53

bg

преди 12 години

TOE TRJABVA DA GO PUSNAT IZ NASCHTE ZIGANSKI KVARTAL4ETA DA SE PORAZHODI MALKO!

52

Дедо Йоцо

преди 12 години

62, ако за младите "леви" значеше "***", то щеше ли толкова много леви млади да ходят с фланелки на "СССР" или *** "Че Гевара" на суратя си? Или викаш *** откак стана на мода, вече се преориентират младежите? За нас навремето "***" беше обида, сега май е като "Добър ден", не знам...Верно е, че не им отбират чутурите много какво е лево или десно, просто гледат модата и си мислят, че веейки петолъчки, правят сечено на лошата власт, която и да е тя, и се изживяват като борци?

51

Дедо Йоцо

преди 12 години

Да им е честито, 57, и ази туй викам! Само дано се опомнят овреме, че сетне пак ще дирят обект за омразата си, а лошото е, когато не найдат такъв! Тогаз почват себе си да ядат и ставаме част от картина на Салвадор Дали...Оная, озаглавена "Предчувствие за гражданска война", дето изобразява как устата ръфат ръцете, а краката мачкат главата на един организъм, решил сам да се трепе...Спокойно можеше да я кръсти "България" картината оня каталанец, ама толкоз му били акъля и общата култура, види се?

50

Манипулация

преди 12 години

Този Брайвик е една фигура създадена от цру с целта да постави европейците на един кантар с арабските фундаменталисти.Един вид, ето вижте...и в Европа има екстремисти готови да убиват невинни хора за болните им принципи.Защо според вас му отделят толкова внимание на този? Мислите ли, че е случайност?

49

Дедо Йоцо

преди 12 години

56, на всички ни е писнало от бавната ликвидация, на която ни подложиха юдействащите през последните 20 години! Бавно и методично, подмолно и тихо властта във всички европейски държави отива в ръцете на гостите на континента, дошли тук през средновековието като търговци и лихвари, и станали господари на бившите си господари днес! Срещу тези обаче войната не се води така, както показа оня изкукал *** в Норвегия, той просто без да ще извърши по-бързо делото на тези, срещу които уж се бори...

48

Анонимен

преди 12 години

В Европа под натиска на тъмни правителства и тайни общества се разиграват наднационални интереси и се потъпкват национални и културни идентичности. Стига сте си затваряли очите. Няма европейска страна с индекс на раждаемаст над 1.9, а за да се запази един етност трябва този иднекс да е поне 2 за всъко семейство. Въпреки тези неоспорими обстоятелства Европа расте по численост. Това идва да ни каже, че прииждат орди от араби, турци, ***, африканци.

47

До Дедо Йоцо

преди 12 години

Ех Дедо, за последния пост ми принуди да ти сложа "+". Да, тук наистина *** се прескачат като зайци на поляна! В българския език няма думато "мразач", затова от езика на друг народ, явно узрял за красивата дума, описваща възвишеното чувство, у нас дойде думата "хейтър". И затова вече наплодилите се *** масово хейтват. Да им е наздраве! 46-ти съм.

46

до 55

преди 12 години

Наистина си прав, не е това начина да идеш да избиеш деца повтарям врагове-деца!!!! Страшно е. Разбирам идеите му, на всички ни е писнало от тая извратена толерантност, която лека по лека ни води до война. Малцинствата не ценят законите ни, не ценят и нашата толерантност, но да отидеш въоражен до зъби и да избиеш толкова деца за мен не е геройство а жалка пародия на мъж.

45

Дедо Йоцо

преди 12 години

Ако беше избил вашите деца или братя, дали щехте пак да го канонизирате за светия? Че света живее в лъжа и неправителствени *** организации коландрят парада, е от ясно по-ясно, но какво отношение имаха към всичко това ония деца в Норвегия? Били са от леви младежки крила на партии, представени в парламента на онуй кралство, е и? С убийството им *** какво постигна, наби канчетата на ония неправителствени *** ли? Или просто почерни 70 семейства, изкарвайки комплексите и бесовете си?

