24

тони

преди 12 години

добре че герб го докараха народа до просешка тояга ,а тройната коалиция преди това гради българия та цъфна и върза ,Абе като си *** не взимаи отношение кадето не ти е работа,Дано се оправи момчето, но му предстои дълга битка.

23

ив

преди 12 години

Бях "работник" на двама такива, които бяха безразсъдно глупави. Наричам ги такива, защото работеха само с по едно въже (без осигурително), което си беше доста притрито от жуленето в ръба на сградата (явно се е изхлузвала гумената шлауха, която подлагаха да го предпазва. Когато ги попитах защо така рискуват единият ми отговори, че въжето било над 100 лв. едното!!! Питам го аз, това ли е цената, която не иска да плати и да остави жена си и детето си без баща, а той се хили.

22

Томас

преди 12 години

22Не намесвай герб - и при официалната партия бсп - бкп си работеха някои рисково с въже.

21

Томас

преди 12 години

18Нормално е човек да е стъпил здраво на земята - който иска да поема рискове - негова си работа.

20

ФАКТ

преди 12 години

ГЕРБ докара народа до просешка тояга и до асфалтоядство.Хората са толкова изгладнели че за пари си жертва и живота. ФАКТ пп.До 17/Темерут/ : Бил е сам за повече пари...Дано се оправи и да няма трайни контузии.След ГЕРБ и потоп.

19

с.

преди 12 години

Както всичко друго и това не е както трябва в тая жалка държавица Бантустана!*** и Пульо взеха да се катерят и да се правят на алпинисти!Провеждат се някакви курсове и учил-недоучил поредния ентусиаст се пуска да лепи изолации!Никакъв контрол естествено!Жалка история!Дано да се оправи това момче!Въпреки,че след такова падане ще е половин човек просто!Не стига,че се топим заради ниска раждаемост,а губим и млади хора нелепо!

18

7

преди 12 години

Няма лошо, че го съжалявате, но първо се е качил там за пари и то не малко и второ някой чете ли как се е подсигурил за някаква си подвижна стълба това един наистина разбиращ си от работата алпинист не би го направил, а и се прави осигуровка с второ въже зъхванато на друго място така, че сам си е виновен жалко но факт

17

miki r

преди 12 години

do nomer 2 ti si edno golemo ***

16

до Томас

преди 12 години

Абе ***, хората това работят. Сигурно и миньорите не трябва да влизат в мините?

15

Темерут

преди 12 години

Егати ужаса! Защо е бил сам? Не би ли трябвало да са по двама и всеки да проверява подсигуровката на другия?

14

Томас

преди 12 години

Не се спускайте по тия въжете - имайте малко самоуважение и чувство за самосъхранение!

13

Томас

преди 12 години

няма ли да спрат тия безумци да висят по въжета???

12

до Мастурбант

преди 12 години

ти *** ли си или ***,много си простичък,чак жалък ***

11

Анонимен

преди 12 години

Добре, това живот ли е?! Толкова несправедливо... :( Дано се оправи момчето, понякога стават и чудеса...(там където вярват в тях)...

10

Бойко Борисов

преди 12 години

Станишев и тройната коалиция са жиновни.

9

:(

преди 12 години

Ужас, толкова млад. Дано все пак лекарите грешат и успее да проходи отново. Иначе забелязвали ли сте колко неподсигурени са тези алпинисти - използват нискокачествени пластмасови столчета, този на снимката поне му е сложил метална рамка, имат само по 1 въже, без второ обезопасително, вързано за тях. Трябва повече контрол над тази дейност, а не всеки решил да става строителен алпинист, без нужната подготовка нито за алпинизъм, нито за строителни работи.

8

liana78

преди 12 години

това сигурно ще му е най малкия проблем господин маструбант, човекът се е качил там, за да изкарва пари за прехрана, а не заради глупости с каквито ти най вероятно се занимаваш

7

krisa55

преди 12 години

Как може да пишете подобни глупости бе хора, в кой свят живеете, що за сърца носите.....

6

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Кошмарно! Баси олигофренското заглавие... най-накрая се споменава, че най-вероятно ще остане парализиран :О Горкото момче, не се е качил там щото е имал много голям избор за нормална работа!

5

krisa55

преди 12 години

Кошмарно, дано успеят да го възстановят човека, ако е достатъчно силен и упорит може и да успее да проходи, това е ужасно наистина.