17

:)

преди 12 години

Едно време chase and status, caspa, rusko, sub focus, nero и много други артисти правеха качествен дъбстеп. Откакто изригне комерса... няма такива помии да се правят. Има си и готин дъбстеп ( fluff, zed's dead ), но това което масово се слуша (скрилекс и темподобни) няма много общо с горната музика. Нито е мелодична, нито е "хардкор", нито се прави от любов към музиката. То си личи кога един трак е правен с любов (aphex twin например)

16

амадеуса

преди 12 години

Дъбстепът е, без извинение, звуково ла*но. Нито е филмиращо като дръм енд бейса, нито разнообразно като Royksopp, нито може да се друсаш с електронните му звуци като с Boys Noize, например. Още по-забавно е как всичките фенове на този "жанр" си мислят, че са много хардкор в музикално отношение. Ако електронната музика е алкохол, дъбстепа е детско шампанско.

15

Анонимен

преди 12 години

По добре е от чалга все пак!

14

Анонимен

преди 12 години

хубава статия от dnes.bg, но за съжаление хейтърите в България не слушат такава музика, а само ши*ан минимал! и за това са тези негативни коментари... комплексари много !!!

13

Бат Митко

преди 12 години

Това не е музика. Не разбирам как може някой да се друса на тези отвратителни звуци. Старите модеми издаваха по-добър звук.

12

qq

преди 12 години

Музиката на тоя *** не е дъбстеп, по-скоро електро и не се препоръчва за над 12 годишни.

11

:)

преди 12 години

Звуковата диария, която този музикално неосъзнат индивид благосклонно нарича "дъбстеп" не ми е по вкуса... никак. Ако искате да чуете какво е "дъбстеп", а не електронна музика с таргет мутирали пубери съветвам ви да чуете Mistabishi , любитеите на пинк флойд ще се израдват.

10

таковата

преди 12 години

Dnes.bg, нов редактор ли имате? Все още не мога да повярвам, че сте си направили труда да напишете подобна статия! Браво!

9

Анонимен

преди 12 години

Определено дъбстепа не го харесвам. Това за мен не е музика, а едно постоянно дразнещо слуха стържене. Не е приятно

8

Анонимен

преди 12 години

Това, че е известен, не пречи да е зле. И много по-големи злета са ставали известни.

7

преди 12 години

е и? аман от такива, след 5 години елате пак да си говорим колко велик е, ако все още някой му помни името...

6

Анонимен

преди 12 години

Че този българин ли е?

5

kill haters

преди 12 години

Момчето има грамми. Земете се равивайте стилово .Само Carl Cox и Victor Calderon знаете.

4

3425

преди 12 години

Показвания на всички клипове в официалния профил 446,151,677Незная друг българин да има толкова

3

Анонимен

преди 12 години

Глупав коментар от очевадно *** човек!Всеки си има мнение и не всичко се харесва на всеки, но "fake and gay"... По-добре затрай, ако нямаш да кажеш нещо смислено.А Skrilex продължава напред, независимо дали ти харесва или не, хейтърче!

2

Анонимен

преди 12 години

абе престанете всяка седмица да ни занимавате с тоя кафевняк и пропадняки неговата изпърдяна музикаЩо не написахте , че за Великден тук идваха ЛЕГЕНДИТЕ Victor Calderone & Carl Cox ?Скрилекс - НА ПОМПА !!

1

Анонимен

преди 12 години

Не знам колко изтрескал требва да си, за да слушаш дъбстеп... Ама то хора различни - вкусове различни.