44

Дедо Йоцо

преди 12 години

Явно е пълно с *** тъдява, дето правят герой от един шизофреник, избил деца като пилци? Туй е пътя към идиокрацията, дедовите, а тя вече *** на портите ни! Да ви е честита, сами си я дирите и с тъпани я викате! То, тя само на тълан отговаря, не на звук от цигулка я...Преди години един мъдрец е прозрел лошотията на демокрацията с тези думи-"Лошото при демокрацията е, че и *** има право на глас наравно с другите". Всекой път, гледайки обществото ни и слушайки го, се сещам за тези думи...

43

Анонимен

преди 12 години

Не одобрявам крайните действия на този човек, но и не одобрявам крайната толерантност, която ни налагат насилствено. Ние белите сме единствената незащитена раса... ако кажеш *** хоп дискриминация, ако кажеш *** ..хоп пак дискриминация..все се жалят и все намират изгода от това. Защо няма квота за белите в най добрите универистети в света, защо само белите са длъжни да се съобразяват как назовават човек от друга раса!? Ние отдавна сме малцинство за съжаление

42

Анонимен

преди 12 години

След време този човек ще бъде обявен за герой, помнете ми думите!

41

ах

преди 12 години

защо не го екстрадират в БГ да разчисти *** с крайно геноцидно мислене?

40

Разстрел за изрода

преди 12 години

Тоз, де Брайвик на публична екзекуция както то правят в Китай! Там са твърде благородни и ги стрелят, ама точно в главата. "Провали ли се стрелящия, същият заема мястото на застреляния!" - шегичка, ама каква... Тренирайте стрелба в точност!

39

Дедо Йоцо

преди 12 години

46, акцентирах върху това, че всеки път новините за Брайвик започват или завършват с неговата полит. ориентация. Така не аз вкарвам разговора в политически дуализъм, а самите *** медии, разбираш ли идеята ми, дедовото?

38

Дедо Йоцо

преди 12 години

Друже Хайнрих, туй малко нещо не го разбрах добре...Избил деца оня и така показал мъченичество, тъй ли? Без значение от възгледите им, ония деца са били деца, нищо друго, ако и наистина организациите зад тех да са гнусни и нечестиви. И аз не искам да виждам заблудени деца с тениски на *** Че Гевара, които всеки ден чистят паметника на съветската армия, но нима мога да разстрелвам всеко едно дете с такава тениска? На такива деца е нужно да се говори, не да се избиват и малтретират...

37

До Дедо Йоцо

преди 12 години

Дедо, изводът за особено умните читатели е, че крайнодесното е мно-ого по-хубаво от крайнолявото. В случая се обсъжда "случаят Брайвик", а той е крайнодесен. Ако обсъждахме "Сендеро луминосо" или "Фракцион Роте Армее", разговорът щеше да е друг. Да се тръска оцета и олиото - само в кръчмата!

36

KRIMENA ST ZAG

преди 12 години

As ni mi e tos IKSRIMIZ tvarde pu fkusa,uba4i ima neshtu antagunizti4nu faf negu i edin GROOVE faf dinami4nusta mu...smel i nahut4if,no hrabar i sebiutrizatilen.....plidiram,fse pag za bizmilustna i ukun4atelna prisada.....

35

sostin

преди 12 години

Брайвик почва да ме радва все повече.....:))))

34

Анонимен

преди 12 години

Искал ама от 500 души убил около 10%.Въоражен с автомати пълнители лазерни мерници и тн чудеса на съвременната война.Всеки *** без ръце въоражен със 2 автомата и достатъчно патрони от 500 души ще постигне по-висок резултат.Пълен бездарник.Ем *** ем некадърен.Изобщо що занимавате народа с тоя ***?Дайте да видим Ким,Николета,и Валери как са.Кой още не е оказал подкрепа на Стилиян?Кой е виновен този път че българския народ задмина в потъването към дъното почти всички държави?Станишев?