57

до 59

преди 12 години

Не се отваря дискотека за непушачи, просто защото няма закон за тютюнопушенето и тази дискотека няма да има шанс. От първи Юни след като има закон всички заведения ще са равнопоставени и ще фалират само тези, които имат калпаво обслужване и скапана храна. Ето тези изверги реват - скапаните ресторанти. Я *** в Хепи примерно да видиш, че залата за непушачи е по-претъпкана от тази за пушачи.

56

Антон

преди 12 години

Хайде стига с тия "фатални" последици за бизнеса. В толкова държави по света пушенето е забранено и не са се сринали икономиките им, само ние тук в България очакваме ресторантите да фалират заради забраната...Червената пропагандна машина не спира да бълва помията си, за да плаши народа.

55

Анонимен

преди 12 години

Аз пуша по 2-3 цигари дневно и не ми е проблем. Но ще ми е кеф да въведат забраната, защото познавам доста кръчмари и кафеджии ,които си бяха сложили лика на Вожда-Слънце в заведенията. Сега добре им го забиха герберастите. Пак да си сложат снимка, даже по-голяма.

54

До Lucky Shit

преди 12 години

Ми то няма едно заведение което да не е за пушачи. Да не говорим разделението вътре е тая маса тука за пушачи тая на 2м от нея за не пушачи. Резултата дрехите ми смърдят на ***. Или в някоя дискотека или бар - там нямам избор за сега, там освен че смърдиш на пор като си тръгнеш може и да бъдеш изгорен. Така че не ми обяснявай къде да влизам, а по скоро гледай ти къде да не пушиш от 1ви.

53

до 66

преди 12 години

Заведенията не са за пушачите, тумор. Те са за всички. Беззаконието и наглостта на пишачите направи заведенията само за пушачи.

52

Анонимен

преди 12 години

Наглите са точно непушачите, вие ни забранявате да пушим в заведенията за пушачи, а до момента не съм видял някой да пуши в МакДоналдс.

51

Е - Ник

преди 12 години

"Бизнес" - от английски значи "работа". Грешно го разбират кръчмарите. Като не им отърва - да хващат мотиките и да работят наистина нещо общественополезно!

50

Анонимен

преди 12 години

Какъв бизнес, бе? Кръчмарството си е кръчмарство, обслужване, а не бизнес.

49

pl

преди 12 години

Непушачите са толкова озлобени, заради безмерната наглост на пушачите. По същия начин както българина е озлобен заради безмерната наглост на ***. Тези две групичките "хора" са в състояние да вбесят всеки един нормален човек. Озлобените непушачи са следствие от наглостта на пишачите. Престанете да квичите и да ни тровите, тумори!

48

Рачо

преди 12 години

Спокойно, забраната може и да си я има, но след като никой не следи дали се спазва, все едно я няма.И в момента например има забрана да се пуши в такситата. В същото време във всяка една таксиметрова компания можете да си поръчате такси с изричното изискване в таксито да се пуши. Ако искате пък в таксито да не се пуши, също е добре да го заявите при поръчката. Защото забраната си я има, но щом никой не следи дали се спазва, всеки си прави каквото си иска.Така че, спокойно!

47

Анонимен

преди 12 години

Ако забранят и алкохола всичко ще е наред

46

Cleo

преди 12 години

Направи им кутията Арда по 20лв, а пък ги остави да си пушат където искат ...

45

П

преди 12 години

Като си толкова против дима, вземи си отвори дискотека в която не се разрешава пушенето!Не ми е ясно, като сте толкова диско настроени, защо не се намери един диско собственик да отвори дискотека със забрана за пушене?

44

Анонимен

преди 12 години

Супер, най-накрая :) Писма ми след всяка кръчма да трябва да си пера дрехите.

43

да бе

преди 12 години

Ще им паднат п***ките, на запад оборота бил паднал - тук въведоха забраните преди години още, вечер след работа не мога да си намеря място в заведения ако не съм направил резервация 1 седмица по-рано ... само глупости дрънкат мизерниците ... просто пушачите си стоят в салона или излизат отпред за по цигара - мой приятел даже се радва на това, понеже така се запознава с нови хора докато си дърпат по цигара

42

Do Gligor

преди 12 години

Глигор рече: "Хайде сега пушачите, събирайте си багажа и кеф ви в Турция, кеф ви в Афганистан! Там ви е мястото, ориенталци-тутунджии! Сигнализирахте за неуместен коментар"Глигоре, проблема е, че даже и в Турция отдавна не се пуши в заведенията ... Иначе казано и те са преди нас, пък и не са фалирали нещо ...

41

До Стоянов

преди 12 години

Ееее, ти па много отворен - след всяка вечер в заведение да си носиш сакото на химическо .... т

40

не ревете

преди 12 години

Ако забраната е обща НИКОЙ няма да фалира! Данеби пушачите да не излизат повече? Айде стига глупости! Бъдете хора, а не ***!

39

Анонимен

преди 12 години

Не се забранява на пушачите да пушат, никой няма да ви конфискува цигарите или да ви ги дърпа из устата, просто няма и аз да пуша с вас, щото не искам, а не както е сега да отида на диско и да се надишвам с дим, да ми дразни на очите и да смърдя на катран.

38

Петърчо

преди 12 години

Викаш , щом там нямат елементарна култура , що пък ние да имаме. Ми какво чакаш? Събличай се и ходи да пикаеш по улиците. Стани по-ингилиз от ингилизите. Така де , ти се засегна че онази бабката визирала Бг мъжете. Ми тогава пусни жената си да стане ингилизка. Не е късно!