81

бг

преди 12 години

Цецо, кажи кои са виновните и ги уволни за "изтърваването" на осъдените !Ще ни се смее целия свят...

80

@@#

преди 12 години

защо не питате червените *** ???

79

Анонимен

преди 12 години

Галевите са изпратени на тайна мисия.Резултатите тепърва ще ги видим.Първия е Таки.

78

До 89 знаещ

преди 12 години

Може и да си напълно прав, само така Б.Борисов ще се разправи с така дълбоко окопаната в корупция съдебна система

77

Анонимен

преди 12 години

И вълкът сит, и агнето цяло! И присъдата произнесена, и престъпниците /наши хора/ няма да лежат в затвора. Показахме на Европата, че ги съдим... а за това, че не са в затвора е виновен някой друг.

76

Анонимен

преди 12 години

А бе какво се правите на ударени с мокър *** г-да от Европарламента ами в Брюксел са и подават документи за Евродепутати,единия соколчето искал даже да застане начело да смени оня ръб Ромпои....

75

!

преди 12 години

Как къде- само те не са разбрали, че пазим добре бъдещите шенгенски граници и минаха отвъд тях! Брюксел да им се примоли и той като Цурата Цветанов, а после ще чакаме молбата и от Обама!

74

Анонимен

преди 12 години

чета тука некакви коментари на зомбясали червени чикиджийчета че едва ли не цветанов бил ги изтървал.абе да го тура на майка ви в устата *** червени що си не е.ете майката .нали знаете че на изборите бб ще ви пръсне пак алката .кутев какви ще ви ги изкомандва тогава пенделчета червени а ---------Типичен гербераст. Успокой топката. Ще спукаш някой капиляр.

73

Анонимен

преди 12 години

Ако някой иска да ги търси ще ги намери, това е истината.

72

Анонимен

преди 12 години

Не ги мислете.Кокинов и Цветанов се заканваха на малкия Маргин ама той си бара макарите на някой остров,па тия нека си го търсят още.Като имаш кинти всичко ти е позволено.

71

Todor Petrov

преди 12 години

pari nqmat horata stiga i vie be ;d;d na brigada zaminaxa da izkarat nqkoi lev

70

Анонимен

преди 12 години

Галев където и да се укриеш това ще бъде най-глупавата постъпка в живота ти. Вместо пет години в Самораново никога вече няма да можеш да водиш нормален живот.

69

Анонимен

преди 12 години

Ак ги вкарате в затворя трябва да им увеличите присъдите с 5 години затова, че са избягали къде дават така айде де до тук с компромисите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

сополив да го барате

преди 12 години

чета тука некакви коментари на зомбясали червени чикиджийчета че едва ли не цветанов бил ги изтървал.абе да го тура на майка ви в устата *** червени що си не е.ете майката .нали знаете че на изборите бб ще ви пръсне пак алката .кутев какви ще ви ги изкомандва тогава пенделчета червени а

67

знаещ

преди 12 години

Галеви са отишли в една европейска страна, поискали са убежище, като са се жалвали от корупцията в българския съд, показали са къде, на кого и колко са бутнали, за да им намалят драстично присъдите. Очаква се да се завърнат скоро на бял кон, като истински борци за ред и справедливост.

66

Анонимен

преди 12 години

Цветанов поне ги осъди и дори да не ги намерят повече никога няма да могат да се разхождат в България, а предишните управляващи ходеха на вечери с тях.Браво на Цветанов!

65

Тихомир Томов

преди 12 години

Не се хабете излишно . Това е проба на управляващите да видят как трябва да действат като се смени властта и като ги осъдят . Както се вижда Канала работи и ще поеме доста бизнесмени и политици . Хубавото е , че всички общежития ще бъдат оправени с луксозни стаи и екстри за по -обикновените арестанти .

64

Galev

преди 12 години

Sega kogato gi xvanat s po edin kur6um v vrata i da si lezat spokoino .

63

Анонимен

преди 12 години

Или тиквата и апартамента ги крият някъде и след 2-3 дни "уж" ще ги заловят и опа ето ти ПР по Български..

62

ЕДИН ТЪП ВЪПРОС

преди 12 години

Е, има ли ---държава "?