67

jitan

преди 12 години

Ако попитате американец,кой поред щад е България,просто нямате представа какво става..отговорите са до 56-ти щат!

66

Анонимен

преди 12 години

До всички които си мислят че американците са най-най:Само за миг си представете че България за 1300г. е правила същите зулуми по света каквито и Англия и техните потомци от Щатите, а също и други западни страни колонизирали и системно разграбвали по-слаби, но богати страни. Това само с две думи иначе темата е с размер на библия. И така аз си го представих... и видях България от границата с Русия до Африка да говори на български и всичкото това се нарича България. Между другото ако турците имаха повече акъл досега всички да говореха на турски, даже ако са грабили само половината от това което са грабили европейците заедно със щатите. Така че всичко е въпрос на ресурси и военна сила. А в последно време света започва да отказва да дава ресурси на щатите за без пари, така че щатите ще се превърнат в сегашна България максимум до 2030г. или ще има трета световна. Без грабежи, колоний, поробване и т.н. могат да просперират само страни които имат огромни количества енергийни и военни ресурси, а също голяма площ селскостопански земи, гори, водни източници и т.н.

65

четящ

преди 12 години

Абе, това е извадка от САЩ, но като цяло целият свят затъпява прогресивно:), в БГ-пространството(и виртуално и реално) също уникални бисери можеш да срещнеш:)!

64

менса

преди 12 години

Отсъствието обаче на каквато и да е обща култура американските тийнейджъри успяха да издигнат на ново по-високо ниво.--------------------------------------------------------------------На въпроса кой е Гагарин същите отговорили - солист на Болшой театър..!!!

63

Анонимен

преди 12 години

Twitter не го е открила това ново поколение, тя го саздаде.

62

До 82

преди 12 години

С тази добавка, че мнозинството им "водещи" кадри са имигранти, отишли там, защото е по-лесно да пробиеш в такова общество на *** като американското. Съединените Щати не могат да стъпят на малкия пръст на Европа, нито в културно, нито в интелектуално отношение. Тия приказки за "America grrrreatest country in the world" можеше и да минат преди 20 години, но сега не минават, Борат.

61

USA rider

преди 12 години

Abe 6to ne si gledate nasranite zadnici a se zanimavate s prostotii,te usatata si znajat rabotata vie si opravete ko4inata .

60

Тракийски

преди 12 години

Да си ме чул да наричам някоя нация *** ? Или да се правя на по-умен от някой ? Впрочем, като си разгледах моите грешки и на теб ти открих една. ;)

59

Анонимен

преди 12 години

Тракийски ти много правилно ли пишеш? Я си намери грешките!

58

Тракийски

преди 12 години

"Тъпите американци " са страната , която притежава най-много водещи кадри в литературата , киното , музиката и науката. Половината от българите , които познавам не спират да се присмиват на тъпите американци , а и името си немогат да напишат правилно и се обличат и държат сякаш са в центъра на *** сватба...с Iphone в ръка между другото ...за да е пълна ирония . Така , че вместо да се състезавате , кой ще изкара американците по-глупави вземете прочетете някоя книга .

57

afrikaneca

преди 12 години

facebook/photo.php?fbid=210811455677876&set=a.103490026410020.5522.100002470689606&type=3&theater

56

До 74

преди 12 години

"некрофилския интерес на глупаците" е дисциплина позната като История в училищата и университетите. И ако се беше заинтересувал какво общо има "Титаник" със знаението и културата , щеше да разбереш , че този кораб сам по себе си е революция в корабоплавенето. Той е не само произведение на техническото изкуство дало възможност да се съберат над 3000 пасажери на един плавателен съд, но и връх в интериорният дизайн на един кораб. Сади картофи някъде и не се тормози с това , кое е значимо и кое - не

55

Анонимен

преди 12 години

Вече с нищо не могат да ме изненадат тъпите американски реднеци.

54

Анонимен

преди 12 години

Американците за пореден път доказах, че са нй-простите на планетата.

53

Анонимен

преди 12 години

Статията намеква, че американците са тъпички. Аз знам кой е Микеланджело, Бетовен и че Титаник е съществувал. Но същевременно чета тази статия през Интернет (измислен от американци), чрез американски браузър от американски компютър. Естествено попаднах на статията от Facebook (който е американски) и в момента пия Кока Кола (американски продукт). Малко съм объркан по отношение дефиницията на "тъпичък" :)

52

Failbook

преди 12 години

Все едно и също - колко са *** американците ... Вашите деца, племенници, съседчета по-умни ли са? И да не искате да го признаете - не са.

51

До 72

преди 12 години

Ахахахаха Ти си епично ***. Просто си за мерена реч. Ако е възможно някоя поема, ала "Илиада"

50

Бургазлия до 69

преди 12 години

Къде се казвало "аре" ? Ти май си от някой не познат за мен край на родният ми град .

49

Бургас

преди 12 години

до 63аре се казва в Бургас , не намесвай шопето

48

бг

преди 12 години

Лошото е, че и в България младите отговарят по същия начин.Но това си е обща култура НЕдаваща се от родителите и училището.Трагично...