54

до 87

преди 12 години

Плочата се протри заедно с вица за еб*нето

53

бау бау

преди 12 години

Колко ревете и руптаете за парите за един приют, за нахапаните хора, а абе изабщо каква загриженост към човечеството струй от вас ЧОВЕКОЛЮБЦИ.......... Преди около 2 седмици новият министър на здравеопазването имаше изненадващо посещение в дом за лечение на дечица без родители, ама вас това не ви еня нали защитавате хора ухапани от кучета не деца оставени да умират от "хора"

52

gost

преди 12 години

Загрижените за уличните *** кучелюбци, да си ги отглеждат в СОБСТВЕНИТЕ СИ ЖИЛИЩА!България е на първо място в ЕС по заразени от кучешка тения и бяс! А такова нашествие на кърлежи в София никога не е имало, както последните години. Само за нашите нещастни деца няма милост.В Европейска столица ли живеем или в Индия с кравите и маймуните по улиците.

51

ОХХХ

преди 12 години

"Помощ за животните - България".От къде си взимате тая информация, бе "журналистчета"?Приюта се стопонисва от Animal Rescue Sofia.

50

Стига кучета

преди 12 години

Анонимнико, Вас трябва да съдят за стотиците болни и умрели от кучешка тения, чиито основен приносител са кучетата. А колко еца се заразяват от площадките, където кучетата *** на произвола. Аман от човекомразци.

49

jasemi

преди 12 години

До MD13: Няма как да им обясниш,не се мъчи просто няма смисъл!

48

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова още ли не е подсъдима за убийство по особено жесток начин? А съдят цар Киро за показан среден пръст на публично място?!?! Смешници гербаджии!

47

MD13

преди 12 години

Хем искате да няма бездомни кучета, хем не искате приюти?! Това някаква българска шизофрения ли е, че нещо не ми е ясно! На бас, че точно най-озверелите тук са ритали куче, което нищо не им е направило - и после защо кучетата нападали хора! На бас, че половината от вас имат породисто куче, което като разхождат(без каишка), оставят да "си направи кефа" с някое улично - и после защо имало свръхпопулация! На бас, че когато вашето куче роди от непородисто, оставяте малките в кашон пред блока!

46

djani

преди 12 години

До болка ми е познат тариката Григор Димитров, шеф на "Помощ за кучетата-България". Преди години правеше неистови напъни за да вземе и приюта във Варна. Ако не бях се противопоставил, сега и варненци щяха да плащат за пренаетата тяхна собственост повече и от столичани. Проблемът с кучетата е за ПАРИ. Повече по въпроса за страмежа им да превърнат страната в кучкарник - в djani.blog.bg - в коментара "Зоофилия ли, що ли?" и в "ЖИВОТ В КУЧКАРНИКА"

45

Анонимен

преди 12 години

Много от психично болните хора свършват на улицата. Докато родителите им са живи се грижат за тях, след като починат родителите им, роднини или измамници ги изхвърлят от жилищата и са принудени да живеят на улицата и да ровят по кофите. Нека се построи приют за психично болни и да им създадат нормални условия за живот. Нека се построи приют за самотни старци или болни хора. Тогава ще зная, че парите ни отиват за наистина хуманни цели.

44

тъпотия е да се ...

преди 12 години

връщат по 'местоживеене' ... като прибавим вечните добавки от множестовто *** с кучета резултата е вечен кучкарник .... с други думи се запазва схемата за крадене от материала бойко и сие - найденов ....

43

Браво

преди 12 години

Дай Боже това и във Варна да стане. Тук е обратното. Пускат ги на воля, особенно в крайните квартали. Плюс тези от къщи и вили, елате ни вижте. Ето това харесвам на гокхожа Фандъкова. Рече и отрече. Де да бе и нашия кмет като нея. Вие Софиянци сте блаженни.

42

Възмутен

преди 12 години

И от цялата статия поне 1 телефон да бяхте написали за сигнали за бездомни кучета

41

...

преди 12 години

в софия има поне 200 000 песа бая време ще ги ловят

40

Анонимен

преди 12 години

за "справяне" с проблема улични кучета се заделятвсе повече средства и затова уличните кучета стават все повече...все от нещо трябва да се печели :)

39

Revenge

преди 12 години

Биха ме *** тая вечер. Отървал съм се с малко. Оток в областта на лявото слепоочие. Та започвам да се замислям, защо да не пуснем и агресивните *** на евтаназия.

38

Анонимен

преди 12 години

Идеята бихме могли да заемем от сънародниците на Байрон - бездомните се откарват в приют, изчакват се 2 седмици за осиновяване и ако нямат късмет със стопанин ги приспиват. Не удушават, не прострелват, не тровят, а ПРИСПИВАТ. Обаче там хората не са зли и гледат да помагат - кой с дарение, кой като осиновител или доброволец и приютите им са хем ефективни, хем хуманни.

37

Рибар

преди 12 години

А на каква стръв ги ловят? И къде? Щото аз у Искъро нищо не фащам....

36

11 до 63

преди 12 години

Не оспорвам позицията ти за БЕЗБОЛЕЗНЕНО ограничаване на броя им - споделят я всички здравомислещи хора. Цитатите са насочени към освирепелите ....... (за да не ме баннат) с призивите им за антифриз в колбаси, пушки и т.н. Ще ми се да вярвам, че някои от тях са дечковци, но останалите? Най-обичат да мразят, започвайки със себе си. Страх ме е от такива много повече, отколкото от бясно куче.

35

то

преди 12 години

Това ми прилича на едно раздаване на едни пари, от което, резултата ще е, че след една година пак ще има проблем и пак ще трябват едни пари.... и те така.