71

anonimna

преди 12 години

cirka e ednakaww.. to ne be Veski Mesedjiewi li ne be ve4e i imenata im ne pomnik ...i Galewi 6te zabrawik kato tazi ..bleeneto e den do pladne kato pri tiah ...

70

BBF

преди 12 години

Тези Галеви си барат шишарките на някой слънчев остров.

69

generralla

преди 12 години

kak stana taz rabota taka da iz4eznat vnezaptno,,,,da pitat boiko kadesa toi znae mnogo dobre napravi pateka do resilovo ama sprqha damy davat vnoskata ot anfetamina ,,,,i op osadihagi ,,,,sega pak iz4eznali ,,,,cirk golqm ,,,,

68

Анонимен

преди 12 години

На гербераста дето дебне и пише минуси ,ша му завръ ръчичките отзад

67

Цецо

преди 12 години

Отделихме малко от коката за заблуда на Дъчмените, гепихме наколко митничарчета, тикнахме Трактора в ареста, а сега... Пичове появете се, моля ви, че ония проверяващите за доклада от ЕС взеха да ме питат кво става!

66

Рики

преди 12 години

Каква е тази комедия, крадът кабелите на ДеНС....престъпниците бягат от Въздесъщото правосъдие ,после то се чуди ,защо не искат да доброволнои да се предадът....щото така са се разбрали,ама онези се отметна ли.хахахахахпостановки с кокаин,,,еее докладчето идва ,ама май пак ще е отрицателно.Много зле другарю Борисов

65

Анонимен

преди 12 години

Боко пак ще мрънка ,че не ни искат в Шенген,хахахах няма такъв смях...Цвъко рапортувай къде са братята .....

64

Анонимен

преди 12 години

Цитат от Труд: "Трябва да изчакаме от съдебната охрана да ни уведомят, при това писмено, дали Галеви са установени, или не. Ако ги няма, ще се обърнем към областната дирекция на полицията за предприемане на действия по тяхното издирване - локално или общонационално. Но за това няма фиксиран от закона срок", поясни за ситуацията говорителката на окръжна прокуратура в Кюстендил Марияна Сиракова.Какво да коментираш повече!

63

Анонимен

преди 12 години

Абе снощи пихме Джони с браточките,еи ги сега релаксират на басеино у шезлонгите,кой се крие не знам,никой не ги е потърсил.....:)

62

Р.Петков

преди 12 години

ОООО,НЕ ЗНАМ КЪДЕ СА ......И АЗ ЧАКАМ ----НЕЩО ОТ ТЯХ ?Ама криза е!

61

Анонимен

преди 12 години

Преди живееха срещу затвора,сега ще живеят срещу дома си.

60

Евродоклада от ЕС

преди 12 години

Следва отново ,като 1-ва точка и константа:"Слаба Съдебна система ",........пълен таш.к!

59

Анонимен

преди 12 години

Споко, братята ще се появят до няколко дни, просто изнервят обстановката. Да не са луди - за две години лежане в луксозно общежитие близо до вкъщи да си съсипват живота.

58

Мъдър

преди 12 години

Някой сетил ли се е да ги потърси в домовете им?

57

полицай

преди 12 години

ВКС им е намалил присъдите, защото според многоуважаемия съд факта, че групата е имала незаконно притежавани оръжия не означава, че е въоръжена, защото оръжията не били използвани. Вместо да им дадат по 5 години само заради това. Е при тоя съд няма смисъл да се правя на полицай.

56

Анонимен

преди 12 години

Е бива ли да загубят такива големи хора? Т`ва да не е писалка че ще се губи? Двеста кила Галеви, не мо`ат ги открият, срамота. Калпазани!

55

Анонимен

преди 12 години

Братята да не са минали в нелегалност и да са фанали Балкана?Ако е тъй,мандрите наоколо да засилят въоръжената си охрана и да пазят осторожно произведената продукция от набези на "неизвестни" бандюги.

54

Анонимен

преди 12 години

СИСО, ти прочете ли статията изобщо?

53

SP

преди 12 години

Абе те ЩЯХА да лежат в затвора, ама сега понеже няма да могат да ги намерят и ще им се размине... ами платили са си хората, всичко струва пари...друг е въпроса как са ги придобили, ама няма да изпадаме в подробности сега...

52

ДИАЛОГ :)

преди 12 години

Съдията звъни на Цецо: "Цветане!"Цецо: "Ъъъ!"Съдия: "Абе, стана една беля тука.....аве опуснахме братята ве!"Цецо: "Как тъй ша ги опуснете ве?!"Съдия: "Е, как....ей тъй....Уж щяха да идват в4ера по ве4еря да носят тука едни работи....то какво стана.....оказа се 4е ги няма....избягали някъде"Цецо: "Бре, бре бре бре......и моя дял отиде зна4и"Съдия: "Кво ша прайм сега?"Цецо: "Ще ги пусна сега уж за издирване да замажим о4ите, а ти през туй време *** на гледа4ка да видим какво ще ти каже"