315

Анонимен

преди 12 години

дали ще го смятаме на час,на ден ,на семица или на месец ,ние сме най-бедни,най-нещастни....най-болни и какво ли още не...да живее европа!!!!

314

Тъжен Помен-Марио-36

преди 12 години

До Днес.бг...Ади бе сериозно ли сме най ниско платени и има мизерия така както холерата векове е върлува върху хората!:)Тези *** от олигархичния сайт Днес.бг които 12 години ми слагат и продължават да ми слагат банове само и единствено на мен ДУХОВНИЯ ЛИДЕР НА БГ КОЙТО РАЗБИ ОЛИГАРХИЧНО-ВИРТУАЛНИЯ ЖИВОТ в който ви бяха набутали като сардели от 1990 година до сега....ясно КАЗВА И СЕГА, ЧЕ ОТНОВО ВИ ПРАВЯТ НА БАЛЪЦИ като ви пускат такива СТАТИИ заради КОИТО АЗ НОСЯ КРЪСТА НА ХРИСТА В ПРЕДВИД ВАШЕТО СПАСЕНИЕ НА НАРОД И НАЦИЯ!!!ТОВА Е ЛИЦЕМЕРИЕ В ЕДНО С АРОГАНТНОСТ и мисля ВИЕ КАТО ХОРА И НАЙ ВЕЧЕ ЧОВЕЦИ С САМОУВАЖЕНИЕ КОЕТО ВИ ВЪРНАХ- АЗ- ПОД ГРАДУШКАТА НА БАНОВЕ И САМОРАЗПРАВИ С МЕН Е ВРЕМЕ НЕ ДА СЕ ОБЯСНАВАТЕ КАТО П-У-Т-К-И за неща ПРЕДЕЛНО ЯСНИ ,А ДА ОТИДЕТЕ И ДА ИМ СТРОШИТЕ КАКТО РЕДАКЦИЯТА ТАКА ПОСЛЕ И ГЛАВИТЕ НА ТЕЗИ МАЗНИ, НАГЛИ ПЛАЗМОДИЙ КОИТО СИ ИГРАЯТ С ВАШАТАТА БЕДНОСТ И НЕЩАСТИЕ ТАКА КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е ПРАВИЛ ПО ТУРСКО РОБСТВО!!!

313

Модератор Dnes.bg

преди 12 години

Вашите призиви да сме спрели с лъжите изобщо не ни трогват така както и политиците не се трогват от вас бедните ,молещи се за парче сух хляб *** в ваше лице.Шефа даже ви се смее и казва да ви банираме с банове по IP като така се гаврим с вас.Вие сте по долни и от най долните....нима неразбирате това *** беззащитни?Нашия сайт се издържа от лъжата и лицемерието.Рекламите при нас винаги са под мото демократичност и гласност.В БГ щастлив и богат можеш да бъдеш само когато си лъжец, лицемер и демагог....за вас оставяме да опъвате каиша.Марио-36 изчезни изчадие адово което развали живота в БГ с твоите фактологични слова.От този *** побесняваме вече 12 години всички в редакцията.Хем го мразим неистово, хем и се страхуваме от скорошна саморазправа ако стане революцията от глад и той ви доведе лично в редакцията ни.

312

Енчо

преди 12 години

ХА! 56 лв на ден? В България? Вие луди ли сте или ние не можем да смятаме - 22 работни дни по 56 лв са над 1200 лв. Кой в България получава 1200 лв? Спрете с лъжите, тук заплатите са 300-400 лв

311

Изп.директор Dnes.bg

преди 12 години

Излиза ,че за нас вие сте ***,Марио-36 гаден *** и луд ,а България е зона на стабилност освен в Европа скоро и в целия свят.Това последното го чух лично от шефа голям бизнесмен и личен приятел на Костов-Доган-Първанов-Станишев- и разбира се Бойко Борисов с който ритат топка.

310

Модератор Dnes.bg

преди 12 години

ЗА *** КАТО ВАС КОИТО СЛУШАТЕ МАРИО-36 САМО БАНОВЕ ПО IP!Отречете ли се от него както на времето са направили с Исус Христос имате нашата благословия да си пишете вашите елементарни глупости с които незастрашавате живота на шефа бизнесмен от Investor.bg

309

Тъжен Помен-Марио-36

преди 12 години

Някои се ИЗНЕРВИ ОТ-ИСТИНАТА-на ДУХОВНИЯ ЛИДЕР НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ В ПРЕДЕЛИТЕ НА БГ ПОЧТЕННИ -ЧЕСТНИ И НАЙ ВАЖНОТО УМНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!:)ВЕЧЕ 12 ГОДИНИ ТАКА СЕ БОРЯ СРЕЩУ ГЛУПОСТА-ПРОСТОТИЯТА И БАНОВЕТЕ КОИТО МИ НАЛАГАТ СЛУГИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ ТИП ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ които СОЧАТ НЕРВНО С ПРЪСТЧЕ ПО МЕН ПЛЮЕЩИ ХРАЧКИ с викове---ТОЗИ Е ЛУД -ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА.....защото на тях това им остава в предвид, че АЗ С МОЯТА ВОЛЯ НА ЛИДЕР ВЕЧЕ СЪБУДИХ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!:)СЕГА ОСТАВА НАЙ СЛАДКОТО БЕСИЛКИ НАВСЯКЪДЕ ПО ГРАДОВЕ И СЕЛА ЗА ТЕЗИ ПЛАЗМОДИЙ КОИТО 22 ГОДИНИ СЕ ГАВРЯТ С ВАС....КАТО НЕЗАБРАВЯТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ КАТО РЕДАКЦИЯТА НА Dnes.bg!!!МИЛОСТ НИКАКВА!!!БИТКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДРАГИ МОИ МИЛИОННИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ!

