24

Анонимен

преди 12 години

Как да вярва човек на полицията, като във всички гадости има полицаи. По време на комунизма на този щеше да му се стъжни, но сега демокрацията е на страната на простаците, престъпниците, крадците и убийците.

23

Анонимен

преди 12 години

подбират си техни хора връзкари затовае така какви *** има истолета ще и свали гащите толкова са хилави с лопатата да ги ринеш но са на някой с големи пагони хора затовае така

22

mite

преди 12 години

aloov ti dobreli si

21

Хайде, хайде

преди 12 години

Все едно не знаем каква жена може да се ожени за полицай ! Нормалните хора си обръщат главата като видят ушево прасе, а пачата даже се оженила за него. Бой по кухата и хралупа !

20

до Алов

преди 12 години

Завършен *** сте.

19

Мдааа

преди 12 години

Цял институт по психология имат в МВР, а системата е пълна с комплексирани психопати. Сигурно над половината ни полицаи са за принудително лечение, те пушкала им дали. Мъка, голяма мъка.

18

Алов

преди 12 години

Да я беше поне гръмнал та да се порадвам повече на новината.Надявам се поне от стреса да получи диабет.

17

do 4

преди 12 години

Скъпа предлагането се определя от търсенето. Така че и жените не тука не са стоката за която се изкарват. Винаги са харесвали бабаитлъка, а след това пищят от него. И аз съм сигурен че когато погледнеш мъж първото което си казваш е че той е с вид на ерудиран, с поне 2 висши, 4 езика и 3000 тома художествена литература в главата. Хахахахаха.

16

Karabas

преди 12 години

Tva na snimkata ne e nikakav scorpion a browning. A che nqma po-golemi banditi ot kukite e qsno mn. otdavna.

15

Анонимен

преди 12 години

Незаконно притежаван пистолет, а?Във всяка успешна банда има поне по един полицай. Нищо чудно да има банди само от полицаи.

14

Анонимен

преди 12 години

Ами нека все пак да го разпитат и да му направят психологическа експертиза ?Може да е получил временна невменяемост от тъщата !Кой знае какъв дзвер му е се е паднал ...щом не е използвал оръжието значи е одържал нервите си !

13

Анонимен

преди 12 години

Най-вероятно жената е била *** и се е изклатила с целия блок, преди полицаят да разбере какво е положението. Той пък е решил да й го върне, като я втрещи от страх. В този момент са го арестували. Типичната селско-битова драма, която е в основата на цялото семейно насилие в България.

12

хит

преди 12 години

Това на снимката си е ПСМ,ако не се лъжа?

11

дедо пич

преди 12 години

Че нали пищова у МВР-то се счита за удължение на малкия член при милиционерите?Решил е да се похвали с удължението на жена си......

10

Анонимен

преди 12 години

napisete v google boiko kiu4ek xaxaxaxa ei tova e bulgaria

9

Весо Мазния

преди 12 години

Нашийта милиция нии пази ии .

8

УЖАС

преди 12 години

А КОЙ ЩЕ НИ ПАЗИ ОТ ПОЛИЦИЯТА?

7

Охранител

преди 12 години

Българките по принцип са най-големите финансови акули и освен парите нищо друго не ги интересува...ако ще да си с най-малкия...и хич да не ти става, важното е да имаш много пари и поне Аudi A8====

6

Анонимен

преди 12 години

Това нашето не е полиция,а милиция.Представяте ли си тоя *** като посяга на роднините си какво прави с непознатите които трябва да пази.Незаконен пистолет със заглушител и 86 патрона...тоя си е чист бандит.Родната палиция ни пази,ама да ни пази бог от нея.

5

хипотеза

преди 12 години

Явно нещо човека е решил да проведе викторина на жена си на тема ТИ ВЯРНА ЛИ СИ МИ ИЛИ НАПРОТИВ.Щото ако е напротив нали се сещаш - губиш по точки, а после ще каже че се е гръмнала докато си е играела с патлака за който той дори и не подозирал...