45

Chikatilo

преди 12 години

в ъгъла е вашето.- Чедесно. Имаме най-тихото и щастливо бебе.- Ха! Почакайте да извадим беберона от дупето му.

44

Chikatilo

преди 12 години

Двама гейове живяли заедно доста време и решили да си имат бебе. Тъй като не можели да решат кой да е биологичния баща на детето, смесили спермата си платили на жена да износи детето. Минали девет месеца и бебето се родило. Двамата бащи гледали през стъклото на родилното одтелеление в болницата и се чудели кое от децата е тяхно - дали някое от двайсетте плачещи деца или единственото което си лежало кротко и усмихнато. Покрай тях минала сестра и те я попитали кое бебе е тяхното.- Кроткото бебче

43

Пед*лите в USA

преди 12 години

Пед*растите са много уважавани в щатите.Дори за гей парадите в София американците изказваха загриженоста си и натискаха нашите да предоставят по-масивна защита на пед*лите.Докато в Русия ги гонят и бият,в Америка много си ги харесват,дори им позволяват да се бракуват пед*л с пед*ал :)))

42

Chikatilo

преди 12 години

Аман от толерасти в България и света !

41

Анонимен

преди 12 години

Значи гойовете ги подкрепяме, а пушачите ще ги наврат незнам къде. Всичко е един сапунен балон.

40

Стефка

преди 12 години

Защото и той е един гаден черен ***..л!

39

Chikatilo

преди 12 години

хомосексуалистите трябва да бъдат депресирани още в ранна детска възраст ....да учат в отделни училища, да не се допускат до обществен превоз и по обществени места...театри, кина, градинки !

38

Анонимен

преди 12 години

41, а от твоя коментар излиза, че си обърнал резбата! та камък няма защо да се хвърля, вие сами си таковате на болните глави :)

37

Chikatilo

преди 12 години

48....до края на света не, но е пагубно за децата да гледат и да им се обяснява, че е нещо нормално...не е нормално...болест е и трябва наистина да се лекува...и какви са тези бракове м/у хомота и деца осиновяват чак? Тва нормално ли ти струва...съдейки по минусите на нормалните коментари ми става ясно колко хомота драскат тука

36

Майката природа

преди 12 години

Има стотици видове в които се наблюдава хомосексуализъм. Ако някой ми разясни как точно това му вреди и как ще доведе до края на света, ще си променя позицията.

35

Chikatilo

преди 12 години

хомосексуализма е болест ...трябва да се лекува като чумата----с огин :) !

34

Анонимен

преди 12 години

Ха наздраве и за Уорлик!

33

Анонимен

преди 12 години

СУПЕР,СЕГА ШИБАЛНИЦИТЕ ДА СЕ ИЗНАСЯТ В ЩАТИТЕ.

32

До 29

преди 12 години

Бъркаш хомосексуалност с трансексуалност. Хомосексуалност не значи да искаш да си другия пол. Освен това, в природата е нормално/естествено при някои видове, мъжкият да убие малките на друг мъжки за да има предимство неговото потомство. Така ли трябва да правим хората понеже така е в природата и това е "естествено"? Освен това в природата няма брак, като искаме всичко да естествено, да премахнем брака въобще ли? Или да ядем сурова храна както правят животните може би?

31

ааааа

преди 12 години

Честито гейчета! Можете да поканите Обама да ви кумува.

30

.

преди 12 години

От коментарите до тук излиза че българите са тесногръди, неуки и простовати расисти, които не виждат по-далеч от носа си.А сега който е чист и без грях, да хвърли по мен първия камък :)

29

anonimen

преди 12 години

Ne pljvaite mnogo,stoto nashite upravnici kakto slushat Amerikanskia poslannik ste go priemat kato zakon

28

До 32

преди 12 години

1во:не можеш са 2 думи. 2ро:"нипоколебими" не знам какво значи. 3то:За нищо не "парадирам". 4то: с какво отсъждам и с какво съм нетолерантен? Ако за теб нетолерантност е да не приемам някой да нарича другиго болен, психично разстроен и т.н., тогава съм нетолерантен да. И естествено че не можем да взмеме всичко от директно, но това което не пречи е добре да го въведем. Не казвам да се позволят гей бракове, казвам поне да сме умерени и възпитани и ако някой не ни харесва, да не го обиждаме.

27

Анонимен

преди 12 години

ИМА МНОЖЕСТВО НАРОДИ ПО СВЕТА ПРИ КОИТО ХОМОСЕКСУАЛИЗМА НЕ СЕ ТОЛЕРИРА И ТОВА Е НОРМАЛНО. ИМА И ДРУГИ ПРИ КОИТО ХОМОСЕКСУАЛИЗМА СЕ ТОЛЕРИРА. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАГЛАСИТЕ НА ХОРАТА ОТ ОТДЕЛНИТЕ НАРОДИ И ТЕХНИТЕ ЦЕННОСТНИ СИСТЕМИ.

26

Мартин

преди 12 години

Горките гейове. Не знаят на какво се радват. Станаха хората приюти за бесовете.