12

Даола

преди 12 години

Дали ако около него не бяха продажници-*** като Александър Томов, този Митал нямаше са помоге на Кревмиковци ?

11

до 21

преди 12 години

А те като си отидат англичаните от какво ще живеят,ако мога да попитам,нали те инвестират,инвестират милиарди в Англия. Това е ,дами и господа, великите колониалисти и робовладелци стигнаха до момента на своето падение като бяха завладение от собствените си колонии- Индия,АМерика и т.н.

10

Анонимен

преди 12 години

Който мисли че има криза - тя е за бедните. Идеята на пазарната икономика, капитализмът и банките е бедните да стават все по-бедни, а богатите да ни е.ат и да ни се смеят до като се возят на яхтите си.

9

бг

преди 12 години

кризата , е планирана и създадена от богатите, за да станат още по-богати, факт горе написаното, кризата току така случайно не настъпи!

8

До 10

преди 12 години

Не, това е техния Валентин Захариев. "Арселор Митал" - стоманодобивна компания

7

Анонимен

преди 12 години

Този кореняк англичанин на снимката се явява техния цар Киро , нали?

6

7

преди 12 години

по време на криза богатите винаги стават още по-богати. това е закон

5

Калин

преди 12 години

АБРАМОВИЧ.. УСЛАМОВ .. ВСЕ ЕДНИ .. ПОРОДИСТИ БРИТАНЦИ !! А БЕ ТЕЗИ .. ЩО НЕ СИ ХАРЧАТ И ДЪРЖАТ ПАРИТЕ .. В СЪВЕТСКИТЕ СИ КОЧИНИ :) нали са .. обетованата земя .. рая .. ала бала .. според *** на щат, към коминтерна!!!

4

Анонимен

преди 12 години

При криза богатите стават по богати, а бедните по бедни. Просто парите на бедните отиват в джоба на богатите. И в библията пише, че от нямашия ще се вземе, на имашия ще се даде.Сега гледайте мача, ... зрелища трябва да има.

3

Анонимен

преди 12 години

"Богатите за забогатели още - рекордно" Ей тва е излезнахме от кризата(тъжна усмивка)

2

haha

преди 12 години

пак удобно са пропуснал да кажат горе долу колко има кралицата

1

Анонимен

преди 12 години

После разни либерали и про-пазарни академици обясняват, че докато богатите забогатяват бедните не обедняват. Това е едно от основните твърдения на Маркс и е особено очевидно по време на криза.