220

trol

преди 12 години

Az ot godini prizovavam na tozi sait..HORA NE PLASHTAITE OSIGUROVKI !! Davate si parite,a pensii niama da ima.Kolko pati kazah..vnasiaite si gi v banka vseki mesec,i nakraia znaete che sa si vashi.A kolkoto do zdravnite osigurovki....vseki si preceniava,no spored men sa si pari investirani v kosmicheska cherna dupka. Hubav den :)

219

Анонимен

преди 12 години

Снимката е на жалко същество, обречено да краде и лъже за да оцелее!

218

Анонимен

преди 12 години

Ееее голям плямпар .....Вече не свикна ли с това че си никой....

217

Анонимен

преди 12 години

Тоя папагало-хамстер заложи най-големите капани в икономиката, че трепането му е малко... Сега усеща, че провала му на следващите избори, пак ще е катастрофален и се опитва да всява старх сред народа...

216

до 246

преди 12 години

Станишев и сие крадоха, но оставаше и за народеца! По това се различават червените от другите айдуци, дето се пишат "десни". О по бай Тошово време се крадеше, ама раздаваха апартаменти на дребните хорица, а не им ги взимаха часни изпълнители!Станишев краде, краде, и остави 6 млрд. лева резерв и пълен бюджет, като вдигаше всяка година пенсии и заплати.Нека сега да видим борецът с кражбите Боко какво направи? Искам пак с Гърция да ни сравни - вместо 14 пенсии х 700 еврака щели да вземат само 13!

215

Анонимен

преди 12 години

до Ех ... прехвърли коментара си до ... тъпир , а не до архар ... 242...

214

архар

преди 12 години

5 12 ОтговориАрхар не, а тъпир..... Приятел , ти сигурно си от кликата на другаря ти Станишев и добре си си поживял през тия години , затова ги защитаваш ...Тогава просто нямаше Държава, ако си прочел доклада на STRATFOR , защото другарите крадяха тотално, затова им спряха всички проекти от ЕС и всички Еврофондове ...Вътрешният министър,ако си спомняш се договаряше с наркотрафикантите за % от бизнеса, напиваше се и пикаеше в фонтани , окрадоха парите за проекта БЕЛЕНЕ и т.н и т. н. ...

213

razgradski pop

преди 12 години

20% скок...от 200 на 240 лева...чакай че свят ми се зави...такъв главоломен скок...по-полека трябва...

212

Анонимен

преди 12 години

Гоцко милиардерчето още ли не е триперясал гъзната *** на тоя ***, та постоянно си държи *** уста отворена и ръси глупости по медиите!

211

Анонимен

преди 12 години

Отвратен съм от лицемерието и лъжите на Станишев.Най- подмолното , най-циничното крадене е ставало от хора на неговата партия,сега тръгнал акъл да дава?!?Др. Станишев ние ви изхвърлихме,изритахме,,пратихме ви на ***,а вие подавате глава от мръсотиите и си позволявате "акъл "да давате.

210

истина е

преди 12 години

Колкото и да не им се вярва на ГЕРБавите, това което казва Станишев си е самата истина!!Видя се тяхната, простотия и некадърие отвсякъде. Само в две неща ги бива - крадене и лъжи!Не сме имали по-смешно правителство!

209

Ех

преди 12 години

Архаре, Каде ги видя тия хубави години,като беше толкоз хубаво защо не е на власт и тези златни години да продължат.

208

Архар не, а тъпир

преди 12 години

2005-та до 2009-та бяха най-добрите ни години! Съсел или гей, не знам, но Станишев, въпреки намесата на Цар и Доган се справяше в пъти по добре от тези ченгета -комунисти от ГЕРБ!Ква икономока бе, за първо тримесечие сме в рецесия, а ГЕРБавите крадът като за последно!

207

Анонимен

преди 12 години

страх го е .че ако му вземат пенсионерите няма кой да гласува за него.

206

топала

преди 12 години

и станишев и боко тиквата са комунистически *** и ***

205

Анонимен

преди 12 години

А да бе все едно ти не го правеше това!!!!!

204

батето

преди 12 години

Е, сега други подкупват както вас преди....

203

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВ , МАИ СИ ПРОПУСНАЛ ДА КОМЕНТИРАШ ТОЗИ ДОКЛАД ???

202

??????

преди 12 години

STRATFOR...Проучването й за България се отнася за периода до 2008 г. и е актуализирано до юни 2009 г. преди последните парламентарни избори....България е център за проституция, трафик на хора и наркогрупи. Организираните криминални групи са активни и влиятелни. Бизнесът често е обект на изнудване и имуществено разграбване. Също така организираната престъпност е инвазивна (проникваща) и играе голяма роля в правителството и бизнес операциите.Сигурността в пристанищата е нулева.Мафията владее портовете и ги ползва постоянно за контрабанда и други престъпления, които не се докладват и остават без противодействие.Сигурността по пътищата и железниците е отчайваща контрабандата и други престъпления не се докладват и няма противодействие. Кражбите на карго са чести, включват насилие и са значителен проблем за прекъсването на веригата на доставките. Корупцията в правителството и полицията е всеобхватна, виртуално безнаказана, част от обществото. Организираната престъпност контролира изцяло веригата за доставки. Чуждестранните компании са редовна мишена за организираната престъпност. Поне веднъж месечно те са жертва на рекет, негативни пиар кампании, физически нападения срещу компанията и нейните служители.

201

КАРНОБАТ

преди 12 години

за аец белене