27

млад6ито

преди 12 години

кво ми пука за волейбола, хандбала и водната топка, ако ще и шампиони да сме света се интерсува от ФУТБОЛ И БОКС, ДОБРЕ ЧЕ Е КОБРАТА ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА БОКСА, НО ФУТБОЛА МАЙ НЯМА ДА ПРОКОПСА СКОРО. ВОЛЕЙБОЛА Е СПОРТ ЗА МУХЛЬОВЦИ

26

Анонимен

преди 12 години

Над 8000 хиляди души подкрепяха волейболистите ни. ЛАТ ДЪ ФАК 800 стотин...

25

Анонимен

преди 12 години

Браво на волейболистите ни, освен братя Пулеви са май единствените български спортисти , които ни носят радост. Въпреки , че съм от София предпочитам мачовете да се играят във Варна или там където имаше хубава зала , ако в София не се пълни ...

24

един

преди 12 години

За първи път виждам такъв час - 19 и 30 !!??

23

будала

преди 12 години

Браво на спортистите ни...Но си спомням как Р. Стойчев поставяше, като условие да стане нац. селекционер-привличането от чужбина на добър разпределител. Затихна нещо тази работа...... За себе си съм убеден, че без привличане от чужбина на поне по един разпределител и посрещач...НИКОГА НЯМА ДА СЕ КЛАСИРАМЕ ПЪРВИ НА СВЕТОВНО ИЛИ ОЛИМППИЙСКО ПЪРВЕНСТВО..ТА ДОРИ И НА СВЕТОВНАТА ЛИГА. За съжаление...БГ има малък потенциал и проблеми с мотивацията и спортия дух.

22

Анонимен

преди 12 години

Тиквата и мутро-мафията така го измислиха отново, че има ли събитие в тази зала, половин център е блокиран се образоват километрични тапи наоколо... свинска работа.

21

Експерт

преди 12 години

Словения са аноминмици. Утре ще има да плачем как късметът са пореден път ни "излъга" и как атмосферните условия в залата ще са ни виновни заедно с Иван Костов.

20

Анонимен

преди 12 години

хаха браво, победа срещу световният "колос" Словения! Утре като Сърбия ни го такова ще видим колко са велики

19

до 29 30 и подобни

преди 12 години

Мразим и се смеем на ***, но те поне умеят да се веселят. А вас никой не ви кара насила да бъдете горди и да се радвате на живота. Набийте жените се и си легнете удовлетворени.

18

Kiril

преди 12 години

На тази зала мястото не е в София срамота 7000 души като гледам колко хора имаше от цяла България си представете колко софиянци отидоха да гледат мача. Ние и преди си ходихме от Пловдив до Варна да гледаме и подкрепяме националите но софиянци просто за пореден път доказаха че са един заспал град !!!!!

17

Венелин

преди 12 години

Пламене, къде видя съдията да ни подкрепя?! Всички спорни топки ги свири за словенците.А публиката беше по-малко, защото противника не е от нашата класа.

16

Анонимен

преди 12 години

До 20Не обиждай *** бе бате *** значи човек, а софиянец значи *** бе бате ти да знайш си от вторите

15

един

преди 12 години

Браво на момчетата,но едно хубаво нещо си имахме във Варна и столичани ни го взеха

14

az

преди 12 години

в залата нямаше 8000 ... а и как да дойдат повече, нали трябва да отделят и по час за паркиране и после още час за излизане от паркинга ? В крайна сметка умни хора са я мислили тази работа!

13

wqweto

преди 12 години

@29: Я питай един българин дали иска да е словенец, макар и толкова близо до Италия. Ушите на леля ти ще почервенеят... Айде стига тъпизми моля, все едно нищо не си казал с тази милиционерска логика (цом нямаш аквариум значи...)

12

Анонимен

преди 12 години

Не е вярно, че залата е била празна, просто капацитетът й е голям. 8000 души не са малко, а и повечето бяха в най-горните редове, за които билетите бяха по 5 лв. Останалите сектори бяха 10 лв. и нагоре, така че е разбираемо :)

11

ля ля

преди 12 години

за съжаление....

10

ля ля

преди 12 години

в София драги мой сте вие всичките пройдохи които са избягали от родните места зарязали природата и тръгнали да търсят модерното и някакви изживявания жалки приключения! е от там идва целия геноцид на бг населението защото сте т.е. сме много малипулативни аз бих нарекъл продажни!

9

se 1

преди 12 години

София НЕ заслужава национален стадион. Направете им заводи, не спортни съоръжения. Ако някой мисли с горната си глава то стадиона трябва да е в Пловдив (не съм от там). Бях на мача Англия - България там имаше най-много представители на Ботев и Локо, след това ЦСКА и Левски... Иначе успех на националите пълна / празна зала дано да се класират за Лондон!

8

Анонимен

преди 12 години

Залата беше полупразна или полупълна.... зависи от гледната точка :Д