17

Безработен

преди 12 години

Интересно ние какво дължим на Саркози , щом той е обещал за наще човечета централа !!! Не вярвам да е само усмивка , а и Кадафи не беше човек , с който може да се работи лесно!!! Затова Саркози побърза да нападне Либия за да не се разбере в какво се е замесил ...сиреч Кадафи , Саркози и незнаен все още български юнак !!! Журналистите да проверят историята докрай !!! Не да спират до сделката между Саркози и Кадафи , ами да извадят сделката Саркози / България !!!

16

Тома неверни

преди 12 години

ТОВА Е ЕДНА ПЪЛНА ГЛУПОСТ БЕЗ НИКАКВА ЛОГИКА.НЯКАКВО СПИСАНИЕ ПРЕДИЗБОРНО БАЛАМОСВА, ИЗМИСЛЯЙКИ СЕ ЕФТИНА СЕНЗАЦИЯ.

15

Гошо Тъпото

преди 12 години

Саркози е...велик и французите трябва да го...подкрепят;той е...президента.

14

Анонимен

преди 12 години

2012-таМедиците ни-свободниЛибия-свободнаГадафи-гледа тревата отдолу нагореАЕЦ-нема***Както правилно писа някой по-долу,бития бит,и т.нататък...

13

akud

преди 12 години

mi taka kato gledam kadafi NE POLU$I mnogo , samo SMART

12

Анонимен

преди 12 години

Премахнат поради нарушение на правилата на сайта

11

bg

преди 12 години

sarkyzi e PI4

10

Анонимен

преди 12 години

Саркози може да е обещал ядрени реактори за Кадафи но не за българските медици а заради пари за предизборната му капания.По късно понеже дойде време да си връща дълга на Кадафи (нали беше обещал централите) той реши да "демократизира" Либия и да унищожи Кадафи.Медиците бяха спасени от Саркози косвено. Все пак бяха приятелчета с Кадафи и Саркози трябваше да се покаже като един вид спасител.Как може да сте толкова лековерни и да вярвате на лъжите му?Той е евреин запомнете това!

9

Анонимен

преди 12 години

..свобода за медиците..

8

До 14

преди 12 години

Ти *** ли си или се шегуваш.

7

е,

преди 12 години

Остави ! С арабите работа да нямаш, Сарко е половин евреин и кръвчицата от страна на Исмаел (Измаил) първороден син на Аврам и заварен брат на Ицхак (Изак) си го влече.Какво да се прави кръвта на вода не става !

6

Debora

преди 12 години

Търсят си обещаното повече от наследството

5

пълни глупости

преди 12 години

Няма логика. Ако французите са искали да направят АЕЦ в либия то е било техен интерес. Във франция за нашумелия проблем с медиците ни допринесе и една българка от Асеновград която се казва Силвия Вартан.Във всеки случай българите най малко направиха за своите хора. Тогавашното правителство беше закто с корупция грабежи и кражба. Когато самолета кацна Първанов се писа герой и им дари свободата. С чужда пита помен направи човека. Тогава бяхме в чужбина но и ние го изживяхме. Цял свят говореше.

4

Анонимен

преди 12 години

Саркози и САЩ искат петролните кладенци в Либия, които Кадафи беше обещал на Живков преди 1989 г. След падането на Живков от власт обаче седесарите Иван Костов и Надежда Михайлова се отказват от кладенците в полза на Франция и САЩ и това носи огромни загуби от милиарди долари за Либия и България и това вбесява Кадафи.

3

oh kotio

преди 12 години

кви сестри кви 5 лева. ени опростени заеми, ени 50 милиона евра, едни предизборни кампании, ено еврейско джудже което скоро ще трябва да мине на ръкоблудстване защото *** за която е женен ще го остави като малка ушата гара.

2

Анонимен

преди 12 години

До там я докарахме , други да ни вършат работата ! На времето Тиквата отиде в ирак и обезглавиха двама български шофьори ! Където се намесим става *** с праз !

1

www

преди 12 години

БИТИЯ СИ Е БИТ - ...........