41

Охранител

преди 12 години

Абе ***, когато започнеш да вземаш моите чисти месечни доходи от 2000 лева без това което получава жена ми, но не мога да се примиря с това, че родителите ми заедно вземат 400 лв. месечно, и си въпреки всичко недоволен от това, което се случва в България, тогава пиши тук!~ От такива щастливцикато теб взе да ми писва вече...такива, които вярват на медийните изяви на политиците ни, че сме цъфнали и вързали, само чакаме да родим...а кога?

40

до 60

преди 12 години

Ае, ти да не би да се храниш само с червени идеи, гледам, че отричаш картофите, филиите и свинската мас.Ами стой си гладен пред компютъра и призовавай за партизанска борба.Мама много одъртя/стана на 100 години/ и не мое да те храни веке:)))))))

39

Охранител

преди 12 години

До 59: Не симпатизирам на нито една партия в България в момента, защото няма нито една която да работи за интересите на народа! Ти на коя симпатизираше е ясно и без да го казваш...ходи да сееш картофи, да ядеш филии със свинска мас и да бъдеш най-щастливият човек в Европа! От теб българският народ и българската държава няма какво хубаво да очаква...ти си от овчедушните-щастливи...

38

до охранител

преди 12 години

Хващай пушката и с Първанов заедно в Балкана или в краен случай някъде да постреляте, може и в Сирия,а бе каквото каже шефът на партията.

37

Анонимен

преди 12 години

Гейебрастията да вземе пример от *** които са избрали и да се пробват в същият дух - да вземат заем като си сложат подпис на договора с банката и после да се опитат да си изтеглят подписа! ;)

36

Охранител

преди 12 години

Да сте видяли някой от нашите политици на снимка нещастен...вижте ги как се хилят като пачи...надсмиват ни се на всички българи, че сме толкова *** да ги избираме...по-щастливи са от щастливити европейски кокошки...а ума им не е повече...можете да сте сигурни...ама ги бодат в *** далавери, проекти, консултации и пари, които обикновенния българин не може не само да си представи, но и да сънува дори...Абе щастливи са ни политиците...и ние какво-да им се радваме ли...?

35

Анонимен

преди 12 години

"Не можеш да "оттегляш" подписа си, след като веднъж си положил името си и си подписал съответния документ - това е абсурд!"Цецка правистката не мисли така.

34

бивш атакист

преди 12 години

ето затова Сидере, другия път парламента ще го гледаш през крив макарон, продажник !

33

Охранител

преди 12 години

Кога този овчедушен народ ще разбере най-после, че игрите за парите са големи и си правят 240 изедници в парламента каквото си искат, че да станем като сирийците поне и да отидем там - пред парламента и да им натрошим главите...?!?

32

ха ха ха

преди 12 години

Мноо гладни комунисти сутринта рано-рано на компа, отидете малко да поработите ,че 100 годишната ви мама свърши курса, ще си останете само с биченето по клавиатурата.Герб е фаворита на хората и така ще бъде с тези избори. Приемете го за малко десертче.

31

НФБ

преди 12 години

ВОТ ОТТЕГЛЕНПОДКУП ВЗЕТ!ПОЛИТИЧЕСКА *** КУПЕНА ОТ ВОЖДА НА НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДОН БОКО ВЕЛИКОЛЕПНИ!

30

Смях

преди 12 години

До 47Леко се обърка :) Второто име на БКП е ГЕРБ !!!! Като ги погледнеш тези ГЕРБери до един комунисти или деца на париини функционери !!!!!

29

optimist

преди 12 години

ДОЛУ БСП! Под всичките й имена: АТАКА, РЗС, ДПС, СДС, ДСБ, БНГ, ГОРД, ЛИДЕР, НДСВ и т.н.

28

аз

преди 12 години

скрийте снимките на тези *** които се гаврят с мизерията на хората! Още малко папкане им остана а после те ще строят Белене но инфраструктората като преди! Тези са позор за тези които са ги избирали!

27

до Боленчо Лицемера

преди 12 години

въртиопашката Болен Сиртака, политическата проститука и лицемер !!!

26

!

преди 12 години

Волен първо върти опашка, после лае, после пак се свива послушно в краката на Боко. Янев и той така, а народа пасе трева и нищо не вижда- ни продажните си политици, ни совалките в парламента, курсиращи от партия в партия и накрая- независими. Те вдигат цените всеки ден, пишат удобни за тях закони, наглеят и се ояждат и защо не? Да не би някой да има нещо против? Гледаме как гладуват и мизерстват родителите ни и се чудим как ще ги отгледаме децата си, ама си траем, нали?

25

БГ

преди 12 години

Тези двамата на снимката осребриха идеята "Атака" .....

24

пешо

преди 12 години

Хамелеони! Вече никой не ви вярва!

23

Анонимен

преди 12 години

Важното е ,че Волен взе два пъти пари за едно и също нещо.Единият му плати БСП за подписити,а след това ГЕРБ за да се откаже.Хвала на такъв човек!Бравос!!!

22

Анонимен

преди 12 години

и какво разбират адвокатите ат енергетика? Или Р.Овч., който цял живот е работил само като партиен секретар? Явно БСП, Гоце и енергийната мафия, които крадоха от АЕЦ"Беляне" са взели много пари от руските олигарси, трябва да ги връщат, и са готови на всичко за да ни натресат ненужно скъп и лош проект, който ще плащат и пра-внуците ни. Тока няма да стане по-евтин при АЕЦ Беляне, тока който изнасяме е по-евтин от този в България и ще го вдигат, като лъжат, че е заради фотоволтаиците. Не на Беляне!