29

С техните камъни

преди 12 години

ГЕРБ да не злорадстват, че в следващия парламент може те да са тия дето ще просят за 8 гласа, че и по-малко може от чужди партии. То практиката е на всеки следващи избори настоящите управляващи да са следващата опозиция. Да не стане "присмял се хърбел на щърбел"

28

Анонимен

преди 12 години

До 30-33 Хей "байовци", що си не гледате пенсийте дето Ви плащаме в тая криза и които не заслужавате, ами бръщолевите комунистическите глупости, които ви чете местния "партай-геносе" и които имат толкова общо с действителността, колкото Гоце с честността:) Съсипахте нашият живот, съсипахте и живота на вашите внуци и пра-внуци с престъпния комунистически експеримент и слугуването на руския експанзионизъм! Но, имате нахалството да давате акъл какво и как още да се направи! Е, това е архинахалство

27

Анонимен

преди 12 години

Kutev razdava diskove s pesenta <Posleden vals>.

26

Анонимен

преди 12 години

Станишев и Първанов,се бият в гърдите за АЕЦ Белене,ама трябва да го правят като в Япония....с нож в ръка.

25

възмутен

преди 12 години

И друго ми направи впечатление - БСП говореха за скрита приватизация на АЕЦ Козлодуй и ТЕЦ.... И какво се оказва - Делянчо отново заеквайки, призна за такава в Козлодуй, но само за 20%. Не вярвам. Още помня за един търг ли, обществена поръчка ли, за която Румен Овчаров беше написал името на победителя и го беше сложил в плик. И какво стана - взе, че позна! Същото ще излезе и със скритата приватизация на двата обекта. Тези ще разпродадат държавата, ще опънат милиарди и кой откъдето дошъл, а ние..

24

възмутен

преди 12 години

До 8 - Снощи гледах пресконференциите на БСП и ГЕРБ за БЕЛЕНЕ. Защо не са я построили - ами добре обясниха, че докато са управлявали,проектът е стигнал до подаване заявления за издаването на лиценз. След идването на ГЕРБ на власт какво направиха те? И да ме извинят поддръжниците на ГЕРБ, обаче управляващите са гола вода! Къде, къде БСП си говориха спокойно, с цифри нещата по проекта, докато Делянчо четеше и смяташе нескопосано, сричаше от едно листче, че чак щях да заспя! Пък сметките .... ужас!

23

народа

преди 12 години

Какво свърши ГЕРБ/Групировка Единствено за Разграбване на България/ през този период .Погледнато реално минус нула това е по лошо от нула .Направиха хората от бедни по бедни ,от работни безработни .Накараха ни да живеем като *** ден за ден.Селата и градовете остават без хора .Излезнете от тази София и виште на какво положение сме .Почти всички в работоспособна възраст минават през Терминал 2 и не мислят изобщо за връщане .Народа мизерува а те господа управляващи си раздале за 2011 година 100 милиона лева бонуси .Това е гавра с народа .Народа ни живее в постоянен страх .Убийствата и грабежите вече се ежедневие.Стреляме се като в някакъв екшан филм.Незнам до сега да е правен обир на бронирана кола и то за 2 милиона лева .Вместо министара на МВР да се занимава с работата си той ходи по какви ли не телевизиони канали и по какви ли не форуми на ГЕРБ.Наистина се строят прословути магистрали но всичко тове е с една цел грабене .Не напразно вече народа говори за Борисов като Борисов30%.Има някакъв резон в това .Всичко което творят и правят е една голяма тъпотия .Взеха ни здравните осигуровки ,Взимат сребърният фонд преди това опоскаха 4,5милиарда от държавният резерв и ако това е икономическо развитие. навярно затова сме на последно място в Европа и 10 като най-нещастната нация в света .Опомнете се и слезнете на земята .Господ бави но незабравя

22

Анонимен

преди 12 години

Най-голямата грешка на БСП - другаруването с ДПС. Халал да са му на Борисов

21

Ако

преди 12 години

БКП направи отново коалиция с ДПС при гласуването на вот на недоверие, само заради Доган и последните оредяли редици на БКП от баби и дядовци няма да гласуват за тях.ДПС им изяде главата на тези избори. Само др. Корнезов ще гласува, с пушка на рамо:))))))

20

Анонимен

преди 12 години

Точно тая декларация е опит за отклоняване на вниманието, мутро-комунисти смотани !!!3 годинки оправдание с другите.Боже опази, но тия ще принудят сумати народ да гласуват за БСП-то, само и само да се оттървем от тях.

19

Анонимен

преди 12 години

По-точно казано: ПРОШЛЯЦИ. Просяците са по-достойни от червената ***. Те просят за хляб,а другарите и другарките за власти далавера. И никакъв референдум отдоказани лъжци и некадърници.

18

упорито

преди 12 години

и тъпо вървят по пътеката на Белене комунистите и си копаят гроба. Станишев не вижда ли,че и слепите разбрах за далаверите там или е толкова шашардисан, че не може да разбере ,че сам се закопава.

17

прасчо

преди 12 години

Там дето е минал комунистически ботуш............трева не никне,само тъпота и скудоумие.Аз пък не искам въпросите за ядренета енергетика,да се решават от Референдум,правен с полуграмотни хора,готови да се продадат срещу шише ракия и 5 кебапчета г-н Цонев...Така че,лижете на г-н Сокола перата и не ни занимавайте с тъпотиите си,всички помним и знаем защо сте в ДПС....И две пици за в къщи моля !!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Тикво,много има да лъскаш още бастуна на БСП.

15

до 7-ми

преди 12 години

не са ти виновни от ГЕРБ, че си неграмотен

14

Бай Иван Пловдивски

преди 12 години

Костов, Костов и ти си една мишуга, същата като Гея Сергей и малкото седерасче Мартин Димитров!

13

do 10

преди 12 години

A предишните ,казваха ли за нещо.....?

12

Анонимен

преди 12 години

подмяна на дневния ред на обществото, твърдят управляващитеКакъв е днешния ред:-огромна безработица-350 000 нови безработни-замразени заплати от 3 г.-всекидневно повишаване на на всичкотегли се заем от 4 милиарда

11

и друго!

преди 12 години

Станишев е по-добър от Първанов ,като човек с Европейско мислене и по-боен опозиционер!

10

ДО 10

преди 12 години

В момента ---ТЕ са шефовете ,нека и те да се облажат ,не само 3-ната ламя ---20г.!