117

tor

преди 12 години

тои цвятко може и и един език да и удари щом е хамериканка

116

До 119

преди 12 години

Е, ти как мислиш, може ли в Симеоново без джип?

115

@@@

преди 12 години

Е на ли е американка,а ние бг на пешеходна пътека сме круши........къде беше цветанов да помогне на двете българки

114

???

преди 12 години

Какво става с руският офицер от полицията Николай Мирошкин който оня ден погуби в катастрофа в Санкт Петербург четири човека, сред които майка и малкото й дете?Арестуван ли е?

113

Анонимен

преди 12 години

Цветанов е разжалван до регулировчик, тъй като всички служители в КАТ са подведени под отговорност за неуместно повишаване на трудовите си възнаграждения без да издават касов фискален бон и да декларират доходите си. Междувременно премиерът Борисов отряза още една лентичка на специално платно за блъскане на пешеходци открито по програма за възобновяеми енергийни източници, т.е. по малко пешеходци по-малко гърла за пенсия!

112

Анонимен

преди 12 години

А дали Цветанов ще направи същото и за баба Гицка от Горно Нанадолнище ако я бутне кола на пешеходна пътека? Едва ли... По-интересно е защо отговорните за тази дейност служители не са си вършили работата? Или са чакали вездесъщите Цветанов и Борисов да се намесят?! Това се казва липса на държава.

111

ха-ха-ха

преди 12 години

Това бие на поредното ПР мероприятие :))). Като знам акъла на Цуцко сигурно са дебнали жената за да я блъснат и Цуци да събере точки :)))

110

Анонимен

преди 12 години

срам за България,за няква си american bitch лично министър да помага,ей тва си е робска психика на робски народ,уууууууууууууу!!!

109

Анонимен

преди 12 години

Продължение: Американското правителство реши на извънредно заседание на горната камара на Конгреса да нанесе превантивен въздушен удар. Крайцерът Аврора се придвижва към пристанище Бургас със Таджикски спецчасти, които ще осигурят спокойствието на пешеходците там. Междувременно Румънски мироопазващ конвой бе блъснат от насрещно напряко преминаващ влак :0

108

мечо пух

преди 12 години

Аз се чудих къде се е изпокрил Цецко при наличие на толкова много трупове в последно време, а той милия станал регулировчик по кръстовищата и зебрите.

107

Анонимен

преди 12 години

Какво ще стане с отговорностите на общината за изядения от кучета професор.Цветанов какво каза?

106

blue label

преди 12 години

Цвръцко да не е искал да купи апартамента на прегазената и тя да му е отказала....и той да е въртял гуми от яд???!?!?!??

105

tosh

преди 12 години

заглавие от друга платена медия: "Цветанов и НСО спасиха блъсната на зебра"Явно те все още разчитат, че ние българите сме глупави и не можем да разсъждаваме.Еми изненада, можем, а вие си хабите парите на вятъра.

104

???

преди 12 години

Виновният шофьор с ДЖИП ли е бил?Да не е някой ШАМПИОН?А алкохолната проба КАКВО ПОКАЗВА?

103

Иван

преди 12 години

Или шофьора е връзкар (от недосегаемите) или американката е някаква публична личност. За обикновен човек такъв шум едва ли щеше да се вдигне. Факта, че е американка и толкова се шуми означава, че за българите в България никой не му пука, защото на ден стават по няколко такива инцидента с българи, които между другото си плащат данъците в България, живеят в България и работят в България...

102

tosh

преди 12 години

"От рецепцията на хотела министърът разбрал, че там са настанени група американци. Пострадалата чужденка е докарана във ВМА в тежко състояние със счупвания, но животът ѝ е вън от опасност, потвърдиха от лечебното заведение пред Фокус."Допълнение от друг сайт. И така ако не кажете името на шофьора, блъснал момичето, което е в тежко състояние със счупвания, имам пълното право да си мисля, че е приятел на Цветанов.

101

Анонимен

преди 12 години

PR!

100

tosh

преди 12 години

"Цветанов звънял на телефон 112, за да осигури линейка" А шофьора не е ли осигурил линейка досега? Или е забравил номера 112 или 150 и е чакал направо да стане чудо?Ей стига сте лъгали, ами кажете кой е този шофьор, че ми писна от вашите манипулации.

99

Анонимен

преди 12 години

Блъсната на зебра! Е, браво! Какъв имидж има България пред света? Че тука всеки джигит може да те блъсне или ако случайно не те блъсне ще те разкъсат бездомни кучета! Колкото до намесата на Цветанов, ами направил е нещо, което всеки нормален човек станал свидетел на катастрофи би следвало да направи. Просто една разумна човешка постъпка.

98

ddi@mail.bg

преди 12 години

ВСИЧКО Е ПОСТАНОВКА ЗА ЗОМБИРАНЕ НА МЪРТВИЯ ИМИДЖ НА ЦВЕТАНОВ И ГЕРБ...А ТАЗИ АМЕРИКАНКА КАКВО МАЙКА СИ ТЪРСИ В БЪЛГАРИЯ ?НАС НИ ТРЕТИРАТ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕ НИ ПУСКАТ В АМЕРИКА, КАКВО ТЪРСЯТ ТЕЗИ *** В РОДНАТА НИ СТРАНА - И ТО В СОФИЯ, КОЯТО БОМБАНДИРАХА ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, ЗА ДА ВЗЕМАТ ОТ НАС СВИДНИ ЖЕРТВИ И ДА РАЗРУШАТ СТОЛИЦАТА НИ!!! НЕКА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА УБИЕ ПО ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ, ТУРЧИН, *** И ЕВРЕИН И СВЕТЪТ ЩЕ СТАНЕ ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ...ИЛИ ПОНЕ БЪЛГАРИЯ!