7

Анонимен

преди 12 години

"...МВР прави всичко възможно за възстановяване на доверието на гражданите към полицията..."Ха! Ха! Ха!Това което прави МВР може да предизвика само съжаление, граничещо с презрение. Действията на МВР бих ги нарекъл жалки и смешни. Но за съжаление от тяхната дейност зависи много в живота на всички нас. И затова могат само да се определят като трагични. В тази система, която са си изградили започва от пълна с корупция, навеждане пред власт- и пари имащите и завършва с откровено безсилие.

6

dragko

преди 12 години

Правят или не-на хората им е ясно колко струват.И с какво се занимават извън работата си.Хич не искам да слушам и чета за такива.Просто всичко тук е пълна лъжа.Казах.

5

Крив макарон

преди 12 години

"Политически натиск се оказва".Това значи да внимаваме дори и тук какво коментираме.Я са ми нарязали гумите на колата или са звъннали на шефа ми че не съм подходящ, а може просто да "напишат" слаба оценка на дъщеря ми в училище...Има време до изборите

4

майтапи

преди 12 години

тия май откриха Америка с това разкритие... добре че само една седмица им трябваше за да илюминират и нас простолюдието

3

Ben Gan

преди 12 години

Какво правите за доверието, че не разбрах? Снощи тъпите ченгета ме държага 2 часа на студа. За да им дам пари. И накрая малко им били. Абе вие изобщо имате ли представа, че лицето на полицията е най-важно в една държава а тук те са най-долните ***. Дори ги нареждам преди таксиджиите, защото те поне не са лицето на България. Никога не съм имал нарушения или актове, но полицията ни е *** и КОРУМПИРАНА!

2

Aлов

преди 12 години

Е, па нема нищо де. Имал , дал и после бегал...

1

Кирилов

преди 12 години

А, не, бе... за семки са го гръмнали! Страшното е, че не искат хората да свидетелстват - и с право. Ушевите са с единия крак в ъндърграунда. Как да се довери човек?