57

Анонимен

преди 12 години

Ще гледате турски сериали .То по тая телевизия друго не дават.А да и Славчо който като го видя и ме се повдига от него.

56

Гичка

преди 12 години

Халваджиян, за пари ли, за мъни ли........ за много ли???

55

гроздовата

преди 12 години

Махнете Халвата от Бозата!

54

mmmm

преди 12 години

ot horskata zloba po goliama nqma vsi4ko e zavist

53

...

преди 12 години

Махнете "Седем часа разлика" и "България търси талант" и ми кажете кво ще гледаме по смотаната ви телевизия? Излагате се ! А това с платения сайт......без коментар.Смешници!

52

Пукан слънчоглед

преди 12 години

Този клисав арменец можеше да продава слънчоглед на някое кьоше в София. Днес стигна до там , да се пеняви на БТВ. Той не е виновен. Льольовците то БТВ са му дали много пари, дори и да не е клисав той пак ще ги вземе. Собственика на БТВ да не се мотае, веднага да изрита Халваджията и да го прати в Канал-3. Там му е мястото.

51

другия

преди 12 години

Ще го преместя в другия крачол. Въобще кой ги гледа тези простотии?

50

Pe6o

преди 12 години

Onaja podloga slavi sega ste balva zmii i gu6teri ste se spuka da xra4i za6toto ve4e e kato petel v kurnik nema konkurencija ama mai4e tova e celta na gnidata slavi.

49

Seir BG

преди 12 години

Mnogo mi e interesno kak 6te zavar6i balkanskata saga ermenci i zifti ,ermenec pari ne vra6ta a i ziftata BTV nemat namerenie da vra6tat ne6to sega ste padne SEIR BG ta6aka ste e palen i ako se sbijat nakraja ste e varxa.

48

Анонимен

преди 12 години

***,

47

Бай ИБан

преди 12 години

Някой,някога да е чул или видял предаване на тая телевизия с материал против Доган.Надявам се ,че няма такива.А сега кажете кой командва тая турска телевизия.Турски сериали, вече аман от тях и какво ли още не.

46

Анонимен

преди 12 години

Гоцевата телевизия съвсем се самоосакати. Какво остана? Турските бози и просташкото предаване на Слави злобара.

45

пари и политика

преди 12 години

Малийй тая правителствената ТВ 7 събра есенцията на поръчковата джурналистика: Бюрекофф, Курездич, Клатиуклиева, Гащанджиева, проф. Бучкофф .....все специалисти радетели за независима и обективна журналистика не са *** и *** на задниците на управляващите..... за капак идват и господарите... в обективната и нецензурна телевизия.....Всички знаем коя ще е телевизията, която ще вземе тези юнаци и добре ще ги нахрани! Та нали те подкрепяха ГЕРБ по предизборните им концерти. Така, че да здравствует ТВ7 и правителството на ББ!

44

maki

преди 12 години

Най ясно си личи при Слави каква телевизия е.Всяка вечер по кого хвърля помия?

43

За пари ли, за много

преди 12 години

bTV Media Group призовава Global Vision да даде съгласие bTV да разкрие публично договорите си с продуцента и цялата кореспонденция по тяхbTV е готова незабавно да публикува пълната документация, включително безпрецедентните финансови условия и цена на предаванията в пъти над себестойността им, веднага щом Global Vision дадат съгласие за това. Единствено оповестяването на договорите и кореспонденцията по тях ще докаже безапелационно, че обвинението в цензура е опит да се прикрие истинската причина, провокирала тяхното недоволство и е дошло едва след като са засегнати финансови интереси на продуцентите от Global Vision за десетки милиони левове.Твърдението за цензура е абсурдно, при условие, че bTV е имала право да свали всяко издание на предаването "Господари на ефира" при засягане на интересите на телевизията и не го е направила нито веднъж.

42

Лили

преди 12 години

И оня мабоумник - генералния директор на БНР ВАЛЕРИ Тодоров решил да се набърка в битката с някаква декларация.Абе, джудже недоносено - Тодоров! 5 години лижеш *** на Гоце! Не те ли е срам - да докараш колежките си до такова унижение да ги обарва някакъв цицоман! Като не сте виновни ръководството, защо наказа административния директор Найденов с последно предупреждение за уволнение? ***!

41

az

преди 12 години

всъщност не ФЕРБ, а Красимир Гергов е зад цялата работа, а той надушва парите...

40

йото

преди 12 години

Арменци срещу Еврей

39

ani

преди 12 години

stiga s tezi ligavshtini..................kraino vreme beshe da q sprat tazi programa !pozdravleniq........!

38

Ракиджян

преди 12 години

Абе Халвадджиян, Бозаджиян, само тъпотии, кой ли пък ги гледа.