46

до 50

преди 12 години

Ти недей дава идеи, че току виж решили и данък "бездомни кучета" да ни лепнат и да ни спират всеки месец по 30-40 лв. за пумиярите. И без това парите, които се крадат най-безочливо излизат от нашия джоб, тук-там и от някоя организация в чужбина.

45

До омбашията

преди 12 години

Омбашията *** такъв ти пак ли си тук ,не разбрали , че от твоите жалки възгледи по отношение на тези дечица на всички ни се повръща . И пак ще кажа - ти рано или късно ще си платиш. Господ ще те накаже.

44

Анонимен

преди 12 години

"Издръжката на дете в социален дом струва на държавата 7700 лв. годишно."***/article?id=334109Спрете с тия спекулации - "то няма пари за децата, те за кучетата дават". Че сте пратили 1 левче на Великден и си мислите, че сте много милосърдни и сте направили голямо чудо за някое дете...Това, от което се нуждаят и децата, и домашните любимци, е ГРИЖА, ВНИМАНИЕ, ЛЮБОВ - ако ви е грижа наистина, се постарайте да я получат, а недейте дава акъл кое колко пари му трябвало...

43

Анонимен

преди 12 години

Време е хората,които под абсолютно всяка статия пишат за кучета,да пият по един валериан и да спрат да се пенят във всеки форум.Кога най-после ще проумеете,че за всичко сме виновни НИЕ,абсолютно всеки един от нас е отговорен пред тези деца.И ще ви кажа защо - всеки път,когато блъснат дете на пешеходна пътека,когато пребият възрастен човек за 5лв,когато убият,изнасилят,отвлекат или измамят някого,всеки от нас си казва добре,че не съм аз и превключва канала на някое малоумно шоу!Не сме народ.

42

До 41

преди 12 години

Не е нужно някой от нас/вас да си осиновява *** :Д Автоматично след като започнеш работа и вземеш да плащаш такси на държата си осиновяваш поне 10 ***. Защо да го взимаш да ти цапа в къщатата ? :Д А и да те питам като много знаеш - Ти куче да не си осиновил ?!?! Ако е така предрарително ти се извинявам и ти свалям шапка. Но само ако лаеш без причина... за какво си говорим. Та за циганчетата отново :Д вие си работете може и без да ги осиновявате.. Peace

41

Chikatilo

преди 12 години

47....ами вместо за кучкарници ветеринари и куп други простотии да ги бяха дали парите за децата! Самите кучета не са виновни...ние сме виновни, че ги търпим толкова време...очи народ и като всяко стадо овце около нас все кучета и кучкари...как па свестни хора не останаха бе?????

40

до 44

преди 12 години

Извинявай, ама за година и половина да починат 18 деца........дете на 16г. да тежи 10 кила.......то па бива бива.......

39

Анонимен

преди 12 години

Сигурно кучетата са виновни и за тези деца а?

38

Анонимен

преди 12 години

бива ли така - магистралите са по-важни от децата и кучетата...

37

до 40

преди 12 години

Първото, което е, от децата се печели много повече пари, отколкото от кучетата. Направи си малка равносметка и ще видиш, че е така. Второто, което е, стига наистина с тия сравнения деца - кучета.

36

Анонимен

преди 12 години

А защо не кажат от какво са били болни тези деца? Другарката министърка дали е наясно, че има и нелечими заболяваня точно при децата? В домовете за здрави деца няма толкова персонал, просто защото не е необходим. 172 души се грижат за болни деца, а те за съжаление понакога умират въпреки всичко.

35

нина

преди 12 години

това е нечувано!ако не беше министъра тези неща щяха да продължават!

34

до 21

преди 12 години

Ако всички като теб, които само критикуват, че има хора, които ги е грижа за животните, си осиновите по няколко *** и ги възпитавате, държавата ще цъфне и върже и интеграцията на ромите ще процъфти и всичко...Ама няма да го направите - защото сте много по-бездушни, отколкото си се представяте!

33

Анонимен

преди 12 години

Напротив - нещата са много съизмерими! Когато си оправим домовете за деца и се въведе строг контрол тогава можем да се занимаваме с пумиярите и да им строим приюти с климатици, телевизори и бидета! С парите за приюти за песовете могат да се направят прекрасни къщички за дечицата! Докато децата живеят така е престъпление да се мисли за кучетата! Ама понеже от децата пари не се печелят се протестира за кучетата иначе от къде ще се цедят парици?

32

az

преди 12 години

А тези който ги гледат деца нямат ли? Така ли гледат и собствените си деца?Всеки си плаща за греховете и цената е висока.Живота ни е дар от Бога и трябва да се изживее.

31

toto

преди 12 години

ееее тези деца не са специални като Благой (багата), за един бандит може 300 000 лв и специална апаратура (според статия от ваши конкуренти) а за другите ако им е писано ще живеят :(

30

Калин

преди 12 години

В дома живеят 150 деца, за които се грижат 172 служители. При проверката не установихме за тези деца да са били полагани адекватни грижи, каза още Атанасова, цитирана от БТА. ...............................Капацитет та дрънка ..управляваме ... къртим мивки..потребявам.. къртим мивки

29

до 18

преди 12 години

Вкарай малко акъл. За 150 деца се грижат 172 души! Щом има заплати за толкова хора, дали в парите е проблема???

28

възмутен гражданин

преди 12 години

Важното е да се строят кучкарници, за да са ни щастливи бездомните кучета. Заведете тия от "четири лапи" да погледнат и да застанат на двете си лапи като нормални хора и стига са говорили глупости. Повръща ми се от тях. Питам ги къде са заровили съвестта си.

27

до 11

преди 12 години

Отношението към животните показва отношението към хората. Ако всички в държавата уважаваха кучета, котки и други животни, нямаше да има изоставени деца, да не говорим за такива изродщини, като в тази статия.