163

Анонимен

преди 12 години

Че на ГЕРБ за какво са им официални документирани дарения за партията? Те си имат цигарената контрабанда, дарения от престъпници за МВР, и най-важното - могат 'законно' да грабят от хорските данъци и от държавния резерв (който вече съвсем го няма).....

162

Анонимен

преди 12 години

razberete hora byl. vsi4ki partiiiiiiiiiiii sa aidyci ne vjarvaite te rabotjat za tjah i biznes,mafijata praznik li eeeeeeee naroda beden ta po beden

161

Анонимен

преди 12 години

Смешен и нещастен Не печеля от това и се кефя на жалкото ти удоволствие - да изглеждаш все по-***.

160

ШЕФА

преди 12 години

Аватарчо парите ги окраде ТИКВУНЯ :)))) Справка резерва, резерва на здравната каса и сребърния фонд !

159

Avatar

преди 12 години

Анонимен 190 - как може да ме засегне анонимна комунистическа мижитурка, изкарваща по 20 ст'инки на постинг от окрадените от червените кръвопийци народни пари? Смешна работа :)))

158

Анонимен

преди 12 години

Моля ви не обръщайте внимание на Аватар, не подхранвайте болният му мозък и всеобхватна простотия. Аватар не цитирай библията, недей да я оскверняваш особено днес. Тя не е виновна за твоята простотия и идиотизъм.

157

Анонимен

преди 12 години

Сто четиридесет и шест политически партии...

156

Avatar

преди 12 години

ШЕФАТи се погледни как пишеш, неграмотнико червен, и тогава ми обяснявай кой бил *** и кой - не! П.С. Не знаех, че изразът "По делата(им) ще ги познаете" е твой :)) Все съм си мислил, че е от Библията - (Матей 7:20). Неграмотни *** :)))

155

Смях

преди 12 години

А бе АВАТАРЕ ***, то е видно на кой му плащат ТРИ поста един след друг.И всичко е копи пейст. И това се повтаря всеки ден. Явно добре заработваш :)

154

ШЕФА

преди 12 години

Аватарчо чадо мое ти май си единствения заблуден в тази държава !!!Както съм казал по делата ще ги познаете... А теб по писанията... Колко ти плащат МУТРОМИЛИЦИОНЕРИТЕ за да пишеш неща във който сам не вярваш :))))Има и друг варинат да си по *** от ТИКВАТА но едва ли :))))

153

Анонимен

преди 12 години

Аватар отиди на лекар. Безпокоим се за теб и душевното ти здраве. Бликаш от малоумие и простотия. Сигурно си горд със себе си в болния си мозък и спри с твота помия. Ако няма къде да избиваш комплекси и демонстрираш идиотизъм, не го прави тук.

152

Avatar

преди 12 години

Тук останаха само двамата червени амбразурчици на Кутев - да кесят празни мъди в очакване на поредната порция нефертилна *** от меките *** на евроцоциалистите на Позитано :)))

151

Avatar

преди 12 години

Е няма по-голяма наглост от тази на червените ***. Първо разпродадоха България посредством червената си *** - драгалевския *** Костов, а сега се хвалят, че червената мафия им е дала - официално - 370 хиляди лева, окрадени от обикновените българи! Ашколсун, Станишефф, евала, Първанов! Кога ще се похвалите и колко милиона са ви бутнали, без да минават през официалните канали?

150

Avatar

преди 12 години

До всички дръгливи *** на *** податливия Кутев, пишещи за жълти ст'инки по десет постинга в минута:Вие, комунистчета гнусави, кога ще се регистрирате и ще излезете от дълбоката нелегалност на червени партизани, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка? За всеки е ясно, че сте подли душици и мръсни предатели. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и Скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!

149

Анонимен

преди 12 години

Черни каси за червени ***...

148

Рап за Рапона

преди 12 години

Рап за РапонаБоко Рапона нагло ни газиродната полиция яко го пази,заедно крадат с *** и Пашатаи във мизерия тъне страната !!!Боко Рапона е страшен лицемер,"мръсни комунисти" на Съселовите и Гоцевите вика,а той самият е отроче на същата тазикомунистическо-номенклатурна престъпна клика !!!за Рапона гласуват само *** крадат по селата и Шестака ги жали,държавата е станала мафиотско-*** гетоа Боко Рапона със Златев на Обзор преяждат с кюфтета .Боко контролира всякакви контрабадни каналинаркотици, прституция, алкохол и цигари,пие уиски, пуши пури и го боли шнура,а парите ги пере банкерката Цура !Боко Рапона краде и деребейства,обрекъл е на глад хиляди български семейства,но някой ден ще се събуди народаи Боко Тиквата ще гние в ЗАТВОРА.

147

Анонимен

преди 12 години

Да съберем помощи за нещастнии аватараст,хапчетата да Му купим. На поста да стои - герберасти да крепи.

146

Анонимен

преди 12 години

Ордо, герберска, привет!Стани! Върви със ГРОБ напред!Той води ни към трудностипрез лъчезарни, светли дни.

145

Някой

преди 12 години

Аватар, моля ти се стига с *** си простотии. Под всяка статия болният ти коментар.Нека прочетем нещо и някой смислен коментар. Ако имаш проблем има и квалифицирана помощ. Писна ми от помията ти и простотията ти.

144

Анонимен

преди 12 години

***, ти си надежда,С теб е наш'та вяра,фидоска, България е в Теб.И ни зове в този час.цвъки нас ни повеждаплевню евронадежда,С теб изгрява светлинаВ нашия дом и сърца.