147

лидер

преди 12 години

искам ряпа,искам моркови,искам зеле...

146

Анонимен

преди 12 години

браво на сидеров! прецака сергюн станишев типично по бесепарски! кат стар комунист влезе в редовете на врага и кат стар диверсант ги саботира! браво!

145

недоволен

преди 12 години

Типичен *** е този Сидеров и той скоро ще го разбере, когато отиде при Костов, Мартин и компания. То да лаеш срещу ДПС, а тайно да поддържаш Доган за Цанков камък, две години да поддържаш ГЕРБ въпреки антинародната политика на тази измислена партия и да правиш всякакви дребни далаверки, на такъв екземпляр не може да се разчита. Белене е ябълката на раздора , не за това че проекта е лош, а защото ГЕРБ не участва в разпределението накомисионните. Това е проблемът, за народа никой не му пука.

144

анонимен

преди 12 години

На този *** не може да се вярва!

143

чарли

преди 12 години

Много се краде в тази държава.Как никой не го вижда.

142

Анонимен

преди 12 години

абе никой не се е съмнявал че болен си е ***.

141

анонимен

преди 12 години

А, не е луд.Притиснат е от двама от Атака , купени от ГЕРБ.Сбогом на Атака и на ГЕРБ.

140

do 150

преди 12 години

Prav si To6o ama *** sme nie za6toto takiva gi izbirame da ni ebavat ot vsi4ki strani,zatova trebva totalno iz4istvane na nacijata kakvoto ostane pone ste e na 4isto a na koito ne mu darzat ga6tite napuskaite i ni ostavete na mira za da ziveem.

139

Gero

преди 12 години

Egati ta6aka 6outo e palno,furnadjiiskite lopati se ra4kat edni drugi seirat sega zapo4va voinata na dripite.

138

Волен е луд

преди 12 години

Сидеров не е психично боленпросто е ЛУД!

137

S@D

преди 12 години

Tova e samata iztina v BG samo partii koito sa *** i komunisti4eski *** tova sa xora koito gledat samo sobstvenite si interesi ,ima edna prikazka:v tazi strana glupacite ne svar6vat.

136

Тихомир Томов

преди 12 години

До 142 Не само това е годишнината , която сме длъжни да отбелязваме с достойнство . Утре е и рождения ден на най -големия приятел на България . Човекът , който даде на България всички територии отнети от великите сили след първата световна война , без да загине наш войник . Сега от тях само Южна Добруджа е в границите ни !

135

Бай Тошо

преди 12 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ = ЯНИ ЯНЕВ = ***

134

Анонимен

преди 12 години

а нейните думи бяха проекта Беляне не е пропрционален на българската икономика.

133

Анонимен

преди 12 години

Най точно го каза Кристалина Георгиева , аз само ще допълня нейните думи , не може страна с 50 млрд, БВП да прави единична инвестиция от 10 млрд с ниска норма на печалба и огромен риск както и в бъдещите пазарни позиций така и ако щете от чисто екологично естество .

132

Анонимен

преди 12 години

До 137 значи руснаците дават 10 млрд и искат примерно за 20 години да си ги извадят , те тогава ще стана 20 млрд с лихвите , безлихвени заеми никой не дава , от някъде трябва да дойдат тези пари , от къде , ако не от нас потребителите , на какви цени , какви ли не цифри се извъртяха едно е сигурно ,че няма да са същите , я ми кажи днес от износа на ток вкл.и козлодуйски кой печели , на ясно ли си как стоят нещата там.

131

анализатор

преди 12 години

зрелища..

130

Анонимен

преди 12 години

Само да кажа че Сидеров е купен с парите за пенсии които ГРОБ крадът всеки един ден

129

анализатор

преди 12 години

"Защо днес.бг още не са пуснали най-важната новина за деня: че минималната заплата ще нараства с едва по 20 лева на година в следващите 3 години, т.е. ще продължим да обедняваме в обозримото бъдеще според плановете на правителството........"Ти сега ще поискаш и списъка с на "наградените с куфари" от преди 1989г, заради който застреляха Луканов. Няма как глад и жрелища ни чакат.....

128

ГОДИШНИНА

преди 12 години

Утре се навършват 136 г. от Априлското въстание, макар и трагично, то е едно от събитията в нашата история, което ми дава опование, защото е имало хиляди БЪЛГАРИ, които са дали най-милото си за род и родина!!! На тоя фон, измислени "държавници" и платени "патриотари", като Борисов, Сидеров, Първанов, Я.Янев и прочие грабители и унищожители на идеала за силна България са ЛИЛИПУТИ заслужаващи нашата омраза и презрение !