43

Анонимен

преди 12 години

Отворете НСИ-имоти скочили за около две години с над пет пъти,поевтиняват с 5%.Ще има дълго,много дълго рецесия на Българският пазар на имоти.Отворете eBay,ще се изненадате,че в САЩ има по евтини имоти от нашите гръмнати панелки и със лихви под 5%,а минимална годишна заплата над 20 000 долара,а тук 270лева-годишна 3240лева-е не е ли парадокс.

42

Анонимен

преди 12 години

39,НЯМА ЛОШО ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ДА СЕ КАЧВАТ,ИДЕ ЛЯТО,А ТОГАВА ЗАПОЧВАТ ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИ ЗА РУСКИТЕ ТУРИСТИ-ТЕХНИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНЦИИ СА И ЗА ИМОТИ,ПЪЛНЯТ САЙТОВЕТЕ С БЕЗУМНО ЕВТИНИ ОФЕРТИ ЗА ДА ГИ ДОВЕДАТ ДО ТУК И ДА ИМ ПРИБЕРАТ ***-ИЗСИПВАТ ГИ ПРЕД ПРОДАВАЩИТЕ СЕ ИМОТИ И РУССКИЕ, КАТО ВИДЯТ ПЛОЩ 30 КВ.МЕТРА ВМЕСТО ОБЯВЕНИТЕ 80,ПУСТИТЕ ПОЛЕТА ЗАОБИКАЛЯЩИ ИМОТИТЕ И ГЛУТНИЦИ МАНГАСЯРЯН ЗАЕДНО С ОСВИРИПЕЛИ ПЕСОВЕ,БИЯТ СИ КАМШИКА И ДЪЛГО РАЗКАЗВАТ ЗА бг пАРАДИЙЗ.....

41

Анонимен

преди 12 години

Елате да ни видите селото Варна,разбити улици,кирливи околоблокови пространства с храсталаци до втория етаж,стари очукани панелки-няма значение дали са в центъра или във Владиславово,Аспарухово,непривлекателни новопостроени сгради с избелели вече фасади -грозно,грозно,грозно...Гаражи и мазета продаващи се като едностайни,панелки гарсониоери продаващи се на над 30 000 евро...*** гета настанени в центъра на Европейски град,наем за 150 лева,а оферта за продаване над 35 000 евро...

40

Анонимен

преди 12 години

Ами крайно време е !Когато няма какво да правя влизам в имоти бг.,и направо оставам потресен когато чета че порутените къщи по селата струват от 8 хил.лева до 60 хил евро в зависимост къде е къщата,без Софийско и Черноморието до морето.Значи говориме за къщи в дълбоката провинция!С тоалетна на другият край на двора и почти порутени.Смях!

39

до 26 - допълнение

преди 12 години

Това го казвам с презумпцията, че говориш за къщи около София или Варна, защото само там май средната цена на апартаментите е 120 000 лв, както е в твоя пример. Защото реално в свестен по-малък град, например в едно Карлово, можеш да си намериш съвсем добър двустаен апартамент за 30-40 хил лв.

38

до 26

преди 12 години

Тук леко си се изхвърлил. Локациите и "къщичките", които можеш да си закупиш за 20 хил лв. едва ли ще ти дадат възможност да живееш като "нормален човек" в смисъла на това, което възприемаме като нормален начин на живот в 21 век. Освен ако не си пенсионер или антисоциален тип, дето не му е нужно да вижда никой и му стигат хляба и кренвиршите от селския магазини и комплект дрехи втора ръка веднъж на две години. Знам го, защото съм търсил и продължавам да търся къща, ама не става.

37

Анонимен

преди 12 години

къде са тези "Експерти", дето обясняваха как нямало да падат повече цените през 2010г.:)))Елате ми да ви покажа. Л**** ще ядете и то още много, *ибани спекуланти

36

Анонимен

преди 12 години

Ани, зашо си мислиш че мъж, който може да ти купи апартамент ще ти гарантира сигурност :))?!Още не мога да повярвам че има жени които разсъждават така?!

35

Анонимен

преди 12 години

За строежи на тази снимка, която сте курдисали може и да падат, но за качествените сгради с акт 16 сте далеч от истината. Цените вече започнаха да се покачват в сравнение с 2011 г.

34

До Реалист

преди 12 години

Ок руснаците купуват.. но колко руснаци ще купят жилище 20 000 -30 000 - 50 000 и дотам!В момента толкова празни/недостроени жилища стоят в има няма 5 квартала на София, да не говорим по курортите на морето колко са на брой.Истаната е че пазара на имоти има повече предлагане, а търсенето е в по ниския ценови сегмент.

33

до Ани

преди 12 години

И под сигурност разбираш кола доба заплата за мъжа ти и къща така ли!? Е явно наистина живееш в 30-40те години на миналия или по-миналия век, когато жената е влизала в къщата на мъжа с чеиза и послушанието си, щото си е било така търпи жената каквото и да било! Не, че нещо ама ако искаш да родиш, от който и да било, не ти е необходимо нищо от гореописаното, просто си требе желание и съвсем малко възможности, нищо повече!

32

Анонимен

преди 12 години

И какво става? Цял живот крадат, за да остане за децата, инвестират всичко в бетон, чиято цена накрая пада, а държавата се обезлюдява и всичко се оказва, че е било без смисъл, а само са плюли върху името си.

31

Ани

преди 12 години

факт е че всичките ми приятелки родиха, когато се нанесоха в собствено жилище, разбирай го както искаш! Аз също искам сигурност за семейството ми!

30

Реалист

преди 12 години

Англичаните си отидоха, но дойдоха руснаците. По сравнение с цените в Москва, тук им се вижда евтиния, а открай време за тях почивката, това е почивка на море. Накупиха си масово и продължават да купуват ваканционни имоти. Цените на градските имоти, ги диктува най-вече възможността за работа и заплащането на труда в съответното населено място. Докато е криза и цените ще са ниски. После, естествено, ще се вдигнат и ще се доближат до нормални нива.

29

antiES

преди 12 години

до Османне ние сме затворили границата

28

25

преди 12 години

Magitu, Англичаните не бяха фактор на пазара. Тези *** купуваха само къщи по селата пълни с *** и непродаваемите евтини кочини по морето. Англичаните в 90 процента от случаите бяха грубо прекарани от месни селски тарикати :)

27

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Цените на жилищата падат от началото на 2012ЦЕЦКО, КАК ВЪРВЯТ МЕЗОНЕТИТЕ В ИЗТОК......ОЩЕ ЛИ СЕ ПРОДАВАТ НА ЦЕНА ПОД ДАНЪЧНАТА ИМ ОЦЕНКА, КАКТО ТИ ГИ КУПИ???КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

26

Ани

преди 12 години

човек през живота си не трябва да живее дълго време под наем, никоя жена няма да остане дълго време с такъв!

25

27

преди 12 години

27, Къде намери тези къщички за 20 000 лв. ? Във Факултету ли? Научете се, че хубавите неща струват пари и спрете да мрънкате !Много ми е интересно, ако ТИ продаваше имот, щеше ли да ги пишеш тези глупости или тогава цените на имотите в БГ щяха да са ниски :)

24

Осман

преди 12 години

Докато не отворите границите за своите братя -турците ,ще е така!!