28

Анонимен

преди 12 години

Само един *** и комплексар, който не уважава себе си, би сторил подобно нещо. Делфините са сто пъти по-интелигентни и чисти същества от мръсните човеци. Дано му се върне тъпкано на извършителят.

27

Статистик

преди 12 години

До сега изказалите се най-често са употребили думите :***...изверг...убийци...господ... накаже...проклет...и още десетина производни на тези. Но има и тук-там правилно поставени препинателни знаци! Коментарий без горепосочените думи са оценени с минуси!

26

до 12

преди 12 години

Китът не е риба, бе ***!

25

Намерили

преди 12 години

убита на бай-Цончо от Бусманци патката- следваща тема .А бе нали не е куче,природозащитниците кучкари неги видях по ТВ-тата да скачат за делфина и за патката на бай Цончо:))))))))))

24

bahura

преди 12 години

Изверги!

23

Анонимен

преди 12 години

*** ! V 4erno more nyama takiva hushtnizi , koito da ubiyat delfina .Tio Biologiya usil li si , i iozobshto ima6 li si na predstava kakvi razmeri ima edin delfin . Po golemi i ot 4ove6kite.Tova e ubiistvo i neka da ne lajat horata s gluposti!

22

Alex

преди 12 години

ЖитанВ природата когато хищниците убиват обикновенно изяждат плячката си. Тоест агънцата не влизат в графата на това което наричаме убииство а влизат в графата храна а делфинчето вероятно не е срещнало естествен противник. Разбира се си прав, че не можем да съдим какъв е той просто казвам това което ми прави първо впечатление.

21

Анонимен

преди 12 години

Никой не защитава една кауза , а са според зависи :Д Днес делфинче и всички реват , та се дерат. Утре ще е човек , а в други ден може и да птица.

20

yavor zahariev

преди 12 години

Tova deyanie tryabva nai nakraya da se kriminalizira , kato horata koito varshat podobni ubiistva da lejat v zatvora .

19

:)

преди 12 години

Доколкото знам не ги убиват за удоволствие, ами ако се заплете в талян, няма как да се измъкне. Убиват го, режат го да освободят мрежата от трупа и така... Ужасна практика, но има житейско оправдание, не е като да ги убиват за удоволствие (каквито "сафари" практики има по южното черноморие)

18

Анонимен

преди 12 години

4e toi trupa v naprednalo razlojenie.kak poznaxa 4e sa go samoubili?ne6to si izmisljat pak ot me ve re

17

stan

преди 12 години

В черно море няма никакви хищници, способни да убият делфин - това да не е атлантическия океан?!

16

Житан

преди 12 години

В Черно море има достатъчно хищници способни да убият и голям делфин,така че емоцийте са малко в повече. Това е просто снимка с коментар без никакви доказателства за намеса на човек.А за стотиците заклани агънца по Великден и Гергьовден дето блеят жално преди да им резнат главичките що никой не коментира ???

15

Анонимен

преди 12 години

Гледах един филм за тюлените в Канада. Одират ги живи под умоляващия поглед на животното ,за да бъдела кожата му качествена. Изверги, които изискват от аборигените като нас да сме хуманни.Човекът е вреден за природата !!!

14

high

преди 12 години

От човека по-жестоко и мръсно животно няма....

13

Анонимен

преди 12 години

И Делфина се е самоубил като е видял колко много хора работят на лот 4!

12

Папай Лимони

преди 12 години

До номер 2 Само тези гнусни убийци на животни да са ни проблема!!!!! Те са световно зло!!!!!!

11

Анонимен

преди 12 години

Господ наново ще прережда света, защото хората сме по-лоши от животните. Животното убива само за храна, а човекът без никаква нужда. Кога убийството на тези умни животни делфините ще стане криминално престъпление ?

10

Анонимен

преди 12 години

Поне да го бяха изяли.Е хайде сега не се косете.Разни много цивилизовани и хуманни народи имат забавления от типа на пребиване на тюлени със сопи или рязане на некви големи риби с ножове.Оня ден гледах в снимки как се добива хайвер.Доста жестоко ми се видя да млатятс некви палки рибата по корема докато буквално и излезнат вътрешностите.Вие тук за някакъв делфин.Просто са го гръмнали в главата.

9

Ужас

преди 12 години

Това не го правят и животните! Животните убиват за да се нахранят или защитят! Ние убиваме прасета и кокошки за да се храним! А този ***, който е убил делфинчето, защо го е направил? За да задоволи болните си амбиции и мераци? За да се почуства по-силен и по-вървежен сред приятелите си мутри и пропадняци? За да си избива комплексите на *** и тотален *** и ***? Плюя ан такъв комплексиран и нещастен човечец!