47

Анонимен

преди 12 години

"страната ни трябва да започне да мисли за развитието си в дългосрочен план"-че три години като член на правителството как мисли бе герой от турски сериал?Нали твоят патрон мисли вече как да манипулира следващите избори,та (в дългодсрочен план)още четири години да ни закотви с най-ниски заплати и пенсии и високи цени на хранителни продукти,ток и парно, бензин,здраве и образование.Този въобще слуша ли го някой?

46

Българин

преди 12 години

ИСТИНСКИТЕ приоритети на България са ясни и очевидни:1. Дехъхризация. Отврътителната, хъхреща *** чума затрива Отечеството ни и наш дълг е да се справим с нея. Издръжката на ***, щетите които нанасят ни струват милиарди ежегодно на практика *** са основната причина страната, в която живеем да е най-бедната в Европа.2. Обръщане на демографската тенденция. Държавата да насочи усилията си към рязък ръст на раждаемостта - и то сред Българите и останалите бели хора в държавата - просто за да не изчезнем.3. Защита на човешките права. Достоен живот, неприкосновена частна собственост - това са основни човешки права, които държавата сега отказва да защити. Просто не може хората в малките населени места да бъдат ограбвани през месец и да се лъжем, че всичко е наред. Щом държавата е неспособна да защити гражданите си и собствеността им, значи тя не функционира.4. Възраждане на Българската икономика, на първо място на селското стопанство. То е основата на всяка икономическа структура, върху него се надграждат много отрасли на промишлеността.5. Създаване на стотици хиляди нови работни места и рязко повишаване на жизнения стандарт на населението. Това е нужно и за да бъде пресечено изтичането на млади хора извън страната процес, който на практика я убива.6. РЕАЛНИ облекчения за дребния и среден бизнес и изграждане на стабилна средна класа. Средната класа е опората на всяко модерно общество, тя плаща основната част от данъците, тя създава основната част от брутния вътрешен продукт и е залог за просперитет на всяко едно общество.7. Подобряване на условията за живот, основно в малките населени места. Това ще позволи по-пълноценно използване на ресурсите на страната. Нищо добро не чака държава, в която огромна част от населението е струпано в 2-3 големи града.8. Привличане на колкото може повече етнически Българи от околни и не само околни държави в страната. Това ще спомогне както за обръщане на негативните демографски тенденции и стабилизиране на социалната система, така и за икономическото овладяване на изостаналите в развитието си региони.ТОВА за мен са истинските национални приоритети !!! Но от *** като Плевнята и престъпникът борисов не очаквайте да ги издигнат !!!

45

мафия

преди 12 години

Не ми е ясно как хората по сайтовете постоянно плюят Плевнелиев ..а имал най голям рейтинг.Голем цирк въртят някои добре платени хора.

44

akud

преди 12 години

kartinata zad prezidenta e mnogo pravolna

43

Комсомолец

преди 12 години

Ето, това бяха комсомолските секретари, които не понасях-мазни, услужливи, кротки, с агнешки гласец, пеещи по нотите на партийния секретар.Явно, че има още за какво да се използват.

42

Българин

преди 12 години

Абе, тоя ли ги е измислял тия приоритети или борисов му е плюл в муцуната ???Народе ***, как можа да гласуваш за тая нещастна марионетка?

41

Анонимен

преди 12 години

Hubavo,ama BKP/BSP/ sa vinagi protiv !Sabotaj,sled sabotaj.

40

Анонимен

преди 12 години

До вчера плюехте по Първанов,сега по тази мижитурка!Ха сега,за Първанов /+/,за мижитурката /-/

39

Анонимен

преди 12 години

само едно не разбрах - кои са тези шест приоритета? ние, българите, може ли да ги чуем или прочетем, все пак?

38

палячо

преди 12 години

Плевня смотана - народа мре от глад, реалната безработица е 20%, маса хора нямат нито работа, нито пенсии, *** банди върлуват безнаказано. Аватара на Тиквата седнал да разтяга локуми и да развива теории, вместо да даде срок за спиране на геноцида на малкото останало българи.

37

Анонимен

преди 12 години

на фона на мазния Гоцю,този ми се вижда съвършен!

36

Мнение

преди 12 години

Г-н Плевнелиев, Вие отново сте неадекватен към актуалните проблеми на нацията !Твърде много купешки фрази и патетика лишена от смисъл !Приоритетите на всяко управление са икономическото развитие и благосъстоянието на нацията !Еврофондовете не са Панацея, а помощен инструмент !!!Идете си с мир !

35

konsiel_gomes

преди 12 години

Къв е тоя Плевнелиев - да го махате от тука! Съвети щял да прави - какви глупости говори - само петни президентската институция! Той е марионетка в ръцете не Бойко и компания.

34

Анонимен

преди 12 години

Важното е да има комсомолски речи...

33

Анонимен

преди 12 години

Те работят чудесно!Да се плати на миньорите да копаят по-бързо, защото натискаме много силно дъното!И то с помощта на институциите.Невероятно е, че имат още сили, средства и вдъхновение, за да се "развиваме" още по-успешно все по-надолу! Ашколсун!

32

Анонимен

преди 12 години

shte vi kaja koi *** S PODKREPATA NA BORISOV I CVETANOV I MANIPOLIRAHA VOTA KAKTO STANA V PLOVDIV S KMETA I

31

Анонимен

преди 12 години

ГОСПОДИ ,КОЙ ГО ИЗБРА ТОЯ НЕАДЕКВАТЕН *** ЗА ПРЕЗИДЕНТ ???ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ НИ СА АФРИКАНСКИ А ТОЯ *** СЪНУВА РАЗНИ ВЕЛОАЛЕИ И МУЗЕЙ...*** СМЕШЕН

30

До пиченцето 31

преди 12 години

Когато няма предпоставки и обстоятелства за хората в дадена общност да се развиват нормално, тогава и техния напредък (по- точно липсата на такъв) не би трябвало да се възприема като личен провал! Да, не всеки е достатъчно амбициозен и упорит, но и нищо не се прави по въпроса ситуацията да се промени! Виж ни образованието, виж ни културата! Тя е огледало на всичко останало- нима в миналото са се раждали по- добри актьори, например?? Не! Ценностите и действителността са били други, само тогава може да се прояви истински талант- когато душата е чиста и непокварена! Ама май наистина това си е и световна тенденция! Приказките за илюминати, за HAARP и т.н. не са художествена измислица.. Човечеството го чакат тежки дни! Вярвайте силно Бог!

29

George1

преди 12 години

Тоя *** да спре да словоблудства и да се заеме с истинската работа заради която го избрахме.Вместо да инициира промени в правосъдната система и да почне да отзовава доносниците които се изживяват като несменяеми посланници,той с всеки изминат ден заприличва на агент Гоце.Съжелявам че гласувах за тоя ***.

28

Анонимен

преди 12 години

Тоя най - после се усмихна. Взел е първата си президенска заплата, а в същото време НОИ системно не изплаща болничните и помощите за родилките, за да пести средства.Честито на всички