96

Анонимен

преди 12 години

Леле, каква беднотия ! Не е като у нас чисто, подредено и луксозно .......

95

Роко

преди 12 години

Кирилица ! КИ-РИ-ЛИ-ЦА !

94

Анонимен

преди 12 години

do 110 би ли ми обяснил Гацо как според теб е допуснат снимачен екип на юга в севера , това като го пишеш поне вярваш ли си .

93

до Гацо

преди 12 години

Мда... ако някое франсе верно вземе да снима от влака между Перник и София, може и от ЕС да ни наритат! хаха! На бетонните тикви обаче им дай ю ес ей и да *** за неща, дето са ги гледали само по американските екшъни, дето го снимат на кило и ги гледат само малограмажни мозъци... хаха!

92

Гацо

преди 12 години

Аз пък гледах по телевизията наскоро един южнокорейски шпионски сериал за борбата между тайните служби на севера и юга. Имаше доста епизоди, снимани в северана Корея. Виждаше се съвсем прилична градска среда, а южните показваха северните си противници като съвсем нормални, скромно, но добре облечени, интелигентни и сериозни хора.Есента се наложи да се проибирам с новите мотриси Сименс от Перник и ако бех снимал с камера трасето от Владая до Факултета и да го пусна тук щехте да изпукате от смрад

91

Анонимен

преди 12 години

108То и коли няма :)) За редовия кореец е забранено да кара коли. Колелета или пешком :)

90

Варна

преди 12 години

Като ги гледам северно корейците са си много добре :) Няма дупки по улиците широки улици и булеварди, не е презастроено :) както в родната демократична България :) няма паркирали *** на върху зелените площи. Добре са си тях да не ги мислим много много.

89

Анонимен

преди 12 години

На запад тия карди може и да са фрапиращи, ама на фона на нашата мизерия... нищо кой знае какво...

88

$

преди 12 години

Ясно е,че е изостанала комунистическа държава. Но в един сайт за пътешествия съм виждал снимки от там, направени от туристи, в които се вижда чудесна природа, планини, зелени гори и ручеи. Нещо което на видеото липсва.

87

До 103 от ПРОСТ

преди 12 години

Зима е бе !

86

Някъв ПРОСТ

преди 12 години

От Уикипедия: Северна Корея официално следва принципите на идеологията чучхе, проповядваща национална независимост и самодостатъчност в икономическо и политическо отношение. Въпреки че мнозина изследователи я възприемат като комунистическа страна, Северна Корея отхвърля марксизъм-ленинизма още през 1970-те години, и премахва всички препратки към комунизма от конституцията си през 2009 година. Ами сега?

85

Анонимен

преди 12 години

Извинявайте,ама това пустиня ли е на пейзажа?Не видях зелена трева,а уж...цветен филм?Какво сте направили с Природата бе ей *** непоръбени?

84

Анонимен

преди 12 години

Стига сте спорили за глупости , който иска да отива в първата агенция и да се записва поне за екскурзия до там , после ще разказва , сигурен съм че ще бъде ошашавен и за нищо на света няма да иска да повтори. Мой приятел ходи там и въпреки,че беше подготвен защото беше живял в Южна Корея и имаше представа какво го очаква пак се видя в чудо .

83

До 95

преди 12 години

Естевено че в КНДР няма ***, то те няма какво да ядат ти *** искаш да изхвърлят. Това че няма ***, само говори в каква мизерия живеят.

82

Анонимен

преди 12 години

Е какво толкова държава като държава. Съвсем нормален живот се вижда от кадрите. Аз мога да ви снимам някое гето в САЩ и да ви го представя като вижте ето това е Америка, но дали е така ?

81

Анонимен

преди 12 години

Че хиляди пъти почисто и подредено,без *** идилия!

80

До 95

преди 12 години

Виж сега *** БВП на глава от населението на България е 2 пъти по-голям от този на Албания и по-висок от този на Румъния! Поне така твърдят МВФ, СБ и ЦРУ, но какво разбират те!

79

до 87

преди 12 години

Прав си ,но тази мързелива и чакаща някой друг да бачка вместо нея ***,иска пара наготово и да мета гюбеци в БИАД..

78

Анонимен

преди 12 години

Просперитета на Китай няма нищо общо с Хонгконг. В момента Шанхай е световната ТЪРГОВСКА столица - всички уважаващи себе си компании имат офис там, там всеки ден се правят сделки за милирди долари! Аз питам възможно ли това в условията комунизъм червенотиквеници? В Пхенян случват ли се подобни неща?

77

Реалист

преди 12 години

Все едно гледаш България през 80-те. А що се отнася до Китай, другари, не се заблуждавайте - миналата година Китай поиска ЕС да я признае за пазарна икономика. Страната започна да се развива след пазарни реформи и либерализация на икономиката.