111

Анонимен

преди 12 години

Цлушах Марков по БНР и го гледах по телевизиятав предаването "Фактоът Кошлуков" /то пък един фактор, да си умреш/ та този юнак, гони овакантеното място на шефа на НРС. Затова е толкова активен сега, не вярвам на този човек!

110

aнна

преди 12 години

Всеки ръководител по някакъв начин се интерсува от личния живот на подчинените си и по някакъв начин се възползва от информацията си.Просто НСО е по-щекотлива област,но принципът навсякъде е един и същ.

109

Анонимен

преди 12 години

Предлагам Гоце и Марков да седнат на детектора на лъжата! Да видим кой казва истината! Аз залагам на Марков...

108

bg

преди 12 години

NJAMALI KOI DA GO VKARA V ZATVORA TOE UMNIK: 4OVEKA E PRAV MNOGO LOSCHI NESCHTA STANACH POD RAKOVODSTVOTO NA DRUGARIJA PARVANOV I SUMISTA E NEGOVA ROJBA

107

АНОНИМЕН

преди 12 години

Г-Н,МАРКОВ! ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СТЕ НЕРАЗБРАН ОТ ШИРОКАТА АУДИТОРИЯ,НО НИКОЙ НЕ Е БИЛ ПРОРОК В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА! ЧЕРВЕНИТЕ *** СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО САМО И САМО СТАТУКВОТО ИМ ДА СЕ ЗАПАЗИ! ВИЕ СТЕ УНИКАЛЕН ЗАЩОТО СТЕ ПЪРВИЯТ,КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ДА ГОВОРИ ЗА ТЯХ! БРАВО НА ВАС И СЕ ПАЗЕТЕ ТЕ СА ГАДОВЕ ОТ 1944г ДО КРАЯ НА СВЕТА! НАРОДА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ СЪБУДИ И ХОРА,КАТО ВАС ЩЕ СА НУЖНИ ЗАЩОТО СА ЧЕСТНИ И ИМАТ ГОРДОСТ И ЧЕСТ,КОЯТО ЧЕРВЕНИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ! ПАЗЕТЕ СЕ!

106

мушмурок

преди 12 години

Излети, сафарита...както и да е, ама това за убийствата си е доста сериозно.

105

mytrata

преди 12 години

abe gospodin MARKOV koi da pazi PYRVANOV mytrite na BORISOV ili NSO odisi na seloooooooooo

104

..

преди 12 години

Марков, пише се- осмели.

103

бай-Иван от б-н

преди 12 години

Най после един българин се усмели да каже истините , които полицай номер 1 на царска българия Н. Гешев е обяснявал и предсказвал. Браво Марков ! дано имаш неговия Гръб че няма да е лесно ...

102

Мел

преди 12 години

Да живее муе вуе руе!

101

ИЛЮМИНАТИ

преди 12 години

Днес страшна снимка сте сложили . Лявата ръка те издаде , дяволе.

100

bg

преди 12 години

TAZI TIKVA TEPARVA 6TE MY LASVA GAZA I NI6TO DOBRO NE GO 4EKA

99

Яко дупе

преди 12 години

А с кой ще се оправдава тиквата?

98

Анонимен

преди 12 години

Не знам колко *** трябва да бъдеш, за да твърдиш, че в твоята служба са се извършвали убийства?!? И не се ли оказваш съучастник в тези евентуални престъпления, бидейки служител по това време и знаейки за тях?! Но пък от друга страна простотията на ГЕРБолизците е необозрима и неизлечима!!! Народе, опичай си акъла, че идат избори!

97

афроамериканец

преди 12 години

Това на какъв език беше? Като сложиш накрая ..ая ...***, нищо не се получава.

96

Анонимен

преди 12 години

Гоцю,ти си като една полирана кофа ...пълна с ла.на !

95

Гоце от СССР

преди 12 години

Да живее Гоце, да живее дружба наших два народа - советскоруский и болгарскии.

94

аЗ

преди 12 години

Да живее Боико Борисов аре Бойка спирай им на тея комунисти социалисти и останали нещастници кранчетата да не крадът от държавата пример АЕЦ БЕЛЕНЕ и тоя престъпник ПЪРВАНОВ ще му дойде времето ще го хванат как е правил последните 2 мадната престъпления след престъпления и с тея ПОМИЛВАНИЯ и ще го тикнат в панделката до живот аиде ще му ДОИДЕ ВРЕМЕТО И НА МНОГО МИКРИБИ КАТО НЕГО!!!

93

Анонимен

преди 12 години

На това бодигардче Николайчо много му се иска да стане началник на НСО ! Лиже , маже , плюе на ляво и на дясно , да се погнуси човек ! Аман от репресирани , минаха вече 67 г. от 9 .Х.1944г. а от гората още партизани слизат !

92

XX

преди 12 години

МНого истини ще излязат. Колко съветници на Първанов бяха убити? Колко феодали се появиха по време на управлението на БСП, всички техни хора. БСП закриля организираната престъпност, не само, ами организираната престъпност тръгва от БСП, по скоро от ДС, но разликата не е голяма. Гоце, Гоце...този звер страхлив е много вреден за Б-я