17

Анонимен

преди 12 години

до 18 да им имаме *** , най реномираните университети в света са там .

16

Анонимен

преди 12 години

Това са правилни мерки , но без разузнаване и без да се изкорени злото няма да стане , просто трябва да се премахнат условията за радикализиране на исляма , тоест мирен процес в Близкия изток и демократизиране на Иран , а и на целия регион , това беше целта в Ирак , трудна но не непостижима , вижте в Авганистан , тези са неспасяем слуай

15

Ivan Grozni

преди 12 години

Цъкайте минуси, но явно не летите редовно.. опитните пасажери през смях се подиграват на "мерките"... пълен та*ак са...

14

Анонимен

преди 12 години

Евродепутати се оказаха големи защитници на ислямския тероризъм! За какво реват не мога да разбера. Сигурността на полетите трябва да е първостепенна задача.Човек трябва да се чувства сигурен, когато лети със самолет.

13

Васил Василев

преди 12 години

Тези мерки могат да действат само за изцяло неподготвени и несъобразителни камикадзета :) Веднъж се прибирах от САЩ заедно с един украинец мой колега, който носеше канабис в себе си.На газ-анализатор камерата вкараха мен, а това се случи, зашото бях 10-ти, или там на колкото души вкарват един в нея. Пича след мен мина спокойно проверка, пожелаха приятен полет и т.н. В цял свят всичко се случва по сигнал, или нещо което да вади очите.

12

читател

преди 12 години

Правилно!Хубавата държава, създадена с много труд трябва да се пази от отрепките.Няма идеална държава, но някои се стремят към такава. Други се движат в обратната посока.Който не му харесва, да не ходи, нека си стои в очинката.

11

лист 234

преди 12 години

стига сте мрънкали, след като целия свят иска да отиде в САЩ, така трябва ,одобрявам мерките изцяло

10

Бай Иван Пловдивски

преди 12 години

Четеш коментарите и се уверяваш в свещенната "тъпота" на народонаселението. Дами и господа, за вас не Европейски, а само Съветски съюз ви трябва!

9

Ivan Grozni

преди 12 години

Краварите съвсме изперколясоха...

8

до 1

преди 12 години

Ти съществуваш само защото има какво да плюеш, защото ти самия си никой - без собствени ценности и стойности. За себе си можеш да кажеш "какво не си", но няма какво да посочиш "какво си". Такива преди 30 години се самоопределяха като "безпартийни комунисти" .

7

Анонимен

преди 12 години

Постепенно САЩ се превръщат в СССР и го очаква края на СССР - икономически колапс и социални вълнения

6

razgradski pop

преди 12 години

американската ексцесивна параноя няма край...

5

преди 12 години

Хахаха, "демократи" защитават комунистически методи от времето на ДС и КГБ - и това доживяхме:)))

4

Анонимен

преди 12 години

Коментарите до тук - смешни и жалки! Нека ви поставят и по един чип и Вашингтон да ви следи къде ходите ......това вашето е капиталистическо робуване и чак да се радвате.........жалко е

3

jj

преди 12 години

"АнтЕтерористичните..."Задобрявате...

2

Алов

преди 12 години

Винаги съм казвал-Не си купувайте билетчета !

1

Анонимен

преди 12 години

Това *** дето ще почнат да мрънкат не ги засяга , те си ходят само в съветския съюз хахах кеф ти русия , кеф ти украйна нали ? :)