60

eeeee

преди 12 години

Хора събудете се, 90% от коментарите в новинарските сайтове (и новините по ТВ-то) са гневни. А гнева се поражда от страх. Новините пораждат страх. За това виждаме стачки, все по нервни шофьори и сърдити лица по улиците. Това е причината за катастрофите и престъпността. Нека оставим манипулаторите гладни !!!!

59

стар сапунджия

преди 12 години

И пак: Всички таксиджии ***!

58

Алов

преди 12 години

Ами явно имам опит с такива като теб.За това си прав.С какъвто съвет мога ще ти помогна ,но от мен го запомни , че презервативите се надяват отпред ,а не се тъпчат отзад. Да знаеч та друг път да не се бъркаш.

57

от 59 до Алов

преди 12 години

ха-ха, виж как ги знаеш програмите и какво да си носиш...мирише ми на богат опит...гълъбец...

56

Алов до 59

преди 12 години

Ти ако ходиш там с цип или си носий гърне в задният джоб като се изтърваш , мен още не ме е разхлабило толкова.

55

Гражданско общество

преди 12 години

*** президент!

54

До Алов, №56

преди 12 години

Алоооооооооооов, теб май бая те е болял ***, аааааааа? Ти затова ли не си плащаш? И...как е?

53

Анонимен

преди 12 години

от "ок-супертранс" е, преди време се возих при един от тая фирма вонеше невероятно и пушеше в колата. Мръсен и гнусен и на такива си поверяваме живота си за 10-20 минути. Аз съм млада жена и вечер ме е страх да се возя на такси, защото знам , че 80% от тия бакшиши са с криминално минало и са опасни.

52

Анонимен

преди 12 години

Защо се подбират бандити за таксиметрови шофьори? Те са идеално средство за разнасяне на наркотици, *** и обири. Ето ви малко информация: На специална пресконференция (сряда, 27 окт 2010 г.) парламентарният секретар на МС по времето на Жан Виденов и бивш шеф в "Мултигруп" Пламен Николов заяви, че такситата 1280 трябвало да се превърнат в гръбнака на партийното ДОТИ (Дирекция "Оперативно техническо издирване").Той разбрал това през 1999 г., когато научил за споразумение относно таксиметровата компания 1280", която тогава се ръководела от внезапно починалия по-късно Илия Божинов.Споразумението било компанията да се поеме от Алексей Петров, а Николов научил това от ръководителя на БСП - София Никола Койчев. Николов и Божинов, които били близки приятели били предупредени от Койчев да не пречат на това споразумениеИ искам да те предупредя от името на Георги Първанов, от името на председателя на партията, че между него и Алексей Петров съществува споразумение тази таксиметрова компания да бъде овладяна от Алексей Петров казал Койчев на Николов.

51

Алов

преди 12 години

Така е. Който не си плаща го боли *** и яде бой. Такава и на момата работата.

50

Анонимен

преди 12 години

100 PROCENTA SI E BULGARIN.PO LI STE VI E GOTINO AKO E ***.ILI TAKA PO VI IZNASYA .

49

Бо

преди 12 години

Абе в София ако не те изядат кучетата, ще те пребият, ако не те пребият, ще те ограбят и изнасилят! То стана направо опасно да живееш в София!

48

някой

преди 12 години

Още малко и абдикирам от родину! Това тук не е живот, не знаеш дали ще се пребереш жив у дома... А за децата да не говорим!!!

47

d

преди 12 години

Добре бе, свидетелство за съдимост ? Що не е в затвора тоз ве ЦЕЦО ? Кво чакаме ? Сега пак няма да влезе нали? До саморазправа като я докараме и вас ще погнем!!!

46

Фех

преди 12 години

Да, покажете му снимката, някои воленовци-боленовци да се убедят че не само ромите вършат най-долните и гнусни престъпления.

45

Stas

преди 12 години

Такова чудо и през турско не е имало. Пълна *** и смрад навсякъде и във всяка област. Но при гербавите *** вече е върха.

44

Анонимен

преди 12 години

Сф се превърна в гето на селяците. Заселиха се какви ли не изчадия и престъпността върлува навсякъде.

43

ало

преди 12 години

да,наистина,покежете му снимката!

42

до gnes.bg

преди 12 години

ДАЙТЕ МУ СНИМКАТА НА ТОЯ ***, ЧЕ УТРЕ МОЖЕ ДА ГО ПУСНАТ ОТ АРЕСТА И ПАК ДА СЕ КАЧИ НА ТАКСИТО.

41

възмутен

преди 12 години

Играят пари явно и тук - нито снимка, нито името на фирмата...жалка работа!