17

РАД

преди 12 години

До 17Май на теб нещо не ти е ясно!Я да видим,дали ще разбереш нещо простичко.Тоталитаризъм и ислямизъм са коренно различни понятия.Например в тоталитарни държави като Куба,Венецуела и др., няма ислямизъм!2. Ако не знаеш, да ти кажа-един от най-големите конфликти през 80-те е между комунистическия СССР и ислямските сили в АфганистанЯсно ?!

16

Анонимен

преди 12 години

Да се върне смъртното наказание.Този се хили щото след 10 г. ще е навън за "добро поведение".Направо да го екзекутират.Нито се кае нито съжалява.Какво са виновни децата?

15

Анонимен

преди 12 години

Брайвик Президент!!!

14

уфффф

преди 12 години

Абе какъв ислям ви тресе всички които го защитавате?????аз знам,че той уби 77 деца?????какво общо има тук исляма????

13

Анонимен

преди 12 години

На острова е имало доста младежи с имена "Мохамед", "Махмуд" и другите им там... Тази партия брани някои интереси - също като нашата ДПС! Искат мир и любовмежду всички ,обаче няма как да стане ...Мюсюлманите си строят джамиите и накрая Европа и техните либерални партийки ,ще сложа бурките!

12

до RAD

преди 12 години

Ислямизъм=комунизъм=тоталитаризъм... Кое не ти е ясно?!??

11

Анонимен

преди 12 години

Брейвик е доста умен човек - направил е нещо за повечето хора чудовищтно ,обаче организацията му е била перфектна.. Ако имаше 1000 такива човека в Европа нямаше да има джамии.

10

RAD

преди 12 години

Чета писанията по-долу и недоумявам. На всички,дето пишат,че мразят исляма, ще кажа: ОК! Всеки има право да е против ислямизацията! Аз също съм против заливането на Европа от исляма, но едно е да си радикално против и да опитваш да направиш нещо в тази посока,друго е да избиеш 77 европейци (основно деца!!!),щото били марксисти под прикритие!!! Де е идеята за исляма, де е действието "избиване на норвежки деца".Тоя *** явно не си дава сметка,че така каузата му само губи,ако въобще е кауза!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Когато в Турция имаше случай на заклани християни - никой нищо! Егати толерстите!

8

SyS

преди 12 години

Тоя *** трябва да го разчекнат между четири коня.Разни болни мозъци се опитват да го героизират, но истината е, че това е *** *** с извратено съзнание.

7

Анонимен

преди 12 години

Този човек е герой ,ама тролерастите като ги напънат да се молят в джамията - тогава ще го осъзнаят!

6

Анонимен

преди 12 години

Жалко за отстранения съдия. Грешката е на полицаите които са го арестували и сега тоя изверг се подиграва на целия свят. Моята присъда: набиване на кол и оставяне на площада за назидание на всички като него. Подобно бих сторил и с разпространителите на наркотици. До като не се въведат Крумувите закони ще сме свидетели на подобни дела.

5

Krasi

преди 12 години

Нека напомня, че марксистите, които Брайвик толкова мрази са използвали същите методи (например атентати в Русия, взрива на църквата Света Неделя в България и още безброй други примери). Един терор поражда друг, а няма нищо по-голямо от човека и човеколюбието на тази планета, независимо от нация и религия.

4

Жоро-бг

преди 12 години

След 30 години ще му издигнат паметник в Осло !

3

Анонимен

преди 12 години

Не мога да понасям негърски ,*** ,арабски мутри! Отвратително и смърдят ...Даже кучетата ги усещат. Нямам нищо против китайци ,японци,монголци /// Расист ли съм тогава???

2

Човек

преди 12 години

Не мога да взема позиция тук , много ми е трудно. Човешкото в мен ми казва 77 деца убити , но "поробеният" българин в мен крещи Отмъщение. Не съм прав , знам. Не мисля че това е начина да се решават проблеми в 21-ви век , просто не трябва! Но тези 500 години никой няма да ни ги върне... Ах..ах.ах....

1

Анонимен

преди 12 години

Кои са лудите не е ясно