138

Спонги

преди 12 години

186, Точно и ясно. Милиционерите няма да се предадат без бой, разбирай подли номера. По-добре мишките да избягат сега, а не когато е късно.

137

Анонимен

преди 12 години

Сега прогнозите сочеха , че герб ще трябва да прави коалиция със сините след изборите и веднага се започна цепенето на сините. Целта е да влезне Б отбора на герб , кунева, с достатъчно проценти, че сините да са ненужни. Същият филм вече го видяхме в парламента с яне янев и атака. На третия път обаче стомната обичайно се чупи, така че очаквам на тези избори сините да имат даже по-висок резултат от последните прогнози

136

до #183

преди 12 години

За кои *** говориш - за самия ББ, ЦЦ, Цецка, Велчев, Плевнелиев или някой от останалите 56 депутати от БКП в ГЕРБ? Ако е за тях, напълно съм съгласен - те са най-голямата група на компартията в парламента от 1989 г. насам.

135

ДС

преди 12 години

Сигурно Пръмова ги привлича с идеология в зелено,непорочност и обет за аскетизъм и смирение пред бога хихихи

134

Анонимен

преди 12 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

133

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ и БСП са най-отвратителните шайки управлявали някога по тези географски ширини! Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския ГЕРБ !

132

ПФУ!

преди 12 години

Ейййй,докато не затрие истинските демократи ДС/бкп(бсп) няма да се спре

131

Анонимен

преди 12 години

Ужас, много льош тоя Костов, пак взриви червената мисловна Вселена. Споко милички, този път без него ще се наложи да се измъквате от батака, но си имате слънце да ви води към нови сияйни върхове из блатото :)))). За изход не питайте, с тоз полет на мисълта толкова ви се полага. Костов още дълги години ще мъчи съвестите на продажните души, защото има достатъчно честни българи, които го подкрепят.

130

Анонимен

преди 12 години

Парите на трактора вършат ИДЕАЛНА работа на другарката ПръмоваДоста подкупно племе сме!

129

Анонимен

преди 12 години

Костов= брутален крадец! А патртията му е просто жалка.Няма смисъл да се коментира.Съществуват само защото Костов, като самостоятелна единица окраде толкова много пари, че няма как да не му се чуе гласът. Костов окраде най-много от всички.

128

rumen221

преди 12 години

ТАКА Е...- КЮМУРДЖИЙСКИТЕ ПАРТИИ СИ СВЪРШИХА ЧЕРНАТА РАБОТА(ПО БЕЛЕНЕ)...- НОВИТЕ МОЩНОСТИ В МАРИЦИТЕ ЩИ СА ГЕРБАДЖИЙСКИ...!- ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗТУРЯТ...!!!

127

Анонимен

преди 12 години

*** като остане без имунитет най-после ще го пъхнат ли в дранголника????

126

Разбирачев

преди 12 години

Е, хайде сега и за Жан помним и за Иван помним. Колкото до кризата при Жан, то тя щеше да буде много по-малка, ако СДС-то на Иван не беше извело хора на улиците да бутат насилствено властта. Няма държава в света, която да не фалира при такъв уличен натиск, както тогава фалира България. Така, че много е спорно кой е по-виновен за тогавашната инфлация, дали Жан, дали Иван, ... После Иван взе цялата власт и разпродаде Бълграия - над 120 милиарда подарени за няколко милиарда.

125

Ivan Grozni

преди 12 години

Нормлано Червената олигархия не се нуждае вече от дясно... пордаде ни успешно на Запада, които ги легитимираха, лижата и при Русия - няма кой да ги свали от там... а офцете успешно зхапвата на Спасител... Гарагаме, СаксКардецки,Мутрата... ас ега на небосклкона се готви комуянрксата снаха "ЙесСър" Кунева Евроатомката... чух че снощи и лизъл г**а Гоцевия послушник Станислав от Криводол...

124

до 118 - пичоранката

преди 12 години

То не беше авиокомпания Балкан, Гад Зееви, то не беше Mr. 10%Хайде, хайде, не сме се родили преди 10 години, "пич" ;)

123

И Костов да...

преди 12 години

И Костов да напуска ДСБ. Да се връща в партията , за която лелееше преди 1989 г. Бойчо и Цвятко също да се връщат в партията - майка. Видяхме резултатите на политическото ренегатство. Нека правят партии различни от БКП/БСП само онези, които са били отритнати от режима на Тато. Това са хора с физически кусури, служили като трудоваци, други от тях са страдали от олигофрения и по тези причини са били утайката на обществото преди 1989 г. Те имат право да се противопоставят на БСП, сега.

122

Petrov

преди 12 години

Те всички НЕКАДЪРНИЦИ и *** трябва да си съберат багажа от Народното събрание и да го закрият.

121

Анонимен

преди 12 години

Костов, Царя, Станишев, Бойко и другите всички видни демократи трябва да бъдат съдени от нов народен съд! Те погребаха България!

120

българка

преди 12 години

Аз се чудя как толкова време го изтърпяха този комунист-лицемер. Костов заедно сас своята създателка столетницата разсипаха България ,направиха шепа лакомии като него самият милионери и милиардери с което пък им напълниха съзнанието с необуздан вълчи глад към парите и обезличаването на цял един народ водейки го към дъното.

119

ф-1

преди 12 години

Ха познайте кой стои зад сценария хора от трета политическа сила да напускат партията си,и то само за 3-4 месеца.Принципа на моркова и тоягата се бетонира !И.Костов бил ограбил БГ-я вижте на кого са банките,енергийните предприятия,големите фирми,застрахователните дружества!Всичко е в ръцете на хора от бившите служби на ДС,БКП и техните метастази.