213

SyS

преди 12 години

Предлагам нова единица за демагогия:1 Борисов, но тъй като е много голяма да се използва в практиката микроБорисов или максимум милиБорисов.

212

КОМУНИСТ

преди 12 години

Няма да ревем гербероиден, като дойдем на ВЛАСТ, с камъните на Борисов по неговата глава!

211

Мен

преди 12 години

Ревете, комунисти !

210

Анонимен

преди 12 години

BORISOV I DA E MURTAV I DA E NA NEBETO NQMA DA PODADE OSTAVKA.KOITO VERVA V TOVA E ZABLUDEN. DE 6TE NAMERI TAKOVA KRADENE, TOLKOVA HUBAVINI NA EDNO MESTO?NEMA TAKOVA. A SEGA KATO ZAKONA E ZA SI4KI KOI 6TE PROVERI CVETELINKA, A KAK BORISOV POSTROI VTORATA KU6TA V BANKQ? S KAKVI PARI. AMI CECKO 4ESTNIQ NAKUPI 6 APARTAMENTA, NQMA LI DA SE KAJE KOI FIRMI E KONSULTIRAL NAI-POSLER?? HE-HE-HE, KRDECA VIKA DRUJTE KRADECA. IMA SMO EDIN NA4IN, 6UT V ZADNICITE NA TEZI DVAMATA NA IAZBORITE I NAR.SUD ZA TEH.

209

Анонимен

преди 12 години

1944г. Честито!

208

боян

преди 12 години

Никога повече няма да гласувам за мутрата Б.Б. никога и съжалявам че 2009 си дадох гласа за мизерията,лъжата и интригите.За всеки друг но не за тези.

207

Анонимен

преди 12 години

Друзя, дайте да си дойдем на думата ! Незаконно или озаконено с подкупи и крадени пари ?

206

Анонимен

преди 12 години

Ако продължават по същия начин, не оставки а кръв ще искаме.

205

Анонимен

преди 12 години

Абе хора, толкова ли не можем да съберем пари да наемем някого да ги изпозастреля тези ***?!

204

Анонимен

преди 12 години

Хубаво - приеха закона.Да го видим как ще е във действие.Кога ще конфискуват "белия дом" на съдията Пенгезов ? Кога ще конфискуват имотите на "крайно нуждаещите" съдии във Приморско?Братя Галеви , Трактори , Очи и цялата знайна и незнайна борцова кохорта?

203

osata

преди 12 години

до 264 - благодаря, да, това е логичното обяснение. Но... с приемането му съвсем не означава, че ще бъде правилно прилаган и изобщо как и кога ще се стигне до приложението му. Защото в България закони дал Господ, но резултати - мижави.А обяснение за светкавичната реакция на американския посланик? Той не е обвързан с ЕС.

202

анонимен

преди 12 години

Хубаво-незаконно забогатялите.А законно-как?

201

Няма да оцелее

преди 12 години

Американо-турската партия ГЕРБ няма да оцелее след следващите избори.

200

НЕДОУМЯВАЩ!!!:((((((

преди 12 години

Боже,пази България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

199

osata

преди 12 години

Такъв закон /но не и в този вид/ трябваше да се приеме отдавна още в самото разграбване на държавата ни.Повече ме интересува защо приемането му сега е от толкова голямо значение за г-н Борисов, та да е готов дори да си подаде оставката. И още нещо - какво общо има приемането на този закон с посланика на САЩ, та същият да реагира с огромно задоволство и светкавична бързина?

198

Бачкатор

преди 12 години

Олеее малеее колко много недоволни има от новия закон.Имам чувството,че само аз не съм успял да натрупам 250 000 незаконно.Подтискате ми самочувствието на честен и трудолюбив българин.

197

маниту

преди 12 години

С ново вълнуващо постижение се похвали божественият Бойко по време на заседанието на правителството в сряда, как сме живеели по-дълго при него: "За трите години наше управление с една година средно се е вдигнала продължителността на живота в България". Ама как да умреш, като още не си пробвал магистралите построени от Бате Бойко с личните му две дръце, като в същото време успява да яде филия, рита топка с руски мафиот и реже лентички?! А пък някои вредни елементи му се смееха, че иска да управлява още 30 години! Медиите ни просто по комуниситически предават какво е казал Любимият лидер, без да си направят труда да проверят дали това е вярно и без линк за потвърждение. Което може и да е подразнило някои хора, ама какво си мислят те - да не сме в Намибия или Източен Тимор, че медиите да се съмняват във властта?! А и ако това не е вярно самият Бойко Борисов ще се поправи довечера.

196

Анонимен

преди 12 години

Боже, какво напрежение за премиера. Цяла нощ е бил с оставка в джоба! Как ли е издържал?

195

Анонимен

преди 12 години

12.05.2012 - Национален Протест срещу безобразията в България! Подробности във ФБ!

194

NRC

преди 12 години

И на Първокурсниците по право в Югозападния в Благоевград им е ясно, че този закон противоречи на главния закон в България - Конституцията.. сиреч е противоконституционен... Какво повече има да обсъждате и да говорите.. ? Не може, който и да е гражданин да се третира като виновен без присъда.. ако ще и за 2но убийство да го съдят.. Не мога да си представя,че повечето от тия тиняци в парламента са юристи.. типичните Калинки навсякъде из ГЕРБ