38

Анонимен

преди 12 години

Господарите бяха най-готиното и свежо предаване по БТВ -с много смях, остроумни коментари и репортажи по сигнали (и адреналинките които си бяха всеобщи любимки). Именно с него навремето (когато го даваха по нормално време) свикнахме да гледаме повече тази телевизия!! Жалко!! Пълна лудница" е също не лоша пародия! Остава само Тази сутрин, което е общо-взето обективно предаване и Комиците за гледане, останалото пада нивото стремително.

37

Анонимен

преди 12 години

Мръсния арменец с огромна глава - Халваджан не се насити на пари !!!Малко са ги клали турците тази арменска пасмина

36

Mrmr

преди 12 години

Собствениците на "господари на ..." да се пренасочат да произвеждат халва.

35

Смях

преди 12 години

Дам повярвах ви :)))) Неудобните на ГЕРБ сами си тръгват....След като не им се плаща :))))Само те се осмеляваха да показват ПРОСТАЩИНАТА на Тиква и компания !!!!!!

34

qwerty

преди 12 години

Че "Господарите" беше за махане, беше си. 85% от времето се запълва с някакво кълчене, обявяват се всеки един по отделно и постоянно пускат някакви *** подвиквания от Рачков, да не забравим и непрестанното лигавене на водещите. Предаването има бъдеще само, ако е веднъж в седмицата и има само гафове от други телевизии и без да ги повтарят по 10 пати един след друг. Но преди да махнат "господарите" трябваше да махнат "Аламинут", "Най-смешните.." и "Новините".

33

valeri

преди 12 години

Не са ги цензурирали и Бенатова казва само истината. Тези от БТВ съвсем се оплетоха в лъжи. Още като се преместиха Господарите казаха, че е обещано само няколко месеца да са от 11:30 и минават в по нормално време. След три години още са от 11:30. Излъгали са ги още отначалото. Едва ли вече някой вярва на патологичните лъжци от тази антибългарска телевизия.

32

spartak varna

преди 12 години

miroluba benatova-naj elitnata kurv.a na vlastta

31

1234

преди 12 години

btv malchaha po vreme na stachkata v pirintex zashtoto rolmann e nai golemia im reklamodatel a sega 400 deca v breznica ne hodat na uchilishte a te ni zanimavat sas sofiiskite pomiari ...........

30

Анонимен

преди 12 години

Поне два турски сериала да пуснат още по БТВ,то без туй друго няма по тая телевизия.

29

в босфор тв

преди 12 години

да останат само КУРолюба бенатова и останалите *** ***

28

тихата_стъпка

преди 12 години

Какво ново по *** Сеир Сандък или по известно като Босфор ТВ? Освен че изгониха и малкото си свестни журналисти, сега изгониха и господарите. Като оставим настрана, че официалния език в тази медия е турският, всички предавания там са невероятно плоски, семпли и издегустирани.

27

Анонимен

преди 12 години

тази ТВ съм я бойкотирал от около 4 години. И преди ме дразнеха с поръчковите си предавания, особено Барека и Ризова, която за 2 стинки акъл няма.

26

maki

преди 12 години

Цензура в btv-то-нема такова нещо, вервайте им.

25

spiro

преди 12 години

Долни манипулатори и *** сте бтв, преди време така махнахте Иво Инджев. Но хората помнят тези неща и все повече ще ви пада рейтинга на цялата телевизия.

24

Samo minavam

преди 12 години

Нещо в пространството,се носи мълва,че ги махат,заради Гащника от Сирищник.Разбираи Първанов.

23

Анонимен

преди 12 години

Ако Господари на ефира е с падащ рейтинг, то Слави и всички други бълвочи направо са летели надолу. А с извинение ама онова ултра некадърно нещо АЛАМИНУТ, което е тотална тъпня и което е с отрицателен рейтинг, га ще го махнете??? Никога, щото продуцента /не му помня името/ е мъж на някаква директорка. Абе, БТВ съществува само да усвоява пари за гергов и фирмите около него.

22

БЕКЪМА

преди 12 години

АМИ СЛОЖИЛИ ГО БЯХТЕ ОТ 23,30 ЧАСА КАК НЯМА ДА СА МАЛКО ЗРИТЕЛИТЕ СУТРИН СТАВАМЕ РАНО И КОЙ ЩЕ ЧАКА ДО ТОЛКОВА КЪСНО СЛЕД ТЕЖЪК ДЕН ДА ГО БЯХТЕ СЛОЖИЛИ ОТ 20,30 ИЛИ НА МЯСТОТО НА ГОЛОГЛАВАТА ТИКВА ОТ 22,30 ЧАСА

21

Анонимен

преди 12 години

опаа и тук цензура доста мнения изчезнаха.....

20

Анонимен

преди 12 години

Червените *** яко се пазят едни други

19

nue

преди 12 години

да бе да! Всички помним как БТВ се подигра с Иво Инджев! по добре да си бяха мълчали