98

филия с мас и Винету

преди 12 години

Ипон и Гоце, верният избор, който и да изберете, няма да сбъркате

97

НФБ

преди 12 години

дон боко и гоце трипера...двама кукловоди от службите!тези не са сиви кардинали...те са ромски барони!

96

Тихомир Томов

преди 12 години

ДС решава , кой в коя подгрупа на БКП да се включи и каква роля да играе и само определени артисти имат право на реплики !

95

Анонимен

преди 12 години

И двамата са мрачни , антибългарски и антинародни фигури и ако не са във политиката ще е печалба за България.

94

Анонимен

преди 12 години

Премиерът посочи, че като кмет на София е успял да намали популацията до 9000 животни, като всяко куче, проявило агресивност, е било евтанизирано. DOPALNI - VSICHKI KOITO SA AGRESIVNI SHTE SE ZATVARIAT I EFTANAZIRAT - ZITIRAM GO, VIJTE GO V NETA, ZIALOTO INTERVIU, IMA OBACHE I PODTEKST - TOVA DA SE PRILOJI I S HORA - DEMEK SLUSHKAITE I STOITE KROTKO, SHTOTO INACHE SHTE VI ZATVORIAT I EFTANAZIRAT - VEROIATNO KATO IA OVLADEIAT V BELENE VMESTO AEZ,SHTE IMA PAK ZATVO VA AGRESIVNI GRAJDANI I EFTANAZA

93

Черното влечуго

преди 12 години

Първанов себе си не може да оправи, а държавата е тръгнал да оправя... изобщо този човек да спира вече с политиката, защото нищо хубаво не е направил за 10 години.

92

браво

преди 12 години

и защотото сте прости един вупрос -кои от двамата не е 4лен на БКП

91

браво

преди 12 години

на БКП -ето така се разиграва народ.днес е тои утре пак е тои ама хората мислят 4е не е тои-а кои е тои ми пак тои -а в европа ни се смеят като на аборигени-не 4е не сме-

90

Анонимен

преди 12 години

Vijte go na zaden plan vojda,kak e obarnal zahapkata!!!!!!! Strashen-kato Krasi Radkov!!!!!

89

Svilen75

преди 12 години

Синята коалиция има тези гласове, които има само заради Костов. Тезата, че е провален политик се води от Боко и приближените му медии, защото знае, че Костов е силен политик. И по-можещ от Боко. Единствената сила на Боко е селския му манталитет на махленска клюкарка да прави интриги и да разединява.

88

valeriq

преди 12 години

Стоилов има право. Битката, която се води е недостойна за една партия просъществувала стотина години. Трябва да се сложи край на този цирк и старите кадри да си стягат багажа.

87

Жакузи

преди 12 години

Ако се разчита на Първанов да овладее държавата, то аз по-добре да емигрирам някъде, защото този човек може да я доведе само до корупция, измами и фалит!

86

катарина

преди 12 години

Първанов за всеки ще е по-удобен, защото е по-безличен!

85

емилия-клара

преди 12 години

агент гоце докога ще се меси в политиката и ще всяха раздори където мине. загуби подкрепата на "братушките" и сега иска да съсипе социалистите. няма ли кой тактично да го подсети че е време да се пенсионира.

84

Анонимен

преди 12 години

Бойко прави много грешки, но ще е непростима грешка да подкрепи Първанов!

83

Анонимен

преди 12 години

ГЛУПОСТИ....ГОЦЕВСКИ ИНТРИГИ И МРЪСОТИИ.ПОДЛЕЦА СИ Е ПОДЛЕЦ ЗАВИНАГИ.НЕ ЧЕ СТАНИШЕВ НЕ Е СЪЩИЯ---СЪЩИЯ БОЛКУК Е АМА СЕГА СТАВА ГУМА ЗА ГОЦЕ............БРАВО НА БОРИСОВ ЧЕ ИМ ГО НАВРЯ ДВА КАТА И НА ДВАМАТА ПРЕСТЪПНИКА-ГОЦЕ И СТАНИШЕВ.САМО ГЕРБ.

82

бинев

преди 12 години

слави бинев -няма други

81

мима

преди 12 години

И двамата не ги харесвам, ама Първанов е 100 пъти по-зле

80

НФБ

преди 12 години

опазил ме бог да съм червен или да агитирам за Бсп..но не съм и полицай---гледам реално на хората и на събитията около мен!за щастие нямам представа как е било през 94-98г гледам днес как е и не виждам промяна освен че милионерите милиционери стават милиардери милиционери...не може да станеш милионер ако не си свързан със службитеможе но няма да си жив вече...

79

Към НФБ

преди 12 години

Това са приказките на червено-розовата мъгла за сплашване на електората, най-вече на червения. Имам бизнес от 95-а година. След 94-98-а, никога шуро-боджанащината и рушветчийството не е било по-сериозно от правителството на тройната. Дори нямаше и намек за срам или незаконност тогава, идваха и ми искаха пари на висок глас пред клиенти, не се криеха дори. Така, че - имаш много здраве!