468

Анонимен

преди 12 години

Целта е ясна - българския народ.Оръжието, с което ще бъде поразена също - глад, мизерия, престъпност и лъжи.Главни изпълнители на екзекуцията - ББ, ЦЦ, Плевенлиев и компания.

467

Анонимен

преди 12 години

До изборите ще сме останали два ,три милиона. И то без война. Умориха ни от глад и се чудя как не сме излезнали още и какво чакаме. Ще има българска пролет. Просто няма начин.И този път няма да е нежна революция!

466

Военните на власт

преди 12 години

Истината е жестока. Това което направи и прави колежанчето Дянков, натрапено ни отвън е чудовищно. Плюс усложнената криминогенна обстановка - *** набези, обири, убийства, води до мисълта, че само военно положение - тип Пиночет, може да спаси България. Естествено забрана на всички партии. Същевременно декларация към външните кредитори, че ще си спазваме задълженията си. Военни съдилища за злоупотребилите, крадците, убиийците, от премиерите, юристите до последнитя човек. Власта във военните.

465

Хехе

преди 12 години

Само по даренията си личи веднага колко обичат хората ГЕРБ. Сега последните избори бяха фалшифицирани! Страхувам се , че и следващите ще бъдат и ще си усигурят втори мандат. Чувалите с фалшивите бюлетини стоят и чакат. Няма как да се докаже измамата след като властта е в тях :( Щем не щем ГЕРБ и втори мандат ще ни обира ,докато ни унищожат или изгонят от пределите на страната! Чии интереси обслужват не знам ,но това НЕ са интересите на българския народ!

464

Анонимен

преди 12 години

Никакъв шанс нямат!

463

Анонимен

преди 12 години

Свършили са я като кучето на нивата.Демек *** им е цялата работа.

462

хаха

преди 12 години

Герб толкова много работят, че по-лошо става.

461

леле

преди 12 години

"Целта е да се подсигури придвижването на "софиянци" до родните им места", пошегува се Цветанов. Леле този наглец се подиграва на собствения си народ.......а дали народа да не се подиграе с тях на следващите избори?!

460

умерен

преди 12 години

GERB са,като Голям Член в зад*ника на столетницата....

459

Член на ГЕРБ

преди 12 години

до 531Ами явно твоите познати са същите лицемерни некадърници като теб, щом не са узпели да прокопсат. Просперитета не се постигане с ***, а с интелигентност. Ти, явно си много заблуден, щом си мислиш, че народа решава нещо на избори. Тия избори, за които говориш са просто шоу за плебеите, да изпуснете малко парата. Ти май имаш проблем с половата идентичност, щом само за лапане, *** и устички говориш. Доста просташки и *** начин си избрал да се правиш на интересен.

458

до Член на Герб

преди 12 години

Имам доста познати, които станаха "гербери" и им *** гъзовете на управляващите с надеждата за малко келипир... уви все същите мишки са. Ти си ***! Много ми е интересно ако НЕ спечелят изборите и се превърнат в 1вата партия, която е извън парламента след 1вия си мандат. Тогава какво ще правиш ? Партийната принадлежност не се сменя много лесно, но съм сигурен, че ще полапаш и на следващите...аре в устичката!

457

до Член на Герб

преди 12 години

Мишка, ти си последна дупка на кавала. Не се прави на оборотен щото не си. Аз кредити нямам, но съм сигурен, че ти имаш. Гадничко ли ти е? Опитваш се да намажеш филията, но няма как да ти се получи, просто защото ако беше от тези управляващи, които правят пари от това, нямаше да пишеш тук. Щеше тихичко да прибираш големи пачки и да не лаеш. Но не, ти си натегач, за да може евентуално да направиш някой лев покрай Герб. Другият вариант е да си лапе чиито родители работят в Герб.

456

Някой

преди 12 години

Тази песен казва всичко youtube/watch?v=IjAWGV-iJ1Y

455

Avatar

преди 12 години

До всички дръгливи *** на *** податливия Кутев, пишещи за жълти ст'инки по десет постинга в минута:Ние, комунистчета, сме се регистрирали и пишем легитимно, за разлика от червените партизани като вас, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка. За всеки е ясно кои са подлеците и предателите. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и Скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!

454

Член на ГЕРБ

преди 12 години

Абе льольовци, я кажете какво ще направите, ако спечелим още един мандат? Ще мучите по- силно, ще ни псувате с по- нецензурни думи ли к'во ли?

453

nqkoi-drug

преди 12 години

По-добре наводнение, отколкото ГЕРБово управление

452

Анонимен

преди 12 години

Нагъл ***!

451

121

преди 12 години

Нямам търпение да гласувам пак,не ми се чака цяла година,неможе ли по-скоро да си дадем гласа за дългото управление на ГЕРБ.

450

simlim

преди 12 години

Ако ГЕРБ спечелят втори мандат да ни управляват, съмнявам се да оцелеем? Ще стане още по-тежко положението ни от сега...

449

Анонимен

преди 12 години

След 20 години няма но след 50 може да се оправи положението в Бг :))))