51

гурбетчия

преди 12 години

Мизерният живот направо ви е бръкнал в мозъците и не мислите реално,или пък заради тъпите си мозъци живеете мизерно???!!! В другата трагедия ,при която 13-14 годишни деца прескочиха оградата и се удавиха в язовира ,обвинихте държавата и подкрепихте иск за съдене на държавата , а в този случай защитавате държавата ,която е поставила тези пейки и не поддържа дърветата около пейките !!! Май си заслужавате жалкият живот !!!

50

Анонимен

преди 12 години

А ако са си поседнали,защото са се уморили от сеченето на дървета???????

49

osman

преди 12 години

Aaa съжалявам разбрал съм неправилно. Аз помислих, че е в парка в града.

48

osman

преди 12 години

Вижда се колко сте безотговорни повечето. Страх ви е да не бъде обвинена властта.Никой не казва нещо против вашия Цар - негово тикво-величество Боко.В случая той не е виновен. Виновни са шефовете в общините които не си оглеждат парковете.Това можеше да се случи и по сергейово време.Всички знаем, че си има работници по озеленяването но никой не ги контролира.Пак повтарям. Жената седяща в парка няма никаква вина.Аз си слагам слушалките на телефона в ухото и слушам радио в парка и се наслаждавам на слънцето.Ако падне дърво върху мен аз ли ще съм виновен?Трябва винаги да бъда нащрек така ли?В крайна сметка аз сядам в парка за да си почина и успокоя.Чудя се как може да обвинявате майката?*** работа!

47

до 66

преди 12 години

ти разлика между градски парк и и екопътека правиш ли?

46

да ви еба в келешите

преди 12 години

защо подавате сигнал за неуместен коментар ?! Като не ви харесва не четете ! Нека да се видят и глупавите и умните коментари !!! 62 като види зора и веднага подава сигнал , а самият той ръси глупости ,но ние не подаваме сигнал ,достойни хора сме !!! Общината е виновна в случая !! Щом е поставила там пейки ,значи трябва да контролира високите дървета около пейките ,това е!!!

45

osman

преди 12 години

Във всеки град има озеленители на работа към общината.Трябва да се почистват парковете а не да се чоплят семки по цял ден.Коментиращите които обвиняват майката на загиналото детенце са ***.

44

М

преди 12 години

Абе вие нормални ли сте бе ? Как така майката ще виновна ? За какво,че е извела детето в парка ,а не го е пуснала да играе на паркинга пред блока ? Да го държала за ръчичка,детето може да е било на метър от нея ,вие деца изобщо гледали ли сте ? Пляскайте ми минуси,все ми е тая,*** си недораслите коментари ! Жалко за детенцето и семейството му .

43

гурбетчия до 62

преди 12 години

По-*** си отколкото предполагах !!! В Бг. имало 2000000 дървета !!! Поне около пейките трябва да се контролират дърветата,около детските площадки и пр. ! Веднага подаваш сигнал за неуместен коментар ,понеже си недостоен !!! Да те е.... в тъпата кратуна !!!

42

защо

преди 12 години

триете бе ?!

41

българска работа

преди 12 години

В парка седнал на пейката ,трябва да си нащрек за падащи дървета !!! Майка ви българска да е.... , а пари за поддържане на парка взимате нали ?! Да бяхте назначили 5 човека да обикалят там и да контролират дърветата ,сега това дърво щеше да е отсякано преди да падне !!!

40

гурбетчия

преди 12 години

Да ви е.... в простаците !!! "Виновна била майката защото не реагирала навреме"! Абе простаци това е парк собственост на общината и общината трябва да контролира тези високи дървета в парка особено покрай пейките !!! То едно гниещо дърво не пада в продължение на 20 минути с гръм и трясък ,а пада за броени секунди и докато се осъзнаеш кво става ,току виж е паднало на главата ти!! Пожелавам им на онези ,които обвиняват майката ,да попаднат в същото положение,да видим колко бързо ще реагират !!

39

Лесничей

преди 12 години

На този на който е гората и тази еко пътека. Дават един куп пари за тях уж да ги поддържат , а гледай какво става. Лятото преди да се отвори пътеката ,тези дървета е трябвало да бъдат премахнати. Ако не знаеш има хора който се занимата с това. Изсичане на опасни и изгнили дървета , а и по този начин се предвазват здравите от изгниване , това също е и чистене на гората. Изглежда някой е прибрал малко парички в джоба.

38

Лесничей

преди 12 години

Коментар 52 е до Ганев!!!!

37

Лесничей

преди 12 години

Стига бе нинжа. Всеки ден ти падат дървета на главата и знаеш как да реагираш!!! Като чуеш пращенето и веднага знаеш кое е дървото което пада и къде се намира. Първите 15 секунди ще се чудиш какво става , а останалите ще бягаш. Големи разбирачи на дървета и с дипломи за горски!!!

36

Cable Guy

преди 12 години

*** кажи един път за винаги кой си и къде мога да те намеря?!?! Да те отърва от мъките ти!

35

Анонимен

преди 12 години

Това ако е в някоя бяла страна като хамериката, ще се осъди общината за милиони долара и ще има уволнения които отговярт за безопастността на подобни така наречени съоражения!

34

немате акъл за 5ст

преди 12 години

45 ти имаш лик акъл, как се бяга от дърво високо 25м и широко 20м, което се стовари изневиделица

33

гурбетчия до 39

преди 12 години

За случая в САЩ е виновен собственикът на бирарията и вероятно строитерите на бирарията ! Не се учудвам ,че правиш паралел меджу двата случая ,толкова ти е акъла !!!

32

Анонимен

преди 12 години

Виновна без всякакво съмнение е майката. не е реагирала навреме, не е направила нищо и резултатът е налице. В последно време виждам и много майки, които не държат за ръка децата си, като пресичат улицата, въпрос на време е някое дете да бъде сгазено. Както стана в София с 8-годишно момиче наскоро. Родителя затова носи отговорност, защото той е на място и трябва да преценява ситуацията откъм рискове!