53

ЕС

преди 12 години

Виновните ,които ги пускаха няколко пъти ,....в затвора на тяхно място....!

52

tankist

преди 12 години

абе 67, потурко скапан, съдебната система си е на гроб бе , президента сие тяхен, парламента, правосъдния министър, що си сискаха пъпките до сега видяхме , че могат да приемат това което им отърва доста бързо, ама чвно не им отърва, герберите сте най смешните *** на света, само незнам с какви очи ревете още , че някой друг ви е виновен за простотите, вместо да признаете , че въпреки 100 % власт която има тиквта в БГ единственното което може е да краде и да купува избори ама и там се *** май

51

българин

преди 12 години

Тоя другар Велчев ,...нов ли е в прокуратурата ,и какво ще работи?

50

Анонимен

преди 12 години

Те може да не знаят за присъдата още ако не са си включили радиото.

49

pebor

преди 12 години

Скапана държава, отвращава ме!Как може неприсъствено да се произнася присъда?!Това дали го има в нормална държава?! Ако присъдата се четеприсъствено, както е редно, според мен, хоп, щраквате белезниците всъда. *** прависти, барабар с тези на държавна служба.

48

давам акъл!

преди 12 години

По добре е ,....да не се завръщат никога в Бг !

47

старило-патило

преди 12 години

Издирването ще приключи ,към 2800 -ната година...!

46

Пепо

преди 12 години

Ще ги издирите добре/малко се съмнявам/,ама кой ще плаща издирването

45

киро

преди 12 години

а защо допуснахте да изчезнат братята бе Велчев.обикновения човечец след като си чуе присъдата и го укаушват веднага.нещо гнило има тука Велчев.

44

Анонимен

преди 12 години

някак не мога добре да асимилирам термина "адаптация" , всичко ни е дълбоко и непоправимо сбъркано на нас... и законите, и обществото, и държавата, и мисленето, и понятията "добро и лошо" дори не са ясни

43

Анонимен

преди 12 години

Велчев, веднага ти казвам къде са - в момента преговарят за закупуване на основния пакет акции на южноафриканския футболен гранд Мамелъди Съндаунс! Не се знае само името на новия треньор, само се шушука, че бил Доктор хонорис кауза! Гриша Ганчев вече плачел от мъка!

42

ОТ НАРОДА

преди 12 години

---Тоя,...какво работи...?

41

ХА ха

преди 12 години

Велчев,защо не се скриеш?Ти който обслужваш всяка власт и витиевато отговаряш на неудобните въпроси,защо веднага не ги опандизихте,а ги оставихте да избягат.Много сте смешни вече.Защо изобщо харчите държавни пари,т.е наши като имитирате някаква дейност.

40

YYYYYYYY

преди 12 години

И ТОЗИ САМО ПРОСТОТИИ ГОВОРО

39

Анонимен

преди 12 години

още малко ше ви търпи народа!!!

38

Анонимен

преди 12 години

кой ше издириш бе мульо?! да се смея ли, да плача ли?!

37

Анонимен

преди 12 години

Цяла България вази гледа...добре че не ни е във вас надеждата!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 12 години

като ги издирите, дали ще ги върнете???????!!!!!!!!!!! Това е въпроса......има нещо гнило..обаче не в Дания, а българската прокуратура!!!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 12 години

Колкото откриха Маргина! Абе Велчев, а бе Борисе!!!!!!! Ти не осъзнаваш ли колко сте смешни!!!!!!!! И ти ставаш смешен, а уж си сериозен..поне на вид!!!!! Толква сте оцапани в прокуратурата, чер повече няма накъде!!!!!! като хвърляш подобни кьорфишеци, поне обясни защо се провалихте в други подобни начинания, а сега мислите че ще успеете!!!! Защо подопечните ти не поискаха постоянна мярка задържане под стража до влизане наказнаиоето в сила с оглед на възможността да се укрият????!!!!!!!!!!

34

osata

преди 12 години

"...НАДЯВАМ СЕ ДА БЪДАТ ИЗДИРЕНИ, сигурен съм, че ще бъдат издирени, заяви главният прокурор Борис Велчев." Но дали ще бъдат намерени?Само това изречение говори достатъчно за некадърността, глупостта и безхаберието на правосъдните органи.