24

Предвидлив

преди 12 години

Според мен се готви селективна национализация (като след 9-ти септември 1944) на имуществото на неугодните на властта без даже да ги предупрждават!!!!!!Жална ни майка ако трябва да доказваме имущство подарено или купено от нашите бащи и дядовци!!!!!

23

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Още има много да видим.Не съм предполагал,че в днешно време ще видя национализация,справка село Равда.Дано собствениците си потърсят правата.Дано е останал независим съд.

22

Гордо червено

преди 12 години

Хората които могат дадокажат доходи оне виждам точно от каквомогатда сестрахуват , но тея със 600 лева заплата и 2 мезонета и кола за 100 хиляди да видим? Тук според мен е уловката,всеки крие по всякакаъв начин! Даспоменавам ли потъналите пари при Станишко? напразно ли спряха всичкипариот евросъюза? Същото е и в Гърция но поне се и облагородиха държавата ,тук само крадяха .

21

Дърводелец

преди 12 години

Когато се преименува в Закон на отнемане на законно придобито имущество тогава всичко ще си дойде на мястото!!!

20

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Лично за мен този закон е тотална репресия.Ако ти запорират имуществото за няколко години (всички знаем скоростта с която работи съдебната система) и после се окаже,че всичко е наред,кой ще обезщети пострадалия.Освен това кой ще оценява имуществото,ако партия ГЕРБ не харесва някого жална му майка.Оценителя може да каже,че едностайна панелка струва 500 000 евро.Плашещо е когато гледам депутати от ГЕРБ имам чувството за секта.За мен е ясно това е закон за репресия.

19

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до втрещен:... - луди, луди - ама справедливи...

18

втрещен

преди 12 години

Тези са банда луди!

17

Анонимен

преди 12 години

tozi zakon dali se otnasq za apartamentite na Cvetanov mislq she ne tova e za nas obiknoveniq narod deto ako nadignem glava dane mashkat ot vsqkade

16

Анонимен

преди 12 години

Толкова безмислена работа! Борят се да приемат закон, който никога няма да бъде приложен. както се случва с почти всички други!!!!!!

15

Анонимен

преди 12 години

Тези какво се пънат, все едно в държавата няма конституционен съд?

14

chicago

преди 12 години

07 05 2012 г пристигат инспекторите от ЕС.Трябва да си сменим нааканите *** до тогава.Въобще не става дума за комунисти и демократи ,ГЕРБ И БСП са милиционерски партии ,издържащи се от незаконен трафик ,манипулация на вътрешен и външен дълг,отклоняване средства от данъци и такси .От този закон ще пострадат някой няколко фургона по лозята,някой друг остъклен балкон и ще има разбира се някой дребен наркотрафикант за назидание,"обезкостен".

13

Тялото

преди 12 години

Този закон така е писан че на невинен човек не могат да вземат имота. Дотук добре..Само че има две неща които в комбинация са страшно подозрителни. Ще те разследват без да те уведомяват и няма да можеш да се защитиш преди да ти направят запор.Това означава почти сигурно че невинни хора и фирми ще се окажат запорирани и след 5-10 години дела ще има "извинявай, грешчица".

12

Стига

преди 12 години

Стига с тия комунисти приятелю.От 16 поста 10 са твои,пълни с антикомунизъм.По времето на соца явно си бил доносник на службите и сега избиваш комплекси.

11

Анонимен

преди 12 години

Красимир Велчев от ГЕРБ заяви, че законопроектът засяга само престъпния бизнес, като например фирми, занимаващи се с наркотрафик, предаде БТА.ОБЯВЕТЕ ФИРМИТЕ НА ГЕРБ!

10

до 13

преди 12 години

Бившите номенклатурни кадри на БКП и офицерите от ДС заемат ръководни длъжности в ГЕРБ.Тяхното имущество отдавна е изнесено навън или е узаконено като комисионни по консултантски договори.Целта на закона е да се изяждаме помежду си ние стадото....Яяяя,Вуте има нова кола,чакай да писна на куките....Междусъседски войни по герберски.

9

хм да

преди 12 години

нап-търг.регистър-и съда ако заработят заедно фирмите няма да правят каквото си искат и да укриват обороти една през друга/1 собственик с 10 фирми егати управителя/ така ли няма един кадърен данъчен да прокара закона и да се спре с ограбването на народа и това тъпо ддс което е в основата на всички ами обществените поръчки как по точно проверяват фирмите за задължения не ми е ясно...строг контрол му е майката БРАВО БОЙКО.....ВСЕ ТАКА ЩЕ ГИ НАУЧИШ ТТИЯ КРАДЛИВИ.....ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ КРАДЦИТЕ

8

Анонимен

преди 12 години

ДА РАЗСЛЕДВАТ ИМУЩЕСТВАТА И МИЛИАРДИТЕ НА *** И ФИРМИТЕ В КОИТО Е СЪСОБСТВЕНИК И СЪДРУЖНИК.ИМА ДОСТА ПУБЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ И СПРАВКИ.ЦВЕТИТО СЪЩО НЕ Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ.

7

Анонимен

преди 12 години

Ще гласуват на конвейр ...Иначе ЕС спира паричките! А че ще си остане на книга, гаранция. Парламента се задейства кога? Когато Европа ни постави ултиматум.

6

Боко Тиквата

преди 12 години

Еееееее сега, толкоз ли няма други крадци, освен Цветелинка Бориславова по прякор "винетката"? Колкото до тоя закон, няма да се плашите господа ***, много добре знаете, че по традиция съдът у нас не прилага законите, а е в услуга и закрила на престъпниците!

5

до 6

преди 12 години

пич дано много типлащаткомунягите