308

Делян Пеевски

преди 12 години

Дали съм нямал срам?О боже на кой бог да се кланям сега от неудобство?Наистина сте много наивно-*** затова и ние немърдаме от БГ защото тук най лесно се прави бизнес и политика върху такива *** като вас както между другото се вижда и без въоръжено око.На Тъжен Помен-Марио-36 искам да му кажа уважавам това, че 12 години се бори срещу нас и за разлика от пикльовците той се оказа мъж и не се преклони или да сведе глава като аз му предлагах пари и постове на което както всички виждаме той каза не и продължава идеалистично своята борба в името на народа.На кой народ бе аланколу?На тоя затъпения -мазохистичния или оня с Народе от тефтерчето на Левски?!Марио-36 предлагам ти отново да преминеш на наша страна където сме политиците-бизнесмени които сме с различни цветове но Парите които ни осигуряват личен просперитет е звеното което ни прави единни срещу наистина простия беден народ с заплати 400 лева.Защо са им така заплатите 22 години аз немога да кажа.Аз имам милиони и си живея прекрасно в БГ където е криза и мисля затова ясно сте се разбрали с всички правителства включително днешното, че така и ще си умрете.

307

Анонимен

преди 12 години

hahahah tezi pravila si gi vrete v diviq, chao spiram da vi cheta

306

мечо пух

преди 12 години

Втори ден всички медии/включително и БНТ.БТВ/ изнасят тази "радостна новина" , а от нас - никаква реакция , дори леко шаване.Останалия свят да ли ни мисли още за живи?

305

Модератор Dnes.bg

преди 12 години

За вас срама за нас парите и облагите ***.С срам се живее ама без пари не и това ви го казвам аз човека който ви слага банове по IP защото вземам 800 лева заплата и шефа е заповядал да не се разваля статутковото за *** като вас.Ние ви имаме за ***,гнус ние от вас но ви търпим само защото ви светят IP-тата което ни носи реклами като лъжем ,че сме най демократичния сайт в БГ.Всъщност ние сме комсомолци като шефа и скоро ще ни дадат и партийните книжки.

304

Модератор Dnes.bg

преди 12 години

Ако сме слушали умни българи като теб досега вече да е станала революция в БГ,а шефа от Investor.bg да сте го обесили като Мусолини и аз като негов паж и слуга нямаше да мога да го обслужвам за 800 лева на месец.Така ,че умници като теб не са ни необходими.Колкото повече сте прости, добри и толерантни плюещи по Марио-36 които ни изнервя с proxy спрямо истината на вашия живот толкова по добре и за вас.Преклонена глава сабя не я сече.Опичайте си ума нещастници с малки заплати.

303

Анонимен

преди 12 години

mi kasketi ste si bolshevishki s tova tamno cherveno po celiq vi sait ste si kartofi kachestveni...

302

svilen

преди 12 години

spravka do uvajaemia 314:az sam pensioner na 108 godini.

301

Анонимен

преди 12 години

Най- ниско заплащане не в Европа .а в света.Това е нещастния бълг. народ.До тук ни доведоха крадливите и алчни бълг. политици.

300

Анонимен

преди 12 години

"Точно хора с твоето мислене са големия проблем - за вас да си обикновен, тоест посредствен е нещо нормално и даже добро!"Ами на някои хора толкова им е капацитета! Не се ли замисляш, че има И такива, които не могат да бъдат повече от чистачи и миньори! Не всеки може да е лекар или адвокат, но значи ли това, че тези хора и семействата им цял живот следва да мизерстват! За мен е нормално да взимат НОРМАЛНИ заплати, а лекарите, адвокатите и т.н. 2,3 пъти над тях, според способностите си...

299

kolio

преди 12 години

те се правят че ни плащат и ние се правиме че работимеи двата случая с това заплащане нито работника печели нито работодателя

298

Петя

преди 12 години

Ама много важно...всеки ден едни и същи тежки,гадни, отрицателни новини и нищо обнадеждаващо, а съм сигурна, че има такова просто това е един от методите за манипулация.Не се вързвайте хора, не хабете нервите си по този начин, а спокойно се стремете напред към успеха и щастието и не се сравнявайте с останалите, може да получават повече пари, но в други отношения не могат да ни стъпят на малкия пръст и повярвайте ми парите няма да им го осигурят :)

297

Анонимен

преди 12 години

знаещ, какво очакваш от хора, които твърдят (и вероятно си вярват), че полицай в Германия получава 120 евро на час, а гръцките по 30??? :-)))))

296

знаещ

преди 12 години

Толкова пък никой от вас да не разбра за какво иде реч, с изключение на един??? Не става дума за почасово заплащане, а за разходите за един работник за 1 час. В Германия се получават между 7 и 15 евро на час, никакви 30 евро. Така че ако ставаше дума за почасовото заплащане, тогава щеше да е за България 1.8 евро. На всички държави разделете цифрите на две и ще получите реалното заплащане на час. България пак ще изглежда отчайващо на дъното.