките му незабравими "хитове"... Това момче няма нито сценично поведение, нито глас, нито песните му са стойностни като музика и текст! С две думи, ако нямаше кой да го бута напред, едва ли щяхме да сме чували изобщо за него ;)

24

...

преди 12 години

Абе ... какво да се прави сега толкоз си може човека! Иначе клипа ич го няма ама и мелодията нещо, пък и текста! Абе нека се мъчи рано или късно може да стане нещо хубаво сега!

23

:)

преди 12 години

Кво храниш бе ***? на такива като теб им викат хейтъри.Или по точно Бай ***

22

БРАВО !!!

преди 12 години

Много яка песничка ! Клипът също е хубав. Най-после и ние да направим нещо, което да може да се сравнява със западните парчета. Няма значение кой е на Графа баща му. Досега и аз не харесвах неговите песни или поне повечето от тях.Това обаче е якоооо !!! А, Бобо и Печенката придават още по-голям колорит на парчето.

21

Анонимен

преди 12 години

добре че баща му беше водещ на "Хит -1...ти само това ли знаеш за баща му ...

20

Плд

преди 12 години

Тоя *** "Графа" кой го нарочи за певец не знам, добре че баща му беше водещ на "Хит -1 та да има кой да го бута напред в музикалните среди. Песента е поредната глупава безсмислена боза, защо изобщо хабят ресурси за такова жалко подобие на музика?! Събрал се някакъв псевдо-елит да погледат псевдо-изложбичка, да пийнат и да послушат поредния бисер на Владко Ампов. Драйфа ми се от такава "култура"....