294

анонимен

преди 12 години

Че доста време сте си загубили , за да пишете глупости.И доста други неща сте позабравили за мутренските ви любимци.Нещо ви е затресе,а?И трудно е да излъжите и да купите други ,като от Атака....

293

Анонимен

преди 12 години

Съпругът на Кунева финансистът Андрей Пръмов е съдружник в \"Хърсев и Ко\". Одитното дружество е основна финансова структура на \"Мултигруп\" и ВИС. Бащата на Андрей Пръмов е бивш шеф на ЦКС, откъдето се роди банка под егидата на \"Мултигруп\". Някои я наричат и банката на СИК, но за мен това са две структури на една голяма фирма майка. В самия комитет, издигнал Кунева за президент, има няколко активисти, свързани с Мултигруп. Сред тях е Ирена Комитова. Ключова фигура в \"Мултигруп\" е съпругът й Виктор Папазов\", обясни Лилов. Обект на анализ бе и фактът, че Меглена Кунева участва в борда на директорите на френската БНП Париба с мандат до 2012/13 година. Банката присъства в българския политически пейзаж от 1980 г., а от 1994 г. има сериозни интереси в българската енергетика, включително и в проекта АЕЦ \"Белене\". Лилов направи връзка между юридическите функции на Кунева в Министерски съвет, където тя работи от 1990 година, с АЕЦ \"Козлодуй\", влизането на България в Европейския съюз и БНП Париба. \"Меглена Кунева присъства в юридическите отдели на Министерски съвет от 1990 година до царското правителство. Това означава, че през цялото това време зад нея стоят невидими сили от всички политически цветове. Тя е старши юристконсулт и на Любен Беров. През 1994 година са подписани споразумения със срокове за затваряне на реакторите на АЕЦ \"Козлодуй\". Те са минали през нейния юридически кабинет и за да се осъществят, са теглени заеми от Европейската банка за развитие и Европейската инвестиционна банка. Още тогава е планирано влизането ни в Европейския съюз и реакторите са обвързани с него. Тогава на енергийния пазар се появява \"Париба\", която ни дава огромни заеми. Само първият е в размер на четвърт милиард евро\",

292

Лъжа Кунева

преди 12 години

Кунева - тотална лъжкиня. Дъщеря на буфосинхронист, женена за син на едно от най-големите комунистически партийн величия, монархическа слугиня, демократорка от лицемерната и иначе републиканска администрация на ЕС , независима и безпартийна- сега пък партийна.Та тази жена има едно друго Първо име - ЛЪЖА, второто й име може да е Милена, но не е сигурно пред вид гореказаното.

291

ivan ivanov

преди 12 години

DOKAZANA no nedostatucno,tryabva i oshte malko glupavichkata tya nei zabelyazvaite nali znaete che sie PALAVICHKA

290

ivan ivanov

преди 12 години

kak i zashto ZAGRIJENATA i mnogo suvestna gospoja vse oshte ima myasto tam kadeto ne tryabva dae sigurno ima rodstvo sus edna chesto sreshtana rasa BEZOCHNA ili DEBELOOKA (sram i pozor)za neya.

289

ivan ivanov

преди 12 години

Tazi kuneva lie kucheva li neznam no tya se pravi na dosta glupava ami neka purvo si narodi mnogo mnogo.....deca zada ima koi da glasuva za neya a inache kazano plachat che durjavnata hazna e bedna a nemislyat koi shte hrani novite bivshi i bedni partiici.MNOGO JALKO!!!!!

288

Анонимен

преди 12 години

Тая не е свършила и тепърва няма да свърши нищо добро за България!Обръщам се към късопаметните маймуни които гласуваха за тази жена : Какво добро е свършила за вас, когато имаше възможност, че се надявате и за в бъдеще да стори????????

287

Вероника

преди 12 години

Кунева е доказано подкупна личност , която освен да обслужва чужди интереси и да взема подкупи друго не знае .... Всички знаем прякора и "Госпожа да "

286

Църо

преди 12 години

Ми щом Боко, Болен, лудото Яне и даже Малтинчо си поживяват не лошо в парламента, защо не и тази кака? Едно време при соца имаше понятие "номенклатура" - като станеш веднъж директор, повече като шлосер не можеш да работиш, системата не позволява! Само на ръководни длъжности, без значение в кой отрасъл! Същото е и с днешните политици - важното е да са в политиката и пред камерите, па не е важно с какви идеи, с какви възможности и с какъв морал! Въпрос на оцеляване!

285

Her Flik

преди 12 години

Много интересно ако дойде власт к'во ли ще стане.Може би ще спрем всички ядрени мощности с оглед задоволяване на европейски те ценности!И не мога да разбера какво толкова има в нея и какво е направила, че да иска доверие.И кой би гласувал за нея.

284

аватар

преди 12 години

Човеку на царю че ми говори за морал,ай стига смешки бе.А кой са цървулите зад нея ?

283

милена

преди 12 години

Прокопиев и налива парички и прадажницата Кунева партия реши да си направи .... разумен човек няма как да и повярва на този

282

koko

преди 12 години

поредните кукли на конци,

281

Анонимен

преди 12 години

Същите лозунги като на царя с който беше. Спомняме си че основният лозунг на НДСВ беше - нов морал в политиката. Видяхме го морала им веднага след изборите нарушиха предизборното си обещание и се коалираха с БСП и ДПС. Кунева не пада по далеч. От изказванията и лъха ляв популизъм

280

Ивелина

преди 12 години

Кунева дали изобщо знае какво означава думата морал

279

анонимен

преди 12 години

Какво да е рзабираме , бе човече.И от позицията на КОЙ ще си позволяваш да би учиш.Как така цялата тази комунистическа *** , така безобидно изкара на предният план , точно г-жа Кунева и гузно премълча ,партийният корен и книжки на поне един от сега управляващите ни?Къса памет ли имаме или ти я нямаш?И каква е тази Габонска афера. Като милиардите "отраднати" от Костов?И не ти ли минава през умът , че за нея ще гласуват млади и интелигентни хора.Простаци и на нея не итрябват.

278

Ivan Grozni

преди 12 години

Комунист и морал..къде ти беше ниорала като ни загробваше с договра за присъединяване и като затваряше реактори годни за употреба ?!?!?!

277

Анонимен

преди 12 години

Ами ако има "лапачка" защо не!Някои хора явно живеейки в измисленият си свят се смятат за нещо, а във всъщност за обикновенни връзкари без покритие!Жалко за нас българите,на какви ли не субекти и мераклии за власт се нагледахме и хрантутиме!

276

на всеки мм

преди 12 години

Няма начин ,така е предвидено в закона за единство и борба на противоположностите.

275

Ние сме на всеки км!

преди 12 години

Абе не разбрахте ли? Няма отърваване от старото БКП! Деца, снахи, зетьовци, внуци - ТЕ СА! Ще се пребоядисват, ще лъжат, ще манипулират и т.н., но няма да изпуснат кокала! Кунева може и да е интелигентна, но е безсрамна. И тези, които се навъртат край нея, не че са забравили за Габонската афера и за прозвището й "Мадам Йес", но се присламчват или по инструкции от губещата позиции сред младите БСП, или с нескриваната надежда за бърза и добре платена политическа кариера. Наивници край нея няма!