179

Zazu

преди 12 години

Оу, не съм имал С2 за един ден. На зет ми му го дадоха служебен. Ми на вид и на допир си е пластмасова играчка. Просто стои и изглежда евтино, това е положението.

178

Twenty2

преди 12 години

Просто не си имал С2 за един ден! Да разбереш разликата, да усетиш характера и почувстваш това което ябълката не може да ти даде колкото и да я държиш...

177

Twenty2

преди 12 години

имам С2 една драскотина няма,падна от 1.30 по дисплеи нищо,преди 4- дена го съборих от 30-40 см абсолютно нищо, виждал съм ябалка да пада от маса и се пръсна дисплея,щом казваш,че е в качеството как можеш да обясниш това... или как би ми обяснил,че са ти втълпили в малката глава,че е от супер качествени материали...те могат да ти кажат,че е от всичко. Но накрая се вижда

176

Димов

преди 12 години

Зазу, айде да ме светнеш за продуктите на Епъл, че не съм на ясно, компютрите им не бяха ли с Нвидиа и Интел процесори, а дисплеите им не са ги проектирали и произвеждали Ел Джи а след това Самсунг, та прав си качеството е супер.Дерзай с Ябълките, аз ще продължавам да си комплектовам системите сам, с Интел и Нвидиа части.А дизайна не е величина, всеки вижда различно ;).Телефоните са си телефони, там епъл няма предимства.

175

Анонимен

преди 12 години

Аз се опитах да използвам нещата на ябълката и доста ме отвратиха. Последният ми допир до техни продукти беше когато на един мак бук еър му сложих windows 7 и заспа. За дървото iphone няма да говоря, много са 1увствителни феновете на марката. Само ще кажа че ябълката го докарват само на дизайн и то не винаги. Мое мнение, не обвързвам никой с него. Страното е само че докато другите хорап ризнават някой от положителните чети на ябълката, то феновете и отричат всичко.

174

Zazu

преди 12 години

Говоря за това, че материалите им са евтини предимно в корпуса - най-висок клас телефон не може да се прави от пластмаса. А на черното - бяло казват всички, които твърдят, че дизайна на Самсунг може дори малко да се доближи до този на Епълския телефон. Ползвам Епъл продукти от 1998 г. и много добре съм запознат с марката и качеството й, и между другото телефонът не съм си го взел нито на изплащане, нито с договор. А това, че ти излиза пяна от устата и ме наричш зомби показва що за човек си.

173

Twenty2

преди 12 години

ЗАЗУ приятелю погледни надолу къде съм постнал, е линкче и виж дали са толкова евтини частите на самсунг или тези на ябалката, дроп теста се вижда кое колко е качествено, не знам по какъв друг начин да ти го покажа и докажа, но и ти си явно от хората който казват на черното бяло, или просто гледаш още черно белия си епал 4 S + 12 = Iphone 5 .Дано да направите някога качествен телефон за да си го взема. А ти твоя на каква програма си го взел Зомби за 10 лв на месец + безплатно зомбиране!!??

172

Zazu

преди 12 години

А Самсунг кога ще обърнат внимание малко и на дизайна си. Адски дървено изглеждат всичките им телефони, и как може телефонът от най-високия им флагман да продължават да го произвеждат от евтини материали. Има още много да учат.

171

премествач

преди 12 години

И Кънчо не заспива докато го местя.

170

Анонимен

преди 12 години

Ей на тва Самсунг нямат аналог!!!!reader.bg/useful/item/207.html

169

iPhone anti :)

преди 12 години

Вие, които плюете по Самсунга и се кефите на ябълката...я се поинтересувайте какъв точно е хардуера на iPhone. Дали вътре всичко не е с марката самсунг :)Аз съм фен на ХТЦ, но определено и ХТЦ и Самсунг са гърди напред пред ябълката.

168

Анонимен

преди 12 години

Не знам за капацитивния дисплей, но е абсолютно 100% непригоден за дами с маникюр. Излиза, че трябва да си с ноктички "до дъно", за да ти работи устройството. Айде не, мерси.

167

iWrite

преди 12 години

Акциите на Епъл трудно ще се шортнат, по прогнози се очаква да стигнат до 1000 долара за акция. Дори да не наложат кой знае какво в телефоните, те произвеждат много други продукти и всеки техен ъпдейт създава сериозен трус в конкуренцията им. Особено ако въведат haptic display в следващия iPad, другите пак ще се окаже, че точно веднага след това и на тях им е хрумнала тази идея.

166

Анонимен

преди 12 години

Голямо мерен, голяма работа. Най-иновативното на Епъл е, че те успяха да наложат капацитивния дисплей. После останалите започнаха да ги копират и вече няма разлика какъв телефон ще ползваш, Samsung, Nokia или Apple. ССпоред мен, сега е добър момент да се шортват акциите на Епъл, не вярвам, че ще направят нещо кой знае какво в скоро време.

165

Yavor

преди 12 години

Конкурент на iPhone? Все едно Кодак да е конкурент на Хаселбад :)

164

Олд Шетърхенд

преди 12 години

Който харесва НОКИА,да цъкне +

163

Анонимен

преди 12 години

Предимно простотии видях в коментарите, какво значение има дисплеят, така или иначе е достатъчно добър. Важното е, че андроид 4.0 размразва iOS и то с пълно основание.

162

Twenty2

преди 12 години

Оф оф оф вие двамата Крис и Госта сте неземно ***... чудя се как преживявате като сте изпълнени с завист,но разбираемо е да ви боли като сте се прекарали... добре че има хора като вас да копуват тая отхапана ябалка

161

Gost

преди 12 години

То и обектива за камерата ми ако го изпусна ще трябва да си взимам нов. Та значи обективите са пълен ***, понеже са от стъкло? Епъл ползват оптично стъкло за предния панел на телефона си, корейците никога няма да имат подобна визия и внимание към детайлите.

160

до Chris

преди 12 години

А каква е логиката? Всеки път, след като изтървеш Айфона, да си купуваш нов ли? Не искам да вярвам, че в България има толкова *** хора, които смятат това за нормално!